- 24 Temmuz 2024
- 24
- 53
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #11.881
Merhaba arkadaslar kacinci haftadasiniz? Bebislerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci haftadasinizKızlar teşekkür ederiiim ama doktor %80-90 erkek dedi sanırım değişmez?
Bi de ben biraz afalladım direkt kötü senaryolara başlayınca anladın de mi diyo sürekliBencede cok gereksız bır söylem olmuş.doktorunu degıstırmeyı dusunebılırsın canım.ensesı nıye kalın cıksın ayrıca felaket tellalı gıbı,ona zaten normal muanelerde bakıyo dr lar burun kemıgıyle,sen fetal dna nı yaptır canm kafanı takma bunlara hamılelıgın tadını cıkar
Askım kesin erkek. Benimkinin aynı açıdan poz var dümdüz . Hadi hayırlı olsunYa o kadar saçma foto verdi ki ben video çektirttim ordan kırptım dur. Bak iki bacak arası hahaha
İnanamıyorsun di mi hahaha
Anaaam sanirim tek erkek hisseden bendimKızlar teşekkür ederiiim ama doktor %80-90 erkek dedi sanırım değişmez?
Canimmm gozun aydin saglikla gelsin prens ben bildim yuppiiiiiiYa o kadar saçma foto verdi ki ben video çektirttim ordan kırptım dur. Bak iki bacak arası hahaha
15+1 deyim henüz hissetmiyorum ama ilk gebelikte 20.haftayı buluyor diyor doktorlar o yüzden endişe etmiyorumMerhaba arkadaslar kacinci haftadasiniz? Bebislerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Kasıntı biri zaten değiştirmek şart oldu :))Bencede cok gereksız bır söylem olmuş.doktorunu degıstırmeyı dusunebılırsın canım.ensesı nıye kalın cıksın ayrıca felaket tellalı gıbı,ona zaten normal muanelerde bakıyo dr lar burun kemıgıyle,sen fetal dna nı yaptır canm kafanı takma bunlara hamılelıgın tadını cıkar
Ya kordon olabilir mi acaba dedimmcanım gözün aydın sonunda öğrenmişsin pipiyi gördüyse değişmez ya bence sağlıkla gelsin paşa
Ben 14+5 te hissettim doktora sordum olabilir diye evet dedi hissedebilirsinMerhaba arkadaslar kacinci haftadasiniz? Bebislerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Şu an 15+0Kacinci haftadasiniz
Ayy sonunda gösterdi demek, gözün aydın canımYa kordon olabilir mi acaba dedimm
Canım bebeğin oluşmaya başladığı belli haftalarda ense çevresindeki su kalınlığından kaynaklı yanılabiliyorlar, benim 10. Haftaydı sanırım dr ense kalınlığını biraz fazla gördüm ama bu haftalarda yanılma payı çok yüksek dedi, bir hafta sonra tekrar çağırdı ama o bir hafta bana geçmek bilmedi. Tekrar gittiğimde de burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal, omurga açıklığı yok dedi ama o bir haftanın nasıl geçtiğini ben bilirim. Benim nacizane tavsiyem farklı bir doktorun görmesi şeklinde olur, doktorun böyle olumsuz ifadeler kullanıyorsa senin de moralini bozar ki hamilelikte zaten her şey takıntı sebebi oluyor. O cvs dediği şey de göbekten amniyon sıvısının alınması diye hatkrlıuorum ki düşükle bile sonuçlanan durumlar var Allah korusun. Fetal dna bu noktada daha güvenli ve dediğim gibi farklı kromozomal durumlara da bakılıyor. Tabi tercih bu noktada seninCanım benim aklım şuna takıldı ben fetal dna yaptırmak istiyorum zaten, ama doktor diyor ki ensesi kalın çıkarsa fetal dna gereksiz olur direk kordondan kan alalım. Ürperdim açıkçası. Ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıklı doğan bir sürü bebek var en olumsuza yönlendirmesi saçma geldi bana.
Ayy ay bunun 80 liği 90 lığı kalmamış canım her şey ortada gözüküyor Hadi sağlıcakla gelsin minik prensYa o kadar saçma foto verdi ki ben video çektirttim ordan kırptım dur. Bak iki bacak arası hahaha
Bu sefer cikolata yedinmi :))Ya kordon olabilir mi acaba dedimm
Ayyyy gözün aydın canım sağlıkla gelsinHerkesi ters köşe yaptı çocuguuummm haaha
İlgin için teşekkür ederim canımCanım bebeğin oluşmaya başladığı belli haftalarda ense çevresindeki su kalınlığından kaynaklı yanılabiliyorlar, benim 10. Haftaydı sanırım dr ense kalınlığını biraz fazla gördüm ama bu haftalarda yanılma payı çok yüksek dedi, bir hafta sonra tekrar çağırdı ama o bir hafta bana geçmek bilmedi. Tekrar gittiğimde de burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı normal, omurga açıklığı yok dedi ama o bir haftanın nasıl geçtiğini ben bilirim. Benim nacizane tavsiyem farklı bir doktorun görmesi şeklinde olur, doktorun böyle olumsuz ifadeler kullanıyorsa senin de moralini bozar ki hamilelikte zaten her şey takıntı sebebi oluyor. O cvs dediği şey de göbekten amniyon sıvısının alınması diye hatkrlıuorum ki düşükle bile sonuçlanan durumlar var Allah korusun. Fetal dna bu noktada daha güvenli ve dediğim gibi farklı kromozomal durumlara da bakılıyor. Tabi tercih bu noktada senin
Sagol canim iyiyim annemlerin yanina geldim biraz hava degisikligi diye eskiye göre sükür canim sen nasilsin
Aramiza hosgeldin canimHerkesi ters köşe yaptı çocuguuummm haaha
Canımm sımdı gordum mesajınıyok ne gecmesı dahada hassas hatta sımdı burnum ve mıdemben umudu kestım artık boyle yasamaya calısıyorum,gavıscon double actıon ıcmenı tavsıye ederım hangı saatte bulantın cok oluyosa nanelı ya bıraz sakınlestırıyoHerkese merhabalar kızlar imagination forever nasılsın canım kusmaların geçti mi 4.ayı bekliyorduk benim tam gaz devam inancım bitiyor geçeceğine dair @Begonvil9699 erkek analarına hoş geldin kuzucum
Şimdi kızlar fetal yaptırmayıp 2li test yaptıralar 3lğ yaptırmayı düşünüyormusunuz tecrübeli analar sizde görüşlerinizi paylaşın yaptırmalımıyız doktorum ikili yapıldıysa üçlüye gerek yok dedi