Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kan pihtilasmasi var sanırım sende de degilmi? Diğer mesajlarında öyle gördüm. Bende de pıhtılaşma sorunu var. İlk 3 bebeğim karnımda kalbi durdu. Sonra pihtilasmayi öğrendik ve iğne vurulmaya başladım. Şimdi 11 ve 9 yaşında 2 kizim var. 3. Bebisi bekliyorum. Bende hemen iğneye başladım. Allahını izniyle hiç problem olmuyor. İçini ferah tut.

Canım seninde mi pıhtılaşma problemi. Benimde 2 test sonucunda heterezigot taşıyıcı olarak geçiyor. Şimdi iğne kullanıyorum
Çok teşekkür ederim böyle sizin gibileri görmek çok büyük umut oluyor bana. Allah çocuklarınıza size sağlık versin. 💕

Amin canım 🙏birde sende de oluyor mu bilmiyorum çocuk doğmadan bile kimseye öptürmem felan gibi şeyler düşünüyorum ve ben bu hallerimden korkuyorum, umarım kimsenin kalbini kırmam 😕
Yaa ama böyle düşünmen cok normal. Çünkü zor imkanımız oldu bu evlat sahibi olmak icin. Insan koruyup kollamak istiyor içgüdüsel olarak. Cok normal canim benim😊 bende simdilik o yok ama bende de şey var, hareketlerimi falan kontrol altinda tutuyorum. Uzun yürüyüşler uzun ayakta kalmalardan uzak duruyorum. O kadar cok bekledim ki bu duyguyu yasamak icin napayim su an o benim karnımda diye kendimi pamuklara sarasim geliyor. Muhtemelen de dogunca senin soyledigin gibi bir anne de ben olurum 🤷🏻‍♀️🥲

Dün acilde verdiğim kan hala e nabizda görünmüyor ya bı skintimi var acaba sitede
Ben de şehir Hastanesi'nde acilde vermitim 2 gün sonra düşmüştü enabıza. Hastane laboratuvarları bazen sisteme girmeyi unutuyo galiba. Ben gidip elden almıştım sonucu o yüzden.
Benim de 2 düşüğüm var şimdi 3. Yü düşünüyorum iğne kullanıp kullanmamakta kararsızım bu konuda doktorlar ne dedi size acaba
Eğer genetik test yaptırdıysanız sonucuna göre pıhtılaşma varsa iğne kullanmanız gerekir. Benim Dr yazdı özel muayenehane olduğu için rapor çıkartamıyor. Devlette bi kadın doğumcuya gidip durumu anlattım ve çıkarttım raporu da şimdi kullanıyorum. Bu arada 3 tüp bebek denemesinde düşük yaşadım. Sonra doğal yolla oğlumu kucağıma aldım ancak sonrasında kalbi durduğu için bir de kürtajım var. Bu doğal yolla 3. Hamileliğim. Bir çok Dr doğal yolla olmaz tüpün biri tıkalı diğeri yarım demişti ama Rabbim isterse oluyor. Ben de bir de gebelik tiroidi var TSH baktırmış mıydınız o da çok etkili çünkü. Uzun oldu bayaa ama kimse aynı şeyleri yaşamasın önlem alsın isterim

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Ben de şehir Hastanesi'nde acilde vermitim 2 gün sonra düşmüştü enabıza. Hastane laboratuvarları bazen sisteme girmeyi unutuyo galiba. Ben gidip elden almıştım sonucu o yüzden.

Eğer genetik test yaptırdıysanız sonucuna göre pıhtılaşma varsa iğne kullanmanız gerekir. Benim Dr yazdı özel muayenehane olduğu için rapor çıkartamıyor. Devlette bi kadın doğumcuya gidip durumu anlattım ve çıkarttım raporu da şimdi kullanıyorum. Bu arada 3 tüp bebek denemesinde düşük yaşadım. Sonra doğal yolla oğlumu kucağıma aldım ancak sonrasında kalbi durduğu için bir de kürtajım var. Bu doğal yolla 3. Hamileliğim. Bir çok Dr doğal yolla olmaz tüpün biri tıkalı diğeri yarım demişti ama Rabbim isterse oluyor. Ben de bir de gebelik tiroidi var TSH baktırmış mıydınız o da çok etkili çünkü. Uzun oldu bayaa ama kimse aynı şeyleri yaşamasın önlem alsın isterim
Allah razı olsun evet benim de iğne raporum var kararımı verdim randevu aldım gece tekrar bu şehirde de bir doktora gidicem ve iğnemi kullanıcam inşallah. Biz çabamızı sarfedelim Rabbim dilerse olur. İnşallah hepimiz mayısta sağlıklı güzel bebişlere anne oluruz amin☺️

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum
Canım kahverengi veya siyah kanama problem değil diyorlar. Allaha emanet ins birsye olmaz. Benimde hamileliğin başından beri kahverengi kanamam var. Progesteron kullanıyorum ama bitmiyor maalesef. Benim diğer hamileliklerimde bu sekildeydi hep.

