- 17 Eylül 2016
- 598
- 662
Peki siz dediginiz gibi asinin onemini dogrusu hastaligi arastirmissiniz yanlis mi anliyorum. Asinin icerigi, mensei, kac yildir ne dozda uygulandigi, misal prospektusunu okudunuz mu, hangi maddeler var cocuunuzun herhangi birine alerjisi olmasi ihyimali yuzde kac, yan etkilerini biliyor musunuz, ulkemizdeki vaka sayisi bunlarin kacinin asili cocuk oldugu arastirdim demek budur bence.. sizin iciniz rahatsa ne ala soylenecek hicbirsey yok tahmin edeceginiz uzere ben de tum yavrularin sagligini goz onunde tutarak bir uyarida bulundum sadece. Benim yavrum baskalarinin yavrusu farketmez burada bildiklerimizi sorgulamak icin bulunmuyor muyuz?
iyi de ben size uyarida bulunmayin demedim ki.Gozunuz kapali dalmayin demissiniz bende dalmadim arastirdim diyerek cevap verdim.Arastirmak kelimesinin genis anlamini biliyor,okudugumu anlayabiliyorum uyariniz icin tesekkur ederim.Ben kendi kararimdan bahsettim,asisiz olan tanidigima neler oldugundan..Herkes ozgur,temennim tum bebeklerimizin hastaliksiz buyumeleri.Asi olan bebek hastalanmayacak anlamina gelmedigi gibi,asisiz olanin da basina birsey gelecek diye birsey yok.