- 18 Ağustos 2011
- 927
- 1.163
Hanımlar, oğlum uyumayı bilmiyor. Bende annemlerle yaşadığım için eğitim veremedim.simdi kv ile yaşıyorum. 1 ay sonra kendi evime cikicam ancak o zamana bırakmak istemiyorum eğitimi. Hamakta sallayark uyutuyorum ama hırçın bı şekilde sallarsam basi dönüp uyuyor. 15-70 dk arasi suruyor uyutmam. Bi de agliyor bagiriyir yatmamak icin. Ee desem ağlıyor kucagimda iken bile. Gunduzleri yarım saat uyuyor tekrar salliyorum 10 dk , 20-40 dk arası uyiyor. Gece ise 1.5 2 saati gecmiyor uykusu . O da bir defa. Uykuya zor geçiyor ama dalamiyor. memede nadiren uyuyor. İlk olarak bu sorunu cozmeliyim...
Oğlum zor bir bebek . Kucakta iken bile sürekli bı kayma dönme zıplama isteği. Kendi başına 5 dk durmuyor. Bir bundan vazgeçirmek istiyorum.kendi evime geçince tuvalete bile gidemiycem. Hem uykusuzluk hem de ilgi ve oyun manyağı bir oglanla nsl basederim. Zaten sabırlı biri de değilim. Bana yöntemler söyleyin lütfen. .SS pat yöntemi hiç oğluma göre değil . Beşiğe koyar koymaz ağlıyor çırpınıyor kuş gibi
Oğlum zor bir bebek . Kucakta iken bile sürekli bı kayma dönme zıplama isteği. Kendi başına 5 dk durmuyor. Bir bundan vazgeçirmek istiyorum.kendi evime geçince tuvalete bile gidemiycem. Hem uykusuzluk hem de ilgi ve oyun manyağı bir oglanla nsl basederim. Zaten sabırlı biri de değilim. Bana yöntemler söyleyin lütfen. .SS pat yöntemi hiç oğluma göre değil . Beşiğe koyar koymaz ağlıyor çırpınıyor kuş gibi