2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben doğal gelişimi bozmayı pek doğru bulmuyorum canım. Bebeğin salyasını kesmek istemem açıkçası. Geçirilmesi gereken bir süreç. Salgılanıyorsa bir sebebi vardır. Onu keserek başka bir şeye sebep olabiliriz.
Ben bu düşünce yüzünden gaz ilacını vermeyide bıraktım. İyi mi ettim kötümü ettim Allah bilir. Dogal bi sürec dedim gaz varsa hareketle masajla yapmayı ögrensin dedim:olamaz:
 
Hanımlar selam, ctesi mastit olduğumu yazmıştım. O gün ağırlıklı olarak mastitli göğsümü verdim oğlana, bir de 60 derece suda banyo yaptım ve sağdım göğsümü.
Pazar günü de aynısını yaptım. Oğlan emerken çok acıdı ve süt kokusu geldi göğsümden, eşim bile aldı kokuyu, sanırım tıkalı damarlardaki beklemiş süt çıktı, oğlan da bütün emdiğini kustu çünkü.
Sonuçta bugün iyiyim, laktamaxı içmediğim için sütüm biraz az sanki ama tıkanmasından iyidir.
Mastitli göğsüm daha az süt yapıyor sanırım, ama psikolojik olabilir, bakacağım.
Kısacası oğlan düzeltti ben göğsümü sağolsun, başına gelen olursa acıya dayansın, bebeklere bıraksın işi:)
Lisede biyolojide vardı. Mutualist ilişki. Alan razı veren razı:dondurma: Geçen kızım çok uyudu az emdi perişan oldum ağrıdan. Sağdım rahatladım taş gibi olmuştu çünkü.
 
Selam kızlar. Bugün tam iki aylık olduk cuma günü aşı ve kontrol var inşallah sorunsuz atlatırız. Kehribar kolye konuşulmul ben aldım aldığım yeri söyleyebiliyormuyum bilmiyorum ama sertifikalı. Her zaman takmıyorum. Bir haftada 2 defa falan takmışımdır. Ben çok bir etkisini göremedim henüz :) bizim oplan hep ağlak yalandan ağlamayı biliyor istediği olana kadar zorla kendini ağlatıyor herşeye sinirleniyor sürekli zıplamak hoplamak istiyor. İki gündürde üstümde yatmaya alıştı napçam bilmiyorum ben bu veletle:KK20: mutlu haftalarınız olsun sevdiklerinizle :KK200:
Ay onun sari kafasini yesinlermasallah size
 
Kızlar günaydın,
Uyku arkadaşı ne zaman kullanınaya başlanuyor. Gündüzleri kızımı uyutmak için savaş veriyorum malum :) uyumamak için direniyo üç günlük bebe. Elleri devamlı yüzünde veya yakasına yapışıyo zıbını bırakmıyo :).
Emzik olarak kızım avent soothie kullanıyo. Oi oi nin uyku arkadaşının emziği benziyo. Alsam acaba erken mi .ne düşünüyorsunuz?
Kış olsa ben kundak yapardım kesin ama bu sıcakta bana daral geliyo . Bebeği hiç saramam.
Uc aylik baslaniyor cnm
 
Galactago süt artiricı damla kullanan varmı Bn kullanmaya başladım ama faydası oldu mu pek bilemedim
 
IMG_4298.PNG atak dönemindeyiz sanırım:kızgın:
 
@BahaRaslan99 babasıda sarışın bende. Ama şimdilik babasına daha çok benziyor. Gözler renkli ama henüz göz rengi belli olmazmış o yüzden bişey diyemiyorum. Ya inşallah cuma günü aşımız var canım dediğin gibi senin oğluşun gibi değişir bizimkide. :KK200:
gokyuzututkusu gokyuzututkusu oğlun arkadan aynı benim kıza benziyor.ben sarı baba sarı bizumkide sarı.
 
Kızlar aranızda bebekle tatile çıkan var mı ? Denize ya da havuza girdikten sonra emzirme olayını nasıl yaptınız ? Biz şimdi tatile çıktık, denizden çıkıp bebeği emzirmem gerekiyor ama gir çık eve git duş al derken bebek çatlayana kadar ağlıyor, ama denizden veya havuzdan çıkar çıkmaz duş almadan sadece silerek emzirilmez değil mi ? Zaten havuz değil de denize girdim gayet temiz bir deniz ama yine de sıkıntı olur mu bilemedim. Bir de bebeği kaç aydan sonra denize sokabiliyoru.?
 
Kızlar aranızda bebekle tatile çıkan var mı ? Denize ya da havuza girdikten sonra emzirme olayını nasıl yaptınız ? Biz şimdi tatile çıktık, denizden çıkıp bebeği emzirmem gerekiyor ama gir çık eve git duş al derken bebek çatlayana kadar ağlıyor, ama denizden veya havuzdan çıkar çıkmaz duş almadan sadece silerek emzirilmez değil mi ? Zaten havuz değil de denize girdim gayet temiz bir deniz ama yine de sıkıntı olur mu bilemedim. Bir de bebeği kaç aydan sonra denize sokabiliyoru.?
Bu soruların cevapları bana da gerekli, ben de 10 gün sonra çıkacağım kısmetse.
 
Oğlanın doktoru rotayı beraber yapmıyor ve 38,5 ateşten sonra ilaç verdiriyor aşı döneminde.
Bilemedim.
Kontrolün güzel geçmesine sevindim:)
Ya bende dedim sen dogme yaptrcak olsan bi seferde bitsn mi istersin yoksa tekrar ayni aciyi yasamak mi istersn dedi seninkide doktor bende oyle yapacagim yaa
 
Ben arkadaşlarımın eski bakıcıları ile görüştüm, ev temizliği hariç, bebeğin odası temizliği, bebeğin ütüsü, maması yani bebekle ilgili şeyler dahil 750-900 usd arası fiyat verdiler. Haftada 5 gün, 8-19 arası.
Evet öyle piyasa. İkiz olunca bu katlanarak geliyor, zaten kolay kolay ikizi kabul etmiyor kimse.
 
canim o cok ucuk bir fiyat ya,bir de dolar yani.zaten ne kazaniyoruz ki.benim duydugum 1000-1500tl arasi degisiyordu.ben de o sekilde anlasmaya calisacagim daha fazla verirsem zaten calismamin da anlami olmaz,bebegi birakmaya degmez.indallah makul ucretle birini buluruz ya
Şehire göre değişiyor İstanbulda o fiyata biraz zor sanki.
 
benim için çok fazla bir meblağ neredeyse aylık kazancım kadar
bu fiyata benden iyi bakıcı mı olur :halay:
4 yıllık üniversite mezunu 2. üniversite okuyan yabancı dil bilen:kahve:
bebeğe sınırsız sevgi ve bakım:KK200::anne:
çalışma saatleri 7/24
eee ev işleri de yapıyorum:temizlik: daha ne olsun
İşte ben de bu yüzden ücretsiz izine çıkacağım, doktoralı bakıcıyım, 3 dil biliyorum şakır şakır var mı üstüne :halay:
 
X