2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar kalp atımına duyan var mı?
Ben dün doktora gittim usgye göre 5-6 haftalık arası dedi kalp atışını ben de gördüm ama duyamazsın şimdi dedi. alttan usgyle duyarsın ama onu hastalarımız istemiyor dedi. herneyse kalp atımı şimdi yavaş dedi. inşallah hızlanır bir hafta sonra gidicem dua edin
 

Ya hayırdır ya? Ne biçim yorum bu? Sen nerden buluyorsun onun hakkında böyle yorum yapma hakkını? Hem sanane? Whatsapp kullanmak buraya girmekten daha kolay ki ben de yöneticiye yazdım bi aplication yapılsın diye. Kimse kimse hakkında böyle acımasızca yorum yapma hakkına sahip değil!
 
ne alakası var? yazdıklarınızla gerçek arasında kocaman fark var ne yazık ki... ilk önce instagramdır whatsappdır onlar bir uygulama.. ama ne yazık kı bu sayfanın bi uygulaması yok indirsek de daha rahat kullanabilsek. Telefon kullanamıyorum dememiş yabanadoğru, telefondan bu sayfaya girmeye çalışmak zor demiş. ki gerçekten de öyle.
 

Olayın uygulamayla bi alakası yok ki. Elime telefon almak istemiyorum kızım görsün istemiyorum diyerek buraya telefondan girmek istememiş. Ve WhatsApp grubundan yazıldığını söylemiş. Olabilir, orada daha kolay takip ediyor vs olabilir. Bende 2011 yılında haziran anneleri grubunda Doğuma yakın fb grubu açmıştım. Çünkü bebekler doğduktan sonra oradan yazışmak daha kolay olacaktı. Konu takipleri vs. Ki öyle de oldu. 5 senedir hala konuşuruz. Ama bu WhatsApp grubu olayında şöyle bir şey var. Burada kimse tanımadığı kişilerle telefon numarasını paylaşmak zorunda değil -ki burada insanlar özel hayatlarını, yaşam şekillerini, kayınvalidesinden patronuna, kocasıyla olan cinsel sorunundan arkadaşlarıyla olan sıkıntılarına kadar her şeyini paylaşıyor. Bunları bir rumuz adı altında yapmak ayrı, bunları yazdıktan sonra telefon numaranı bu insanlarla paylaşmak ayrı bir şey. Kimse kusura bakmasın ama ben güvenemem. Yıllardır konuşuyorsundur, yada o güveni 6-7 ayda falan vermiştir sana bi kişiyle paylaşabilirsiniz belki. Ama her önüne gelen o WhatsApp grubuna alınıyorsa bu demektir ki her önüne gelen de benim numaramı görecek. Bu saçmalıktır. Burada yazamıyorum, grup açtım oraya gelin demek ayrıca bencilliktir. bu olay sadece bu grup için geçerli bir olay. Bunun birde bizim bilmediğimiz başka bir yüzünü kazen zaten anlatmış. Bunu da duyunca benim zaten öyle bir insana bırakın telefon numarası vermeyi, selam bile vermem. Ayıptır..
 


Burada yazamıyorum. Oraya gelin demedi ki, telefondan girmenin zor olduğunu ve bilgisayarının tamirde olduğunu söyledi. Ayrıca kimsenin kafasına silah dayayıp da gel demedi. Bu tercih meselesidir. Telefon numaranızı paylaşmamaktaki özeni umarım heryerde gösteriyorsunuzdur. Lakin bu devirde telefon numaramızın olmadığı yer YÖK
 
Burada kimse tanımadığı kişilerle telefon numarasını paylaşmak zorunda değil
Kimse kusura bakmasın ama ben güvenemem
Bunu da duyunca benim zaten öyle bir insana bırakın telefon numarası vermeyi, selam bile vermem. Ayıptır..
KİMSE KİMSEYİ TELEFON NUMARASI VERMEKTE ZORLAMIYOR. BU 1.
2.siz güvenmiyor olabilirsiniz, her kes te sizin gibi olmak zorunda değil.

son yazdığınız cümle psikolojik sorunlar yaşadığınızın göstergesidir. - bu da benim fikrim.

Saygılar.
 
Arkadaslar bu grubu böyle kasmaya kimsenin hakkı yok etik olmayan bi durum varsa yönetici müdahale etmiştir gereksiz polemiklere girmeyelim bence..
 

Aynen de bunu söyledi. Buraya telefondan girmek zor oluyo isterseniz sizde oraya gelin dedi. İnan'ın yazdığını bulmayı çok isterdim ama telefondan zor oluyo :)

Telefon numarasına gelince. Az önce gayet açık yazdığımı düşünüyorum ama tekrar edeyim; tüm özelimi rumuz adı altında paylaştığım kişilere birde kalkıp telefon numaramı veremem. Bunun iyi niyetlisi var, kötü niyetlisi var. Telefon numaramı paylaştığım mağaza, avm gibi yerlere özel hayatımı anlatmıyorum. Yani arasında büyük farklar var. Sizlere tavsiyem sizlerimde dikkatli olması. Nitekim daha önceki haziran annelerinde bırakın anlattıklarını hamile bile olmadığı ortaya çıkan şizofren insan da gördüm. O yüzden siz de körü körüne güvenmek yerine dikkat etseniz iyiliğinize olur. Sonuçta benim bu konudan bir çıkarım yok..
 
Arkadaslar bu grubu böyle kasmaya kimsenin hakkı yok etik olmayan bi durum varsa yönetici müdahale etmiştir gereksiz polemiklere girmeyelim bence..

Onu bize değil , bunu başlatana söylesene ?? Bizim de kasılmaya niyetimiz yok. Lakin kasılırsam kasarım
 

Pardon ama siz neden avukatlık yapıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Ben zor bir şey söylemiyorum ki. Zaten ortada yapılmış olan bir hata var ve bunu yapan kişi ben değilim siz hala neyi savunuyorsunuz?

Çok şükür psikolojik bir problem yaşamıyorum. İlginiz için teşekkür ederim
 
Hizlanir cnm mrrak etme daha kucuk ben 7 haftalikken duydum
 

Avukatlığı hobi olarak yapıyoruz. Ortada hata var diyorsun da site sözleşmesine göre sen dr suçlusun çünkü Doğuma yakın Facebook grubu açtığını yazdın. Bu da bir suçtur. Ayrıca biz olayı savunmuyoruz, burada olmayan biri hakkında yapılan yorumun çirkinliğini konuşuyoruz. Onun kişilik hakkını savunuyoruz
 
Kızlar midem bugün bi garip bulantılar yanmadan sonra bir de bu çıktı sanki bişiyi çiğnemeden yutmuşum da midemde top gibi durup beni rahatsız ediyor...çaresini bilen var mı

Benim hamileliğim boyunca yaşadığım en büyük sıkıntı bu hazımsızlık. Ne yesem çorba da içsem çakılıyor sanki mideme. Gaviskon kullanıyorum geçici olarak rahatlatıyo canım. Umarım ilerleyen zamanlarda düzeliriz. Hiç kilo almamışım hamileliğimden bu yana aynı kilodayım. Doğru düzgün yiemiyorum ama kilo kaybetmemişim enteresan.
 
Sizin yorum ve üslubunuz da çok iç açıcı değil..
 
ben yarın kontrole gideceğim,8+1 oldum, kalp atışını duyacağız inşallah.
Ablam 2.hamileliğinde yarın gideceğim doktora gitmişti, bu haftalarında cinsiyet tahmininde bulunmuş,ama yanılabilirim kimseyle paylaşma demiş. Belki benim de öyle olur diye ümit ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…