2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben de Şubata kadar ücretsiz izin alacam. Sonra yine mecbur bakıcı devam edecek.
 
Kızlar instagramdaki zayıflama girişi kadınının hesap adı neydi?
 
Arkadaşlar aranizda müzikli dönence kullanan var mi? Yada tavsiyesi olan

Ben fisher price kullanıyorum canım. Modelinin adını tam hatırlamıyorum ama köpekler var dönencede. Müzikli ve ışıklı. Kızımın keyfi yerindeyse çok gülüyor dönencenin altındayken aguluyor sürekli. Ama canı istemiyorsa dönencenin altına da koysam ağlıyor tabi.
 
Benim oğlumda bayılıyor böyle uyumaya. Ben de bayılıyorum onla böyle uyumaya. :)
 
Kızlar tesadüf mü bilmiyorum ama kaplı sütyen giydiğimin ertesi günü göğsüm taş gibi oldu, ateşim çıktı. Sütü sağdım emzirdim falan. Bir de normalde gece uzun süre bebek emmediği için göğsüm bayağı dolardı, kaplı sütyenle uyuduğum gece doğru düzgün dolmadı. Ben penye sütyenlere geri döndüm. Kaplı sütyen giyenlerden isteyen varsa bir iki gün deneyebilir penye sütyen takınca süt üretimi artar belki.
Bana sanki göğsü sıktığı için oldu gibi geldi ama dediğim gibi belki tesadüftür. Ama göğsümün gece dolmaması ilk defa oldu. Bu gece penye taktım yine eskisi gibi doldu göğsüm.
 
Günse Birsel in böyle bir yazısı vardı evhanımları ile ilgili bulırsam paylaşırım
 
Sıkı sütyenler mastiti tetikliyor, süt kanallarına baskı yaparak. Baskı aynı zamanda süt üretimini de azaltabilir.
 
@BahaRaslan99 babasıda sarışın bende. Ama şimdilik babasına daha çok benziyor. Gözler renkli ama henüz göz rengi belli olmazmış o yüzden bişey diyemiyorum. Ya inşallah cuma günü aşımız var canım dediğin gibi senin oğluşun gibi değişir bizimkide.
 
uzines bende seviyorum ama bizimki alışkanlık haline getiriyor herşeyi şimdilik o ne derse onu yapıyoruz bakalım senin söylediğin bloga baktım güzel yazılar var teşekkürler canım paylaştığın için
 
Hamilelikten önce 60 kiloydum. Hamileliğimle birlikte toplam 23 kilo aldım ne bulduysam yemişim. Normalde yemek yemeyi sever ve hiç kilo almazdım hep öyle olcam sandım galiba . Büyük bir şuursuzlukla aldığım o kiloların henüz 17 sini verebildim. 6 kg da bana yapıştı kaldı gitmiyor. Gün içinde doğru düzgün bişey yemiyorumda . Ve çok hızlı kilo verdiğim için heryerim çatladı eski resimlerime bakıp bakıpp iç çekiyorum. Bu gidişlede zaten kilo falan veremem. Düzenli beslenen annelerede acayip özeniyorum . Ben gün içinde bir kutu helva yiyebilecek kapasiteye sahibim malesef
 
Şekerde bir dengesizlik mi var acaba?
 
Yaa cok sevindim tabi ben ilcesindeyim :)

Kizlar kontrolumz guzel gcti cok sukur yarin asilarimiz var doktor rotayla birlikte hepsini olsn dedi agir gelmezmi dedim bi seferde olsn bitsn dedi bisey olmaz dedi ates dusucuruyu yarim saat onceden icir dedi ama ben icirmek istemiyorum acaba yanlismi dusunuyorum
 
Oğlanın doktoru rotayı beraber yapmıyor ve 38,5 ateşten sonra ilaç verdiriyor aşı döneminde.
Bilemedim.
Kontrolün güzel geçmesine sevindim:)
 
Hanımlar selam, ctesi mastit olduğumu yazmıştım. O gün ağırlıklı olarak mastitli göğsümü verdim oğlana, bir de 60 derece suda banyo yaptım ve sağdım göğsümü.
Pazar günü de aynısını yaptım. Oğlan emerken çok acıdı ve süt kokusu geldi göğsümden, eşim bile aldı kokuyu, sanırım tıkalı damarlardaki beklemiş süt çıktı, oğlan da bütün emdiğini kustu çünkü.
Sonuçta bugün iyiyim, laktamaxı içmediğim için sütüm biraz az sanki ama tıkanmasından iyidir.
Mastitli göğsüm daha az süt yapıyor sanırım, ama psikolojik olabilir, bakacağım.
Kısacası oğlan düzeltti ben göğsümü sağolsun, başına gelen olursa acıya dayansın, bebeklere bıraksın işi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…