Maşallah yaa ne azim buuuu.bende de olmalı. Nazarimiz değer yazma sen,kiskandim ben :)Kızlar 9 kılo verdım
Hedefıme 2.9 kılocuk kaldı :)
Eskı halıme gorsel olarak gerı döndüm
Tum kıyafetlerım oluyor
Gogustekı dolgunluk ve gıtmeyen odemden dolayı kılo var
Yuzugum bıle zor oluyor
40 bedenım
Daha da zayıflamayı planlıyrm :)
Sagol cnmMaşallah yaa ne azim buuuu.bende de olmalı. Nazarimiz değer yazma sen,kiskandim ben :)
Cnm bızım ılerledı öksürüklele beraber cıgerlere ındıKızlar galiba oğlum grip oluyor. Sürekli hapsiriyor ve burnu akıyor. Gözleri de sulu sulu. Ateşi normal Allah'tan. Sık sık burnunu temizliyorum tikanmaması için. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada uyku durumumuz hala aynı. Uyanınca meme vermesem çığlığı basıyor. Oysa aç değil . 2 dk emip yatıyor. Bazen 10 bazen 40 dk sonra uyanıyor. Kala durumu da hala aynı .5.gunde fitille yaptırdım epey çıkarttı.
Cnm ıstah hep var ancak tatlı oyle bırsey kıMasallah canım sana.tatlı yeme istegini nasıl dizginleyebiliyosun yada öyle bi istek tek bende mi var
Bide şunu merak ediyorum hani diyolarya az yedikçe zamanla mide küçülürmüş ve istesende artık fazla yiyemezsin gercekten öylemi.ben bir ay kadar ekmek cok az tuketiyodum gün içinde aç geziyodum ama hiç midem filan küçülmedi
Ya bide tlc kanalında agır yaşamlar diye bi program var ya aşırı şişmanların hayatlarını gösteren onu izledikçe daha cok yiyesim geliyo
Cnm zararlı olduğunu dusundugun seylerı yemezsen ıyı kılo verırsınMaşallah diyelim. Bende on kilo var vermem gereken. Nasıl vericem bilmiyorum.azmimdem
Birazda bana lazım.simdilik sadece diastic reacti hareketlerini yapıyorum azar azar. Ama boğazdan hala kesemedim
E bebekten bende buna benzer aldım 9 ay olmadı. Dışarıda giydirmek için almıştım.mont yerine bu tulumlar iyi gibi ama olmuyor ne enden ne boydan. Ne alicam bilemedim.
Ay bnm midem bulanıyor bakınca. Bence sen kendinle kiyaslayip zayıf olduğunu o yüzden biraz yiyebilecwgini düşünüyorsunuz :)
Aynı benim oğlan... geçmişler olsun öksürük için... Ben araştırmıştım kaynamış ılımış su verdim boğaz acırmış çünkü ve bu onlar için bir şurup... Ben 3 haftanın sonunda balgam görünce dr.a gittim antibiyotik verdi .....Selam arkadaşlar, bebeğim 2 ayı bittikten sonra yumruğunu emmeye başladı buraya sordum normal olduğunu hatta gelişim için iyi olduğunu söylediniz sağolun.
Ama hala emiyor uyurken bile yapıyor sizinkiler ne zaman bıraktı? Yoksa oğlum alışkanlık mı yapıyor?
Birde mesela siz koltukta otururken kucağınızda oturtuyor musunuz bebeğinizi?
Evet ise ne zaman başladınız.?
Oğlum biraz üşütmüş öksürüyo öksürük için ne yapmam lazım. Ve huzursuz dün büyük tuvaletini sadece bir kez yaptı. Ve bugünde yapmadı üşüttüğü için olabilir mi çok huysuz oluyor yapamadığında napayım bilmiyorum
Lütfen cevap verirmisiniz, teşekkür ederim.
