2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
nub bir çeşit yöntem amerikada kullanıyor ama tıpta geçerlilik kazanmamış tam. tahmin gibi bebeğin alt kısım duruşundan tahmin ediyorsun. google nub tahmini yazarsan epey örnek var :)

Anladım canım bakayım google dan :)
 
Canım aynı şey geçen hafta benim de başıma geldi. Haftaya pazartesi olan gelecek randevumu iple çekiyorum. Bana hatırlat göbek kordonuna bakacağım demişti.
 
kardelen2558 bebişlerin iyi olduğuna çok sevindim,ikiz gebelikler daha zor geçiyor derler Allah yardımcın olsun inşallah.
Bir yada iki arkadaş daha vardı galiba ikiz olan,onlar nasıl acaba ?
Aminn canim cok sagol.evet vardi ikiz arkadaslardan da..simdilik iyim.hamdolsun canim ilerde zorlar heralde..ikizlerde bulanti filan daha siddetli olurmus ama.bende yok.cok sukur.masallah
 

Bildigim kadariyla ikili testte riskli olan lari baska bir teste sokuyorlar ve o test kesin sonuc ceriyor yani dokuz ay beklemiyorsun yine tabi cok zor seyler Allah korusun.
 
Kordon olmadan bebek 10haftaya kadar gelir mi ki bence hiç moralini bozma kendi doktoruna görün inşallah bi sorun yoktur bol bol dua edelım canım
Kordonu varda makinadan dolayı net göremiyorum dedi. Kordonda problem varsa gelişmiş cihazlar gerekir dedi. Benim kendi doktorumun 2 ayrı cihazı vardı. Bir tanesi çok gelişmiş bir cihaz demişti. inşallah çarşamba yada perşembe gideceğim. çok sağol canım bende sizlere duacıyım..
 
Canım aynı şey geçen hafta benim de başıma geldi. Haftaya pazartesi olan gelecek randevumu iple çekiyorum. Bana hatırlat göbek kordonuna bakacağım demişti.
Inşallah güzel haberlerle döneriz.. Ama o hareketleri çokgüzeldi
Sanki çuvalın içinde ayakta durmak isterde ayağı kayar gibi hareketler yapıyordu. Hele bir doğsun yerim yerim onu
 
Insallah seker falan cikmamistir yaa benimde ayni sac diplerim falan hep kasiniyo aksamlari
 
Hanimlar iyi aksamlar kontrolumuz cok guzel gecti bebegim bana el salladi Allahima sukurler olsn ikili test icin kan verdm progestan kullaniyodum onu 200 luk olarak arttrdi ve 10 gun daha kullan dedi kanama falan yok ama kesemin yan tarafi biraz damarlimis resim yukleyemedim bu sorun olur mu ki acaba birde vajinadan nasil veriliyor bu hap bilginiz varmi
 
Canim normal fitil gibi kullaniyosun vajinadan iceriye biraz it ilac kucuk oldugu icin o kadar gozun aydin bu arada daha da buyudugunu gor insallah
 
Arkadaşlar korkutmak gibi olmasın ama , alerjiktir diye düşünen bi arkadaşım rutin kontrolüne gittiğinde gebeliğin sonlandigini öğrendi. Bebek anne karnında ölmüş ve anneyi zehirlemeye başlamış, bu yüzden kasiniyormus meğer. gerçi onun gebeliği 6. ayında filandı. erken dönemde de aynı şekilde değerlendirilmeli mi bilemiyorum.
 
4 yaşındaki kızıma çocuklar saf olur dediği çıkar belki diye annecim küçük kardeşin kız mı erkek mi diye sordum. anne kız olcak dedi adı ne olsun dedim çilek olsun dedi. ama bir tane de erkek olsun oda şimşek olur dedi. :) ben üçüncüyü nasıl bakıcam derken kızım dördüncüyü bekliyor :))
 
Cocuklar kendi cinsiyetleriyla ayni olsun istiyolar zaten genelde yegenim kiz o da bana kiz olsun erkek olursa sevmem diyo :)
 
Reactions: mpb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…