2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Evet dogumgunu gelen tum bebislerin yeni yaslari kutlu olsun saglikla nice mutlu yillari olsun insallah... gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlar... ve herkese hayirli ramazanlar...
Dogumgunlerinden foto ve konsept paylasan olursa sevinirim..

Merhaba,
Ramazan nedeniyle 13 gn erken olarak Pazar günü Doğum günümüzü kutladık. Biz ailece çok eğlendik, en yakınlarımızdan 40 kişilik bir grup bize eşlik etti. Pazar kahvaltısı, piknik tadında bir organizasyon oldu. Tüm süslemeler ve hazırlık tamamen bize aitti.
Kızıma güzel anılar bıraktığımız için ben çok keyif aldım:)
 
A.selam.çok sağol.nerelerdeydin.yoksun.
Gerci bizde fazla takilamiyoruz ya.
Bebisler hareketli malum.
Hayirli Ramazanlar size de.
Bebis iyidir inş.
24 saat yetmiyor adeta..
Günlerim çok yoğun geçiyor.
Güya calismiyorum ben.
Çalışan olsam daha az yorulurum sanki.
Kızım iyi , seninki de iyidir inşallah.
Zaman çok hızlı geçti.
Çok öptüm.
 
Aydii canım yaşı mutlu güzel olsun inşallah her şey çok güzel olmuş ellerine saglık ada kuzucuk da pek tatlı maşallah:)

Hayırlı ramazanlar hanımlar
 
Cok guzel gorunuyorsunuz hersey super olmus eglenmissiniz de daha nolsun. Fotolar icin ayrica tesekkurler.. dogum gunu kutlu olsun Ada nin..
 

Masallah kuzuya.. gunduz uykulariniz nasil bu yazimi okuyan kizlat yazarsa sevinirim benim kizim gunduz toplam 3 saat uyuyor hal boyle olunca gece uykusuna gec geciyor..gece hala acikip uyaniyor maksimum 6 saat ac kalabiliyor.. yatmadan once muhallebi veren var mi.. kilosu fazla diye ben veremiyorum hipp kasik mama verdim bi kac kez farketti..
 
Benim böcügüm kahvaltisini kasik mama ile hazirliyorum icine lor peynir yumurta ceviz.. kocaman 1 kase oluyo.. bunu yiyo 4 saat sonra acikiyo corba veriyorum icine ekmek dograyip 2 saat sonra falan yogurt veriyorum aksam yemegi yemiyo maalesef.. bazen corbayi aksam veriyorum 3 saat sonra yatiyo o zamanda 180cc bazen 210 cc iciyo.. ayy diyorum cocuk açmis.. ama dogdugundan beri aç hep cok icerdi sizin beslenmeniz nasil kizlar
 
24 saat yetmiyor adeta..
Günlerim çok yoğun geçiyor.
Güya calismiyorum ben.
Çalışan olsam daha az yorulurum sanki.
Kızım iyi , seninki de iyidir inşallah.
Zaman çok hızlı geçti.
Çok öptüm.

Gercekten dogru demissin.. ben ucretsiz izindeyim bakacak guvenilir birini bulmak zor inan daha az yoruluruz ay acikti mi ay uyku mu yapiyo zaten yuruyemiyo benim ki emekleme desen geri geri yapiyo kilosu fazla aksama kadar belim kollarim kopuyo derman kalmiyo..
 
Bizimki sabah 7 gibi ayakta. Kahvaltısını yapar oyun oynarız 10 gibi geri yatırıyorum. Bazen 1 bazen 2 saat uyur kesintisiz. Kalkar öğlen yemeğini yer oynar 3 yada 4 gibi tekrar uyuturum. Yine aynı şekilde canı ne kadar isterse o kadar uyur. 1 saatten önce uyanırsa geri uyutuyorum. Onun haricinde zorlamıyorum. Akşam da en geç 9 da gece uykusuna geçiş yapıyoruz. Rutinimiz bu şekilde canım. Yani benimkide gündüz horul horul uyuyan bir bebek değil. Algılar açık olduğundan oyun oynamayı daha çok istiyor. İlla onunla vakit geçiricem biraz yorulucak o zaman güzel uyuyor.
 
Ada da gunduz 2 kez 1 bucuk saat toplam 3 saat uyuyor. Aksam 9 da yatiyor sabah 6 ayaktayiz. Gece normalde 2 kez kalkiyor ama dis donemleri saat basi kalkiyoruz malesef. Beslenme sabah yumurta peynir ceviz ruseym ihlamurla karistiriyorum bir kase yiyor. Oglen makarna eriste pankek tarzi birsey yapiyorum genelde bitirmiyor. 3 gibi corbasini ve yogurdunu veriyorum. Aksamustu de meyvesini yiyor. Aralarda da az da olsa emiyor hep. Yurume yok geri emekliyor simdi ileri de gitmeye basladi az az. Onun disinda kucak delisi benim de kollar bacaklar fena..
 
Gunduz Uyku saatleri ayni ama benim kiz gece 11 veya 12 den once uyumuyor.. sabah 8 de kalkar.. gece de uyanir sadece 1 disi cikti benimkinin :)) makarna nasil yiyo seninkinin disler var mi masallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…