Neden kaşık denemiyorsunuz ki ...kızlar bebeğim hala biberonu reddediyor ben eve gelene kadar 5 saat yani, en fazla 20ml içirebiliyorlar ki ben açlıktan ölüyorum eğer işte bişey yemezsem. çok üzülüyorum hani illa alışırdı aç kalınca alırdı biberonu((
Bak ben de çalışmaya başladım bebek 20 gram aldı sütüm çekiliyor gittim mama aldım bi ton iki gündür kaşıkla resmen ağzına basıyorum mamayı napalim mecbur ... deneyin siz de bnmki gibi kilo alımı durursa çok üzülürsünüzkızlar bebeğim hala biberonu reddediyor ben eve gelene kadar 5 saat yani, en fazla 20ml içirebiliyorlar ki ben açlıktan ölüyorum eğer işte bişey yemezsem. çok üzülüyorum hani illa alışırdı aç kalınca alırdı biberonu((
Şırıngayla verenlerde oluyomus.oyle bi denesenkızlar bebeğim hala biberonu reddediyor ben eve gelene kadar 5 saat yani, en fazla 20ml içirebiliyorlar ki ben açlıktan ölüyorum eğer işte bişey yemezsem. çok üzülüyorum hani illa alışırdı aç kalınca alırdı biberonu((
Ev içinde giydirmek için mi aldın? Çünkü ev için sıcak.disarisi için ben normal kıyafetler varken giydirmek istiyorum. Malum önümüzde kış varBende e bebekten aldım. İçine zıbın giydirip mi giydircez üşür mü üşümez mi bilemedim
Cnm bızım ılerledı öksürüklele beraber cıgerlere ındı
Hafıf atesı vardı
Uzun sürdü
Antıbıyotık kullandık
Sımdı yıne huysuz
Atesı vardı yıne
Bu sefer usuttu herhal
Karnı agrıyor
Yapılabılecek sey bol besleme sıcak tutma
Ac kalıncada almazkızlar bebeğim hala biberonu reddediyor ben eve gelene kadar 5 saat yani, en fazla 20ml içirebiliyorlar ki ben açlıktan ölüyorum eğer işte bişey yemezsem. çok üzülüyorum hani illa alışırdı aç kalınca alırdı biberonu((
Aynı benim oğlan... geçmişler olsun öksürük için... Ben araştırmıştım kaynamış ılımış su verdim boğaz acırmış çünkü ve bu onlar için bir şurup... Ben 3 haftanın sonunda balgam görünce dr.a gittim antibiyotik verdi .....
oturma meselesine gelince valla bi iki dakika en fazla kucakta oturtuyorum vakti saati gelince kendi oturur :)
Karnına sıcak havlu sardım ben deneyin acaip rahatlıyor bebek ... mama veriyorsanız içine çay kaşığının ucuyla zeytinyağı koyup bebeğinize verebilirsiniz kabız olduğunu düşünüyorsanız.. Ama bence o bebek aç aç:) yani büyük ihtimalle...
Bnmki yüklense de atsam resmini başparmak hastası uykuya o şekild e geçiyor epeydir eli ağzında korkulacak bir durum değil dedi dr.. zaten öylesine sormuştum...
Yani bebekler iste düşe kalka büyüyecekler..
Asıl benim derdim cok çalışmaya başladım sütüm bir anda çekildi... mamaya başladım... süt arttırıcı biseler deniyorum 5.aya yeni girdi .. küçücük çalışmaya başladığımdan beri kilosu 20 gram arttı 2 haftada( malesef zehir veriyormuşum gibi hissediyorum mamamız hipp marka ıyi dediler ama işte analık başka bir olay ... bir anne en az 1 yıl çalışmamalı bence ... sağlıksız bir nesil yetisicek bu yanlış politikaların yüzünden....
Insallah hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olur ıyi geceler
AynenYa bide tlc kanalında agır yaşamlar diye bi program var ya aşırı şişmanların hayatlarını gösteren onu izledikçe daha cok yiyesim geliyo
Kızlar galiba oğlum grip oluyor. Sürekli hapsiriyor ve burnu akıyor. Gözleri de sulu sulu. Ateşi normal Allah'tan. Sık sık burnunu temizliyorum tikanmaması için. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada uyku durumumuz hala aynı. Uyanınca meme vermesem çığlığı basıyor. Oysa aç değil . 2 dk emip yatıyor. Bazen 10 bazen 40 dk sonra uyanıyor. Kala durumu da hala aynı .5.gunde fitille yaptırdım epey çıkarttı.