Bana da ozelden mesaj atarsan takip ederim bende seni.
beatrices Bende çok korkuyorum büyük isirmasindan bizimki elmayı armutu falan dişsiz haliyle bı ısırıyor ki sormayin.yanindaykn az az izin veriyorum ama genelde meyve filesi yada küçük parçalar halinde veriyorum.sebzelerde sorun yok onları yiyor.ama en çok kuş gibi önüne parçalayıp koyayım o ordan yesin istiyor bende genelde öyle yapıyorum.kasigi kendi tutsun istiyor ama vermezsem elime vuruyor.fena bu yeni nesil .
Benim kızım 23 Mayıs'ta doğdu ilk 1 ay normal uzun kollu takımlarla geçirdik oda bizim ev biraz serin oluyor diye.sonra şortlu kısa kollu tulumlar ,kisakollu citcitli altına şort yada pijama , uykudan kalkınca penye yelek,çorap kullanılıyor.citcitli badi çok gerekli boy boy alabilirsin ksia kollu ,atlet tarzı birkaç tanede uzun kollu, alt şort ve pijama bol al çok kirleniyor
Birde yazdığım gibi şortlu kısa kollu tulumlar benim çok işime yaradı.penye yelek al mutlaka,penye battaniye 2-3 tane lazım oluyor.muslim bezinden battaniyeler de çok sıcaklarda çok kurtarıcı.agiz bezi ,önlük ben.cok kullandım.sapka çok kullanılmıyor birde eldiveni ben 14 gün kullandım sadece.
Kendine bol miktarda emzirme atleti yada sutyeni al.cok terliyorsun.gogus kalkanini oneririm mutlaka ilk başlarda özellikle çok iyi oluyor
Aklıma gelenler bunlar şimdilik Allah sağlıkla sihatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah