2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331

Benim bildiğim ateşin yüksek iken üşürsün canım. Ateşin olmadığına emin misin? Annen falan temas ederek kontrol etse bi ateşini?
 
Benim bildiğim ateşin yüksek iken üşürsün canım. Ateşin olmadığına emin misin? Annen falan temas ederek kontrol etse bi ateşini?
Hayır tam tersine vücut ısım çok düşük. 36.1 çıkıyo Zaten vücuduma dokununca buz gibi her yerim, bebeğimin de öyle
 
Bu gıdalardan başka herşey alerji mi yapıyor gerçekten? Bebek ve sen ihtiyacın olan herşeyi bunlardan alamazsınız ki
Öyle malesef. Zaten internette okuduğum kadarıyla bu diyeti yapan annelerin sütü bir süre sonra kesilmiş mamaya dönmüşler malesef. Sütüm kesilmesin diye vitamin kullanıyorum 3 çeşit. Umarım onlar ayakta tutar beni. Sık sık açlıktan bayılıyordum diyet yaparken yine öyle olmaz umarım
 
Bebekte cibinlik varda, bizde yok :)
Zaten azıcık uyuyorum, ondada sinek ısırığı ile uyanıyorum, havaşarda sıcak cam açmadan olmuyo
Bizi dusunen yok zaten ilk gun elimde yastik yatak tepelerinde sivri avina cikmistim. Simdi yazlıkta ne yapacaz bilmiyorum orda cok oluyo. Bn sorduğumda daha ilk ayiydi gerci simdi buyuduler yine etki etmez belki
 
Dün dalından koparıp yediğim 5 6 adet incir bana aşırı süt üretimi olarak geri döndü. Şişkinlikten bebek kavrayıp ememiyor, pompayla sağıp rahatlattım öyle emebildi. İncir dışında yediğim farklı hiçbirşey yoktu. Bir de bebiş huysuzlaşınca kucağımda uzun süre uyudu, sevgi dolu dakikalar da beyine mesajı verdi sanırım. Süt artırmak isteyen arkadaşlar inciri deneyebilirsiniz.
 
Oyy maşallah.
Ağir abi havalarinda yakişıklı.
Hepsine maşallah blackseea... Bebişlerimize hepsi tatlı. Allah onları kem gözlerden korusun. Bize bağışlasın
Ya olamaz tıpki benim kızıma benziyo
Sinirli bakışları bile
maşallah barekkallah bu tosuncuk senden pilav üstüne kuru fasulye 100 gr döner de ister :)
aynı benim kız bakışları
benimki de keltoş olduğundan millet oğlan mı diye soruyor

Maşallah tombiş oğluna . Allah nazardan saklasın
Yanaklar iyice tosuncuk gösteriyor. :) Bebişlerimizi gülerken yakalamak zor kızlar. Bende de yok gülerken. Ancak böyle efe pozlar var.

Madem benziyorlar sizde paylaşın da görelim tatlılıklarını...

beatrices çok geçmiş olsun. Umarım düzelirsin. Emzirirken hasta olmak çok fena...
 


Bakliyatlar Ve kuzu Eti ye Zencefill90 bulgur mesela ya da makarna ama icerigine bak bazılarında yumurta oluyor ucuz markalarda olmuyor pek... düzelme olmazsa da mama vereceğiz mecburen moralini bozma daha çok basındayız işin...
 
Öncelikle geçmiş olsun. Benim kızım 3360 gr, 52 cm doğdu. Şu anda sürekli memede olmasına rağmen 4050 ve 57 cm. Hiç büyüyemedi ve çocuk doktorumuz bizi uyarmadı. Memlekette bir doktora gitmiştik o tahlil yaptı ve bol lökosit çıktı. Ben 18 gündür diyettetim. Peynir ve tatlı hastasıydım ben ama yiyemiyorum ve kakası da hala düzelmiş değil. Bizim tepki ciltte değil, bağırsakta o nedenler alerji uzmanına değil gastroentoroloji uzmanına gitmemiz gerekiyor. Bakırköy devlet hastanesinde gittim ama kadın kafayı yemiş. Bana " diyeti boz, her şeyi ye bakalım 3-4 gün sonra ne olacak" dedi. Deneme tahtası mı cocuk. Bir de inek sütü bazlı mama verdi. 'Bir memeni 5 dakika diğerini 5 dakika ver, sonra mama ver ve bir daha 3 saat ne kadar ağlarsa ağlasın mama verme' dedi. Şoka girdim, nerde eğitim almış bilmiyorum. Ben mastit olurum, bebeğim benden mahrum kalır. Neyse orada tahlilleri yaptırmış oldum. Bir proftan randevu aldım ama onunla da ilgili cok olumsuz yorumlar okudum. Bu alanda cok iyi bir prof var ama randevu almak mümkün değil. Diğerlerini de alerji gruplarında yerden yere vurmuşlar. Ben şimdi ilk iş iyi bir cocuk doktoru buldum, tahlillerimle ona gidicem. O beni yönlendirsin. Facete "alerji ile yaşam platformu" var. O gruba üye ol. Bir çok sorunun yanıtını bulursun.
 
Bana doktorum bütün hayvan etleri yasak demişti kırmızı et beyaz et ve balık. Kuzu eti serbest mi ?
 
Ben tavuk yumurtayla çapraz alerjen diye biliyorum. Ayrıca bazı bebeklere neredeyse her şey alerji yapıyor. Ezbere konuşmuş bence.
 
Eşimin ark. Soruyor tlf da sana benziyor mu diye. Yok yok hatuna benziyor dıyo. :) kabul ediyor yani..:)
Dun kaynana geldi ayy oğlum aynı sen dıyo. Esim de bir Afrikalı kadar esmer.
Gülecem gülemiyorum :)
ayy Allahım yaa. İyi bari kabul etmiş eşin. Gorumcem ve eşi hala kendilerine benzetiyorlar kızlarına hala çatışma İcindeler o diyo bana diğeri diyo bana. Kızda 4 yaşına gidiyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…