Canım kan pihtilasmasi var sanırım sende de degilmi? Diğer mesajlarında öyle gördüm. Bende de pıhtılaşma sorunu var. İlk 3 bebeğim karnımda kalbi durdu. Sonra pihtilasmayi öğrendik ve iğne vurulmaya başladım. Şimdi 11 ve 9 yaşında 2 kizim var. 3. Bebisi bekliyorum. Bende hemen iğneye başladım. Allahını izniyle hiç problem olmuyor. İçini ferah tut.

Canım seninde mi pıhtılaşma problemi. Benimde 2 test sonucunda heterezigot taşıyıcı olarak geçiyor. Şimdi iğne kullanıyorum
Evet abla benimde tek genimde 1298 olanda homozigot var ilk defa iğne kullanıyorum ama korkuyorum yine de göğüslerim indi şimdi biraz sızlıyor ama yinede küçüldü bişey yoktur umarım

Rahim filmi çekindim çok defa problem yok dendi. Gen olarak unuttum yani testleri bulmam lazım. Heterozigot yazıyordu iki yerde. Şehir hastanesinde genetik bölümünde eşimle birlikte kan testi verdik aslında onun sonucunun çıkmasını bekliyordum bir yandan. Ondan ne çıkacak bilmiyorum engelli bebek durumundan bahsettiler genetik bölümünde hep. Bebekler down ya da turner gibi olduğu için kendini imha ediyor olabilir. Sizde öyle genler var mı ona bakıcaz dediler. Eğer öyleyse genetik tüp bebek diye bir şey varmış. Bebekleri dölleyip gen testi yapıp hangisi sağlıklı ise onu anne karnına yerleştirecekler diğerleri imha edilecekmiş. Ama bu imha etmek kürtaj gibi bir şey olduğu için bu genetik tüp bebekten de uzaklaştım dolayısı ile eşimle verdiğimiz genetik tahlili de artık merak etmiyorum.
Kromozom testi diyorsunuz sanırım bizde yapmıştık ama Allah'ın izni ile bişey çıkmaz korkmayın birşeylere yoruyoruz ama nasipten ötesi yok :KK43:(

Ben aklımdan geçen herseye acaba bunu canım istemis midir diye bakıyorum 🤣 ama geçen yasemin sakallioglunun bir videosu vardı sürekli dogurun dogurun diyor. Sanırım son videosu. Onu arkadaşlara attım farklı farklı kişilere. Her attığımda da kendimde izledim. Ay nasıl erik yiyordu öyle videonun sonunda. Hemen gittim aldım. Normalde de pek sevmem özellikle aradığım bir şey değildir ama çok canım çekti.
Bayanlar cümleten günaydın, hadi birazda güzel şeyler yazalım. Canınız bir şeyler istemeye başladı mı? Kaymaklı bir baklava şimdi güzel olmazmıydı?

Yaa ama böyle düşünmen cok normal. Çünkü zor imkanımız oldu bu evlat sahibi olmak icin. Insan koruyup kollamak istiyor içgüdüsel olarak. Cok normal canim benim😊 bende simdilik o yok ama bende de şey var, hareketlerimi falan kontrol altinda tutuyorum. Uzun yürüyüşler uzun ayakta kalmalardan uzak duruyorum. O kadar cok bekledim ki bu duyguyu yasamak icin napayim su an o benim karnımda diye kendimi pamuklara sarasim geliyor. Muhtemelen de dogunca senin soyledigin gibi bir anne de ben olurum 🤷🏻‍♀️🥲
Haklısın canım çok zor sahip olduk bu duygulara oyüzden kaybetmemek için veya onu korumak için herşeyi yapabiliriz 😊 bende şuan çok iş yapmıyorum biyere uzanıyorum herkes tembih ediyor zaten, bende sürekli temizlik yapan birisiyim ama hiç umurumda değil bebeğimiz iyi olsun herşey halledilir kafasındayım 🥹 buarada buradaki konuştuğumuz kişilerle Bi wp grubu felan kursak burda kim kime yazdı karıştırıyorum 😄 bu süreç de aynı şeyleri yaşadığımız arkadaşlar bulmak gerçekten zor destek olalım birbirimize

X