2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Allah şifa versin.
Herseyin bir alternatifi vardir.uzmeseniz kendinizi bu kadar.
Elinizden geleni yapmissiniz.denemis,cabalamişsiniz.

Ben de hep mama verdim.emzirdimde.sagip verdim.hatta dolaba bile attim.simdisadece mama aliyor.hatta birkacgundur diyet mamayi deniyorum.sut alerjisi dedi dr.
İkinciye gittim.ayni mamaya devam dedi.
Bu mama cok kotu.tadi falan.besin degeri tam ama tadi kotu.kusuyor diye gittim.simdi daha fazla kusuyor.
Hatta aci aci kokuyor kusmugu.
Kilo alimida durmustur tahminimce.
İnsAllah butun bebisler cabucak sagliklarina kavussunlar
 
İyi akşamlar hatun kişiler,
Bacım dün kocam geldi bizi aldı kurtardı o kalabalıktan evimize gittik ertesi gün sabahtan verem ve karma aşılarını yaptı uyuz saglık ocagı hemşiremiz (sürekli tırnaklarıma ojelerime ve kıyafetime laf söylüyor ona neyse!) Sonra doktoruna gittik rota aşısını muhakkak yapalım dedi ishalden yatan cocukların yarısı rotadan dedi yaptırdık. Kan tahlili yapıldı B12 için neyse iyileşmiş değer ama 3 ay ayda 1 kere daha yapılacak iğneler.
Boy 57cm kilo 5400.
Sonra bebişi kv deye bıraktım hemen avm ye gittim, gelen misafirlere hediyeler aldım oğluma çıngırak aldım, senin dr un verdiği aktivite için, bu arada sıfır kollu bodyler küçülmüş biraz alayım dedim mothercare de hiçbişey kalmamış kışlık sezon başlamış, çok güzel kızlar tulumlar falan, kocamın doğum günü tripod unu kaybetmiştim ondan alayım diyordum ama bana pahalıya gelecek diye süslü kocaya yves roche dan birsürü şey aldım traş ve vücut bakımı ile ilgili, sonra koştur koştur geri döndüm benim oğlsn uyuyor. Cogunlukla uyudu pek huysuzluk yapmadı çok halsiz sadece ateşide çıkmıyor pek.
Sonra da kocam geldi bizi yazlıga annemlerin yanına bıraktı. Daha yeni teli aldım.
Bu arada turuncu kaka vardı buradan biri susuzluktan demişti, dr kuzene sordum, istersen su ver yazın birşey olmaz ama turunculuk yediklerindendir dedi havuç yedin dedi yine de ben bezini dr a gösterdim koyu kahve turuncu gibi nokta nokta beyazlar ve mukus vardı. Dr hiç önemli değil dedi olur arada normal ama su verme dedi. Sudan enfeksiyon kapabilir hiç gerek yok dedi.
Sen nasılsın Gece miz nasıl baban nasıl? :)
 
Ne çok yazmışım yaw
 
Valla bilmiyorum bu kizariklik daha once de olmustu yine bikac gun surdu ben kremledim hep bez degisirken gecti. Simdi yine oldu kremliyorum yine azaldi. Belki de benim kizariklik dedigimle sizinki ayni sey degildir. Günlük yediklerim asagi yukari hep ayni. Alerji durumu olsa ya artardi belirtiler ya da gecmezdi. Yarin ogrenicem bakalim dr ne diyecek
 
Ne güzel Allah razı olsun kaynanandan buna da şükür. Doktorun da iyiymiş. İnşallah artar sütun bol bol akar. Bende emziriyordum 25 günlükken kuveze girince ben helak oldum kahroldum o sütüm bi anda kesildi çok şaşırdım üzüntünün bu kadar etkili olacağını hiç zannetmezdim. Ama oldu. Sonra ne yaptıysam gelmedi sütüm. İyi olsun sağlıklı olsun da dedim. Sende üzülme çok etkiliyomus anladım. 2. Ayimiz doldu surda kaldı 4aycik üzülme devam et inşallah yoluna girer. Yı yenildiklerini ye. Tabi ki akil vermek gibi olmasında. Devam et doktoruna da guveniyorsan.çünkü emzirmek çok güzel bence. Hatta diyorum bi çocuk daha yapsam sırf emzirmek için :)))) :)) gülüyoz öyle esimle.
 
Bu süt alerjisi ne kötü bişeymiş. Duyardım hep ama insan hiç kendi başına gelmeyecek sanıyor. Şimdi de neden benim çocuğum böyle oldu diye kendimi suçluyorum ister istemez
 
Bence de kilo paylaşımı üzülmeye yol açıyor. Benim bebeğimin kilosu normal olmasına rağmen, daha yüksek kiloları duydukça kendimi bazen yetersiz hissediyorum. Ki bebeği az kilo alanlar neler hissediyordur.
Hepsine masallah.uzmeyin kendinizi.kilolu bebeklerin annesi kizmasin bana ama ben normal seyrindeki kilolu bebegi daha saglikli goruyorum.
Haa kiloyu cok aliyorsa da diyet yaptiracak hali yok ya annenin.
İnsallah hepsi sağlikli olsunlar,mutlu olsunllar
 
@BahaRaslan99 bu benzetme muhabbeti bizde de var, oğluma bakan herkes bana benzetiyor, eşim bile dna testimi yaptırsam geyikleri çeviriyor kv kaşını kendi annesine saçını kızına gözünü oğluna benzetiyor, daha komiği oğluşla aynı yerde gamzelerimiz var dogdugunda diğer torunu benim bebeğin yanaklarına bastırmış ve gamze yapmışmış, gamzelerini Arya yaptı diyor, bugün bana sordu teyzenler kime benzetti diye, hepsi bana benzetiyor dedim mevzuyu uzatınca
 
Sana benzettiler diyeydin :)))))))
 
A Aydebal sizdeki alerji belirtisi sadece kusmasi mıydı
Dokuntu yok,cok gaz cikariyordu son haftalarda o da azalmisti.pişik yok,kilo alimi 800-950gr arasi.boyu uzuyor.bir de arada mukus oluyor.ama renk hep altin sarisi.hic kabiz olmadi daha.aptamil mamada puturtulu de oluyordu.
Sonra usuttugunu dusundugum kusmalari icin gittigimde alerjiye yonlendirdi.dr.33 yillik meslekte.
Alerji dr.sut alerjisi var deyip mamayi verdi.
İnanamadim.ikinciye gittim.o da aynisini soyledi.
 
Hmm çok geçmiş olsun yaa
 
Benim oğlanıda herkes babasına benzetiyor. Hatta kendi annem eşime süreklii ayyy orhaaan bu aynı sen diyor. Huysuzluğunu ağlamalarınıda annem bana benzetiyor. Bildiği beni gömüyor bende hiç umursamıyorum çünkü aynı bana benziyor büyüdükçe :))) ve kime benzediğide bnm için hç önmli değil
 
Kesinlikle ayni duşunuyorum.paylasmak,ogrenmek,icin zaman ayirip buraya takiliyorum.yoksa asosyal biri degiliz hicbirimiz bence.
 
Afiyet şifa olsun,annesi
 
Aynen benim için de hiç önemli değil isterse çok çirkin olsun ne olacak o benim evladım ama 50 kere ısrarla ona benziyor buna benziyor denilince artık bende çıldırıyorum gıcık vermek istiyorum napiyim
 
İyilesmissin,sesin de iyi geliyor artik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…