Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

2 hafta sonra garanti duyulmus olur diye öyle diyorlar muhtemelen 😊 ay amiiinn insallah yarin randevum var bakalim insallah görünür kesemiz. Sonra da kalp atışını saglikla duyarız. Cok heyecanlı bir süreç gerçekten
Hadi güzel haberlerle gel ins 🥰
Valla o stresi bende dibine kadar yaşıyorum, bizimde 2.5 yıl sonra oldu çikolata kistim vardı ve bu ay tüp bebek yaptıracaktık ki sürpriz oldu çok mutlu olduk ama herşeyi kafama takıp araştırıyorum 😊insallah biran önce düzeliriz 🥹
Yaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş. Ins bundan sonrasida kolaylıkla geçer 🥰
Kizlar kalp atisini 6+2 de duyan var mi
Ben 6+1 de gördüm kalp atışını ama vajinal usg de baktı doktorum. Ve çok çok minik dedi. Sesini dinletmedi direk usgde gösterdi minik bir nokta büyüyüp küçülüyordu maasallah 🥰

Ya Rabbım gönlünüze göre versin ins hayırlısıyla mis kokulu küçük bir prenses nasip etsin Rabbım. Benimde 2 kizim var. Bende saglikli sihhatli bir oğlum olmasını istiyorum. Rabbimin hazinesi geniş biz isteyelim neden olmasın 🥰 5 53_Elif_53 ay alıntı yapmayı unuttum. Etiketleyeyim bari 😊 bu arada kaç yasindasin
Allah kalbine göre versin canım
Yaşım 37

Ben 6+1 de gördüm kalp atışını ama vajinal usg de baktı doktorum. Ve çok çok minik dedi. Sesini dinletmedi direk usgde gösterdi minik bir nokta büyüyüp küçülüyordu maasallah 🥰
Amin canım hepimizinki kolay geçsin Allahın izniyle 🤲🥹

Valla o stresi bende dibine kadar yaşıyorum, bizimde 2.5 yıl sonra oldu çikolata kistim vardı ve bu ay tüp bebek yaptıracaktık ki sürpriz oldu çok mutlu olduk ama herşeyi kafama takıp araştırıyorum 😊insallah biran önce düzeliriz 🥹🤲
Yaa ne güzel tam zamanında gelmis sizinki de 🥲 Allah saglikla kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsinn inşallah 🙏🥰 bende baya umudumu yitirmeye baslamistim ama öyle bir geldi ki haberi bizi mutluluktan uçurdu 🥲 en azindan oncelikle su ilk 2 ayı sonra da 3.ayı bitirip 4.aya ulasirsak en azindan baslangictaki stresimiz endiselerimiz gecer gibi geliyor bana 😊

Canimm oyy :) yerim onun kalbini. Saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi

Yaa ne güzel tam zamanında gelmis sizinki de 🥲 Allah saglikla kolaylıkla kucağımıza almayi nasip etsinn inşallah 🙏🥰 bende baya umudumu yitirmeye baslamistim ama öyle bir geldi ki haberi bizi mutluluktan uçurdu 🥲 en azindan oncelikle su ilk 2 ayı sonra da 3.ayı bitirip 4.aya ulasirsak en azindan baslangictaki stresimiz endiselerimiz gecer gibi geliyor bana 😊
Seni çok iyi anlıyorum ben rüya sandım Bi süre 😊 bunu yaşamayan bilemiyor gerçekten.valla dediğin gibi şu ayları Bi geçsek daha rahat olacaz ama her anı stres gibi insan korkuyor 🥹

8+5 de göğüs belirtisinin azalması normal mi
Ben hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum
Seni çok iyi anlıyorum ben rüya sandım Bi süre 😊 bunu yaşamayan bilemiyor gerçekten.valla dediğin gibi şu ayları Bi geçsek daha rahat olacaz ama her anı stres gibi insan korkuyor 🥹
Ay valla bu iyimi kötümü bilmiyorum ama o stres hic bitmiyor. Ben daha önceki hamileligimde stresten sürekli doktora gidiyordum. Çünkü kan pihtilasmasindan dolayı anne karnında kayıplarımız olmuştu. Birgun yine doktora gittim yinemi sen geldin dedi 😊 şu hareketlerini bir hissedeyim gerçekten bu kadar sık gelmeyeceğim demiştim. Dr da hiç öyle olmaz o zamanda bugün niye az hareket etti diye gelmeye başlayacaksınız demisti. Yani stres hiç bitmiyor 😊

Ben hamileligimi hiç beklemiyordum canım direk goguslerimdeki hassasiyetten ve ağrıdan anladım test yaptım, o kadar şiddetlidir ağrılarım ve hassasiyetim ama şu anda benimde baya azaldı belirtilerim. Ben normal olduğunu dusunuyorum

Ay valla bu iyimi kötümü bilmiyorum ama o stres hic bitmiyor. Ben daha önceki hamileligimde stresten sürekli doktora gidiyordum. Çünkü kan pihtilasmasindan dolayı anne karnında kayıplarımız olmuştu. Birgun yine doktora gittim yinemi sen geldin dedi 😊 şu hareketlerini bir hissedeyim gerçekten bu kadar sık gelmeyeceğim demiştim. Dr da hiç öyle olmaz o zamanda bugün niye az hareket etti diye gelmeye başlayacaksınız demisti. Yani stres hiç bitmiyor 😊
Ben de kan pıhtılaşması var iki tane düşüğüm var 3. Gebeliğim bu korkuyorum ilk defa bu haftaları gördüm iğne kullanıyorum bu sefer

Sizin kaçıncı hafta

Aynen vallahi bizde eşimle daha bugün konustuk biz bir rüyanın içinde miyiz diye 😊 gercekten yasamayan bilemez.. cok şükür ki nasip oldu bugünler. Bi yerde okumustum ilk 3 ay 3 yıl gibi gecer ,ikinci 3 ay normal gecer, son son üç ay ise 30 yil 😃 bir bildikleri var ki boyle demisler diyorum. Bana daha ilk 3 ay dolmadan sanki 3 yil gibi geliyor 😃

Ben 6+5 im bugün. Haftamız aynı değil ama önemli bir etken mi bilemiyorum
Kalp atışını duydunuz mu

Ben de kan pıhtılaşması var iki tane düşüğüm var 3. Gebeliğim bu korkuyorum ilk defa bu haftaları gördüm iğne kullanıyorum bu sefer
Benim de 2 düşüğüm var şimdi 3. Yü düşünüyorum iğne kullanıp kullanmamakta kararsızım bu konuda doktorlar ne dedi size acaba

X