2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bu aylarda düğmelere basabilmesi ve sayfa çevirebilmesi gerekiyor motor becerileri için. O yüzden masalcı tırtıl önemli. Bir de ben de konuşan kitap var. Onun da sayfalarını çevirip düğmelerine basabiliyorsunuz.
Kumanda şeklinde bir oyuncak var, evdeki kumandaya taktıysa onunla oyalayabilirsiniz.
Kumanda ve kurabiye kavanozunu kv almış, onların evinde var. Ben daha çok amigrumi tarzı yaptırdım. Örgü bebek. Hem yumuşak hem de değişik.



Önerdiğiniz oyuncaklar nelerdir ?
 
Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?
 
Evet o modeli begenmiştim bende canım bugun testten gecen modelleri bi kagıda yazıp oyle araştırma yapmam lazım illa yazacam:)

Britax aldık biz, oğlan memnun, testlerden de geçmiş. Sizinkiler hala ana kucağına sığıyor mu ya?
8kilo daha bizim bebe arada hastalık hastanede yatış falan kilo kaybımız oldu anca toparladı kilosunu o yuzden rahatca sıgıyo ana kucagına bir de bizim anakucagı minik degil çok:)

Bende iki hafta sonra işe başlayıp baktıracagım bakıcıya. Benim istediğim cocukla ilgilensin ev işi yemek beklentim yok. Tabi sabah kahvaltı bulaşığımızı toparlayamam onu toplamasını isterim o yeter. Tv izletmemesi tel video izletmemesi en önemli şartım benim. Çünkü biz bebeden sonra tv açmaz olduk. Olabildiğince geç tanışsın diye. Ben 9-3 çalışıyorum arada sut iznine gelecegim bakıcımız cevresinde 1000 duymus ama bize cok geldi bizim öğretmen arkadaslar 800-900 arasında baktırdıklarını soylediler. O şekilde netleştireceğim fiyatı. Bir de her istediğini yaptırmaya alışmaması için agladıgı zaman once oyalayıp aglamasını bıraktırıp ondan sonra istedigini yapmaya çalışmasını isteyecegim her zaman yapamasa bile dikkat etsin
 
Teyzeme ördürüyorm bende. Hem uyku arkadaşı hem oynasın.
 
Geçmiş olsun benimki de 10 gün yattı Kasım ayında, anca kilosu yerine geldi.
 
Kizlar benim bebis ayiptir soylemesi nerdeyse hergun buyuk tuvaletini yapardi, bugun 3.gunumuz hala yapamadi, yavas yavas tadimlik ek gidalar veriyoruz cok da su icmiyor acaba ondqn mi boyle oldu ya¿¿¿ bir oneriniz var mi?
 
Bide puanı onemliymiş

K Katie84 L LoveMuffin be safe iyi diye biliyrm kaç kg 9-36 istiyrm hangi magazadan aldınız en fazla 1500 verebilirm
beatrices sıgmıyor bayadır valla kısa mesafe kucakta ya da diğer bebek arabası arkaya koyuyoruz acil almam lazım eşim cok yogun bir türlü netleştiremedik bu yuzden arabayla kendim bir yere gidemiyrm biri götürürse arkadaalar sagolsun
Masalcı tırtılı alayım bende bu aralar bebğimle ilgilenemediğimi hisswdiyrm yani gel gel hoşçakal yapmıyor cunkü göstermedim ilgi dediim bu
 
Bunlar 9.ay gelişiminde beklenen şeyler. Özellikle kız çocukları erken yapıyor ama daha zamanı var. Benimki de yapmıyor. Doktoruna özellikle sordum.
 
Son düzenleme:
Bir de her ay ne yapıcam diye araştr düşün yoruyor bni adımadım.com bakın isterseniz aylık eğitim oyun setleri
 
Merhaba canım, sanki daha çok kilo vermiştin sen ya geri mi aldın. Bennde diyet yapıyorum ama kafama göre :)) az yiyerek yani 72 kiloyum . 3 kilom yapıştı gitmiyor :))
Yolk cnm hemen verdm burda takılı kaldım
Sutum etkılenıyor kuzum
Sende ıyısın yınede
 
Geçmiş olsun benimki de 10 gün yattı Kasım ayında, anca kilosu yerine geldi.
Size de cok gecmiş olsun canım

Kizlar benim bebis ayiptir soylemesi nerdeyse hergun buyuk tuvaletini yapardi, bugun 3.gunumuz hala yapamadi, yavas yavas tadimlik ek gidalar veriyoruz cok da su icmiyor acaba ondqn mi boyle oldu ya¿¿¿ bir oneriniz var mi?
Ek gıda süresince cok normal canım. Bende yeni tadımlara başladıgımda her gun yapan bebe 8.gun yapmıstı. Onu rahatsız etmedigi sürece 10güne kadar müdahale etme demişti doktorum ama rahatsız ederse fitil ver demişti
 

adimadim set aldim bende 1 senelik,incelemenizi tavsiye ederim Her ay gelisimine uygun oyuncak vs meteryali ile birlikte ne yaptiracagin nasil oynatacagin yaziyor,bakalim oynamaya basliycaz bizde bu hafta insallah,daha 8 ayi dolmadi ama ben biraz sabirsizim.

cok tesekkur ederim,ben pirinc unu ile bazen yapiyordum,bu tarifi de deneyeyim.

Önerdiğiniz oyuncaklar nelerdir ?

sen de soylemissin zaten,adim adimi cok onerdiler uye oldum bende.


canim bende bakiciya biraktim.benim ilk sartim 30-40 yas alti ve anne olmasiydi.aklima gelen her detayi da en ince ayrintisina kadar paylastim.cocuk senin ve istegdigin gibi baktirman gerektigi icin akrabaymis kirilirmis filan diye dusunme bastan ozellikle vazgecilmezim dedigin noktalarin altini cizmeni oneririm.
 
Evet onu görmüştüm. Bende vericem sipariş inşallah. Setler baya güzel ve eğitici.
 
yesiltazenane canım seninki geldi mi. Ödemeyi aydan aya mı yapıyorsun yoksa hepsini mi ödüyorsn. Ben 6 aylık almak istiyorm. Kargo falan hemen geliyo mu. Bilgilendirirsen sevinirim
 
Kızlar buraya yazmadım sanırım sarpın alttan iki dişi çıktı beklemiyordum şok
Hayırlı olsun :)
Bizimki de alttan çıktı bir hafta sonra da üstten geldi dört diş birden
Gıcırdatıyor kızlar dişleri çıkmaya başladığından beri normal mi...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…