2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Günaydın haziran hamislerii:anneadayı:
Sabahları aç karnına kan hapı içen var mi bisey sorucam.. doktorum kan hapını içtikten sonra ya kadar süt ürünleri tüketme dedi ben de sabah erken uyanıp kan hapını icio iki saat daha uyuyorum peynir yiyebilmek için yaptığına bakın :halay:.. benim gibi delisi var mi yoksa siz yiyor musunuz
 
Kızlar, 15+9 olunca 4'lü test yaptıracağım. Benim ikili 'de bir değer normal riskin üzerinde çıktı. 1 hafta kaldı 4'lü'ye sabırsızlıktan çatlıycam sanırım... 4'lü yaptırmayı düşünüyor musunuz? Bir de ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz? herkese sabır dolu, güzel hamilelik günleri dilerim :))))
Canım sende ne riskii vardı benimde bata riskli çıktı 3lüyü yaptırmadınmı ben bu önümüzdeki hafta yaptırayım diyorum çok stresli bir dönem Rabbim yardımcımız olsun
 
Bende senin gibiyim canim yaa 14.haftadayim suan 3-4 kilo gitti hic bisey yoyemiyorum malesef.sen ne guzel baslamissin yemege benimde biraz azaldi bulantilar ama istahsizlik devam ediyo.artik herseyi sikintisiz yiyebiliyomusun bana artik hic bisey yiyemicekmisim gibi geliyo bazen:110:

Hiç sorma canım 14.haftanın son gününe kadar devam etti benim şuanda 15+4üm,1 haftadır falan rahatım. herkes 12.haftada biter diyordu bulantılar bitmeyince çok moralim bozuluyordu.Şimdi de öyle eskisi gibi herşeyi tam anlamıyla yiyemiyorum ama en azından günlük kahvaltımı sebze yemeğimi falan yiyebiliyorum.Tavuk ve balık hala kokusundan bile rahatsız oluyorum :bicak:Ama merak etme yavaş yavaş geçiyor iştahın da açılır ondan sonra inşallah:super:
 
Merhabalar. Boyle bi sorunum olmadi ama demiri olcmek icin sadece normal demire bakmiyo doktorlar bi de ferritin var demir deposu demek. Eger depon normal araliktaysa zamanla demir decavit ve 16 dan snra verilen kan damlasi/hapiyla yukseliyomus. Bu yuzden doktorunuza guvenin derim ama ferritin de dusukse baska bi doktora gitmekte fayda var. Bir de saglik ocagindaki ebeler baya detayli inceliyorlar iciniz rahat olsun.
Demir de bi sıkıntı yok hatta üst değere yakın bende eksik olan D vitamini
 
Benimde gebelikten önce tsh 1.93 dü şimdi 2.60 normal mi acaba doktorum herhangi birşey söylemedi
Hamilelikte tsh değişiyor 2,60 da normal değerler arasında 1,93 ten 2,60 A çıkması hamilelikten dolayı belki normaldir ama önümüzdeki ay da bir tahlil yaptırın halen bir artış varsa bir endokrin Dr una görünün derim. Çünkü üst değer 5,5 hamilelikte bu değere çıkmamalı genelde 2,5 altında tutmaya çalışıyorlar düzenli bir artış olursa görünmekte fayda var derim
 
kızlar selam ben mayıs topiğine yazıyorum ama aslında 40 hafta normal doğum haziran ortası gözüküyor. doktorum hep 34, 35 olsun alırız dediği için o topikteyim ama belli mi olur belki bebişlerim güzelce büyür ve haziran annesi olurum bende ay inşallah.

Hoşgeldin cnm. Bence olman gereken yer burası :KK19: Topiğimize bi ikizler annesi daha mı geldi yoksa ben mi yanlış anladım ?Daha önce sezeryanlımıydın doktor sana sezeryan diyor?
 
Bende aynıyım ya. 1 haftadır var. oturduğum yerden kalkamıyorum, yatıyorum kalkamıyorum. Çok fenayım. 22 sinde gidince sorcam dr.a. Başka ağrısı olan var mı arkadaşlar, hamilelikten mi acaba ya :KK43:

baş ağrısı için parol iç mutlaka hamilelikte tek izin o ilaca.
birde bol su tabiki..
baş ağrın hamilelikten dolayı.neler çektim bir bilsen 24 saat kesintisiz ağrıyordu.

Kizlarr ben fenalardayimm grip olma yolunda hizla ilerliyorum doktora gitmeden nasil atlatabilirim ihlamur greyfut bunlar zarari olurmu kii

canım bende senin gibi hamilelik başında çok kötü grip faranjit atlattım.
nar mucize gibi oldu bana.
bal tarçın bide.

canım benim bitti çok şükür artık yemekleri yiyebiliyorum balık hariç

balık hiç sorma yaaa...
bugun yemekhanede var ve ben şimdiden onun derdine düştüm...
bende yiyemiyorum balık kokan ortamda bulunamıyorum.
 
Canım sende ne riskii vardı benimde bata riskli çıktı 3lüyü yaptırmadınmı ben bu önümüzdeki hafta yaptırayım diyorum çok stresli bir dönem Rabbim yardımcımız olsun
Canım, benim de... ikilim 1:128. Normal olmayan değerim free Beta HCG. :KK43: evet çok hecanlı bir dönem. .haftaya perşembe gideceğim ben de....
 
Günaydın arkadaşlar:KK54:

Nasıl gidiyor şuan tek muhabbet cinsiyet tahminleri gibi görünüyor.Ben pek tahmin edemiyorum nubdan da hiç anlamıyorum.O yüzden çok yorum yapamıyorum okuyup geçiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun..:anne:


Kaşıntılarım azaldı Allaha şükür ama önce kaşınıp kanayan yerlerimi tekrar kaşıyınca kanıyor. Olsun azaldı ya şükürler olsun.

Mide yanması başladı bende. Birde uzun süre oturursam kalkınca normal düzgün bir şekilde yürüyemiyorum. Doğum yolundaki o öndeki kemik ağrıyor. Açılıyor gibi bir ağrı.
Yere oturursam pat diye kalkamıyorum. Merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum. Son aylarımızı çok merak ediyorum. :rolleyes::KK22:
 
kızlar selam ben mayıs topiğine yazıyorum ama aslında 40 hafta normal doğum haziran ortası gözüküyor. doktorum hep 34, 35 olsun alırız dediği için o topikteyim ama belli mi olur belki bebişlerim güzelce büyür ve haziran annesi olurum bende ay inşallah.

34 ,35 .haftalar çok erken değil mi? ikiz mi yoksa? allah hayırlısını versin inşallah dediğin gibi bebeğin sağlıkla büyüyüp zamanında gelir inşallah.
 
X