- 13 Temmuz 2023
- 1.373
- 1.310
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.221

Anne adı: sylvia-
İlk çocuk
Sat: 2 ağustos
Kese: 5+4
Kalp atışı: 7+2
Tahmini doğum: 18.05.2024
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynıyızCanım benimde 9+2 senle aynı gibiyiz. Benimde miğde bulantım yok genel olarak ama geçen kahvaltı yapamadım biraz geç kaldım su içtim aç karna o zaman aşırı miğdem bulandı. Ekmek falan yemek bastırıyor heralde bende
Tamam canım sağol olaki zehra hanım izinde olur tercih etmem onu bildiğim iyi oldu.Ayise hanıma gittim.Zehra ve Hacer hanımın randevulari doluydu.10 gün sonra Allah korusun ama olumsuz sonuç alırsam ikisinden birine tekrar görünmeyi dusunuyorum.
Sağlıklı gebelik değilmiş demekki canım baştan sorun çıkmış benim ilk gebeligimde öyle oldu tanıdığım çoğu kişininde başına geldi canını sıkma inş birdaha yaşamazsın. Çok geçmiş olsun.Bebeğimi kürtajla aldılar sabah
Valla olsa mı iyi olmasa mı bilemedim buna da nazar edilmez heralde canım , tüm hamileler kendi derdinde bence kimseyi düşüncek halimiz yok ahahahaevet aynıyızsen yıne de her yerde mide bulantım yok deme nazar olmasın
![]()
bende bi sabah aç karnına pekmez içmiştim o zaman kustum ama normal dedim.. böyle durup dururken hiç olmamıştı bulansın istemiyorum korkuyorum başladıysa diye.. ben cogu yemekten tiksiniyorum onun için genelde peynır ekmek yiyorum
evet ayni. NIPT'in acilimi buymus: Non-invasive prenatal screening/testFetal dna ve nipt aynı mıdır ?
Bana bir çok arkadaşım önerdi ama ben memnun kalmadım çok geçiştirdi beni ayrıca çok yoğundu belki ondandır ama bilmiyorum beni tatmin etmediTamam canım sağol olaki zehra hanım izinde olur tercih etmem onu bildiğim iyi oldu.
Sağlıklı gebelik değilmiş demekki canım baştan sorun çıkmış benim ilk gebeligimde öyle oldu tanıdığım çoğu kişininde başına geldi canını sıkma inş birdaha yaşamazsın. Çok geçmiş olsun.
Evet ayniFetal dna ve nipt aynı mıdır ?
Gecmis olsun, moralinizi neden bozdunuz ki? Dinlenin sadece, demek ki vucudunuzun buna ihtiyaci var. Baska bir sorun olsa, ilac hormon vs. verirdi. Icinizi ferah tutup, dinlenin doktorunuzun dedigi gibi.Kızlar benim kanama alanım vardı ilk haftalardan. Bugün doktor baya artış olduğunu söyledi ve 1 haftalık evde yatış verdi. İşten izin almak zorunda kaldım. Moralim çok bozuldu. Benle aynı durumda olan var mı?![]()
Hadi hayırlı haberler inşallah canımmmsizle aynıyım ben de bugun 6+5 olduk yarın doktora gideceğim tahlil sonuçlarımı göstermeye bakalım bizim minik kaç mm oldu![]()
visneliturta34
Mervenur277
![]()
Sıkma canını bol bol dinlen bebişin seninleKızlar benim kanama alanım vardı ilk haftalardan. Bugün doktor baya artış olduğunu söyledi ve 1 haftalık evde yatış verdi. İşten izin almak zorunda kaldım. Moralim çok bozuldu. Benle aynı durumda olan var mı?![]()
Progestan kullanıyor musunuz yoksa sadece dinlen mi dediKızlar benim kanama alanım vardı ilk haftalardan. Bugün doktor baya artış olduğunu söyledi ve 1 haftalık evde yatış verdi. İşten izin almak zorunda kaldım. Moralim çok bozuldu. Benle aynı durumda olan var mı?![]()
Yaa bakalım ne diyecek seninki bize yazar mısın ?Onu hic bilmiyorum cumartesi doktorumla konusucam canim
Çok teşekkür ederim. Parçasını patolojiye göndereceklermiş bilmiyorum ne çıkacak. Hayırlısı olsunTamam canım sağol olaki zehra hanım izinde olur tercih etmem onu bildiğim iyi oldu.
Sağlıklı gebelik değilmiş demekki canım baştan sorun çıkmış benim ilk gebeligimde öyle oldu tanıdığım çoğu kişininde başına geldi canını sıkma inş birdaha yaşamazsın. Çok geçmiş olsun.
Güzel haberlerle gel kuzumsizle aynıyım ben de bugun 6+5 olduk yarın doktora gideceğim tahlil sonuçlarımı göstermeye bakalım bizim minik kaç mm oldu![]()
visneliturta34
Mervenur277
![]()
Tabiki yazarim canimYaa bakalım ne diyecek seninki bize yazar mısın ?
Geçmiş olsun. Tez vakitte aramıza geri dön inşallahBebeğimi kürtajla aldılar sabah
Hamilelik+ bir de happy mom kullanıyorum. Her gün bebekle ilgili bilgilerin yanı sıra forum var yine bu şekilde güzel oluyor kafama takılan şeyleri sorabiliyorum.Arkadaşlar hangi gebelik takibi uygulamasını kullanıp oneriyorsunuz ? Ben bir kac tane indirdim sildim. Su an hamilelik+ ve dr.banu çiftçi uygulaması var. Bunlar dışında hosunuza giden var mı sizlerin de ?