2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ooovv insallah yaaa bi gelsn 4bucuk ta uff zamanda gecmiyoo
Beklediğine değdi bak:anne:

Kızlar benim bebeğimin cinsiyeti hakkında da yorum yaparmısınız.Eki Görüntüle 1914745
Bulanık çıkmış ultrason :KK64:

Kızlar bebeğimi gördüm hareketliydi. Kalp atışı güzel,gelişimi güzel, Suyuda güzel dedi.
Yalnız kordonunu net göremiyorum inş bir sorun yoktur dedi. Benim asıl doktorum kordonda damarlaşma fazlalığı var demişti. Makina eski olduğu için göremedi 3 gün sonra asıl doktoruma gideceğim.
Onunda vardır bi caresi, moralini bozma hic

Hanimlar iyi aksamlar kontrolumuz cok guzel gecti bebegim bana el salladi Allahima sukurler olsn ikili test icin kan verdm progestan kullaniyodum onu 200 luk olarak arttrdi ve 10 gun daha kullan dedi kanama falan yok ama kesemin yan tarafi biraz damarlimis resim yukleyemedim bu sorun olur mu ki acaba birde vajinadan nasil veriliyor bu hap bilginiz varmi
Boşuna mı diyoruz burda bebisler bizden güçlü. Aferin onlara. Gözün aydın cnm:halay:
 
Arkadaşlar korkutmak gibi olmasın ama , alerjiktir diye düşünen bi arkadaşım rutin kontrolüne gittiğinde gebeliğin sonlandigini öğrendi. Bebek anne karnında ölmüş ve anneyi zehirlemeye başlamış, bu yüzden kasiniyormus meğer. gerçi onun gebeliği 6. ayında filandı. erken dönemde de aynı şekilde değerlendirilmeli mi bilemiyorum.
Ben en son gecen hafta doktordaydim cnm cumartesi aksaminda basladim kasinmaya haftaya kontrolum insallah oyle bisey dildir
 
Cocuklar kendi cinsiyetleriyla ayni olsun istiyolar zaten genelde yegenim kiz o da bana kiz olsun erkek olursa sevmem diyo :)
Esimin 2 kiz 2 erkek yegeni var tam bi kapisma tam bi bahis :KK70: erkekler erkek olsun diyo kizlar kiz :) vallaha ogrensekte bi sure soylemicez sanirim onlara degisme ihtimaline karsi 4.aydan sonra soyleriz
 
Allah gonlune gore versin ama insallah bi kiz bi erkek olur iki hissi de yasarsiniz :) saglikla kucagina al minnaklarini insallah.
Aminnn canim insallahhh cok sagol.bende kiz cok isterim.ama tabi en basta saglikli olsunlar insallah..diger ay in 15 inde randevum.insallah o zman a netlesir cinsiyetlermz:KK9:
 
Merhaba benim bir arkadaşım 3 çocuğunda da kaşındı belli süre hamilelik alerjisi oluyormuş gibi bir şey demişti. tıp ne diyor bilmem ama doktorunu arayıp gerekli tahlilleri yaptırmanda fayda var belki bir jel falan verir.
Benim de karnım da kaşıntı oluyor ama kuru biraz cildim. Pul pul oldu ama sanırım normalmiş
 
Ahh ahh geçen sene de biz böyleydik (2016 haziran anneleri)
Kızlarr tek tavsiyem uyuyun,uyuyun,uyuyun,
Döne döne uyuyun
O koltuktan diğerine atın kendinizi uyuyun
Tv başında uyuyun
Kahvaltıdan sonra uyuyun
Yemekten sonra uyuyun
Uyumadığınız zamanlarda bol bol gezin
Benden söylemesi
 
Evet insallah canim.ultrason fotosnu atarsin.tahminde bulunurz insalalh bizde:p

Günaydııııııııınnn ☀️
Benim de o ekipte ultrason fotoma göre kız dediler ☺️ Bir oğlum var kızım olursa farklı olur sevinirim tabi. Gerçi burda da Y YESIMBOZ aynı yorumu yaptı. Bakalım bence cinsiyet ve Doğumun olduğu gün hamileliğin en heyecanlı günleri ☺️ Buarada haftaya salı ikili test için Koşuyolu görüntüleme merkezinden randevu aldım. Daha önce doppler çektirmiştim memnun kalmıştım. 300 normal hali dedi. Özel sigortanız varsa birçok sigorta ile anlaşmalılar. Bu da benden ek bilgi olsun istedim yaptırmak isteyenlere. Bazı özel hastaneler ikili testte yapılan ultrason ve tahlil fiyatlarını ayrı tutuyorlar ve faiş fiyatlar çıkıyor. Ben sigortamla 50 -60 arası ödeme yapacağım. Hepinize güzel bir gün dilerim. Svg.
 
kardelen2558 kardelen2558 bebişlerin iyi olduğuna çok sevindim,ikiz gebelikler daha zor geçiyor derler Allah yardımcın olsun inşallah.
Bir yada iki arkadaş daha vardı galiba ikiz olan,onlar nasıl acaba ?
merhaba canım bende ikiz bekliyorum, çok şükür her şey yolunda , bugün detaylı ultrasona gireceğim, inşallah güzel haberler alırım, doktorum bugün için cinsiyetleri de görürüz dedi
 
4 yaşındaki kızıma çocuklar saf olur dediği çıkar belki diye annecim küçük kardeşin kız mı erkek mi diye sordum. anne kız olcak dedi adı ne olsun dedim çilek olsun dedi. ama bir tane de erkek olsun oda şimşek olur dedi. :) ben üçüncüyü nasıl bakıcam derken kızım dördüncüyü bekliyor :))

ben kızıma şimdilik sadece kardeş alalım mı falan diye soruyorum. cinsiyet konusunda kız istediğin biliyorum o sebeple sormuyorum bile erkek olursa istemem falan demesin diye. bilmiyorum o zamana kadar sabredebilir miyiz mayısta kızımın doğum günü . doğum gününden sonra sana gidip kardeş alalım diyoruz
 
X