2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben bir yaşına kadar kesinlikle tuz şeker kullanmayacagim. Yasak degilmiydi zaten ?
 
kizlar ben zeyden uyeligim yasaklandi malesef ulasmak.isteyen burdn mesaj atabilir
 
 
Teşekkür ederim de iki yaşına kadar şeker tuz yasak dedi bana dr .... tutarsızlıklar kafamı karıştırıyor
 
Ay ek gıda olayı zor oluyor ya bir de sıpa pek nazlı hastanede yatmak hastalık yaramadı oğlana 5dk anca duruyo mama sandalyesinde o arada ne kemirirse blw şeklinde e az oluyor bende ezip kaşıkla destek oluyorum ama yine az oluyor olsun maksat tadını öğrensin zaten alışır inşallah zamanla:) daha dün başladık zaten hemen hepsini yiyecek hali yok:) blw ve klasik karışık gideceğim ya sadece blw çok zor işe başlamadan yemek işini biraz rayına sokmak istiyorum çünkü
 
Bnm doktorunda düzelir demişti 1.5 ay gecmeyince bende burdaki arkadaşın tavsiyesiyle doktora sordum kullanabilirsin dedi. Eczacı gaza da iyi geldiğini söyledi. 2-3 hafta kadar düzenli aynı saatlerde vermeye çalıştım. Gece bir kere 3 saat sonra 2 sonra 1 şeklinde düzene girdi. Sonra 3 3 2 1 oldu. Sonra ne olduysa ki ben oglanla akşam gezmelere gittim , sonra da dis sancıları diye düşünüyorum sebebini yine değişti. İnfantum good night bitti bugün. Yrn day and night kullanmaya başlayacağım. Eczane de yoktu diye eşdeğeri olunca bunu verdiler. İns yanlış birşeyler yapmiyorumdur. Yanında yatmaya alistirmasann keske..

Geçmiş olsun. Allah evlatla sinamasin bizleri.

Ben tulbenti suyla ıslatıp parmagima sariyordum. Karbonata ince tabaka halinde surup agzini siliyorum. Bı sure bekletiyordum.
 
Bnm oğlum d 8700 74 cm sadece anne sütü alıyor boyu uzun oldugu için çok kilolu görünmüyor sizinkide mi öyle
 
Sabah 8 den sonra derin uykuya daldı. 10:30da da uyandı bugün.
 
İlk tarif bir yaş sonrası için herhalde. Süt şeker falan var.
 
Geçmiş olsun pamukçuk olmuş.
Benimkiler de iki üç haftadır öyle çok sık uyanıyorlardı. Üçüncü dişler yolda belki ondandır demiştim ama şimdi yatmadan onlara mama yapıyorum az yulaf, meyve püresi formula süt daha tok tutuyor yine gece 2 kereye indi.
 
Önemli olan boy kilo oranı ve o da normal görünüyor yalnız bir ayda iki kilo da maşallah yani :)) benimkiler nerdeyse 7 aylık oldular şimdi 10 kilolar boyları da 71. Doktorun da abartmış yahu 10 aylık gibi nedir?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…