2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331


aaa çok enteresan.. ben semizotu yedikten sonra 90 cc çıkmıştı hem de tek göğüs normalde 30-40 cc çıkarken
acaba bünyeden bünyeye mi değişiyor yiyeceklerin etkisi
uzun zaman sonra dondurucuya süt atabildim semizotu sayesinde
 

Uyurken ve yalnizken zaten takilmasi onerilmiyor,yani devamli surette cocukta takili kalmayacak.Birde adı taş ama yapisal olarak vucudu rahatsiz etmeyen yumusak dokusu var,ben birinde gormustum ayak bilegine takmislardi daha kolay oluyomus corabinin icine sarmislar iz de olmamis.Bende yarin siparis vericem ya heyecan yaptim acaba gazina da fayda eder mi diye
 
Kizlar İstanbul'da evde bebek bakimi icin verilen fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?Ev isi temizlik,yemek vs yapiliyorsa ekstra maliyeti nedir acaba?Benim icin en onemli sey guven tabi ki bebegime iyi baksin,ev isi olmasa da olur ama ucuk fiyatlar olmasindan da korkuyorum.Site de 2 kisi buldum referansli,bugun yarin sormak istedigim seyleri liste yapip onlarla gorusecegim insallah gonlume gore,evimde bebegime bakacak birini bulurum.Hem ucret hem de olmazsa olmazimiz diyecegimiz maddeler hakkinda degerli fikirlerinizi beklerim.
 
Ben arkadaşlarımın eski bakıcıları ile görüştüm, ev temizliği hariç, bebeğin odası temizliği, bebeğin ütüsü, maması yani bebekle ilgili şeyler dahil 750-900 usd arası fiyat verdiler. Haftada 5 gün, 8-19 arası.
 
Kızlar günaydın,
Uyku arkadaşı ne zaman kullanınaya başlanuyor. Gündüzleri kızımı uyutmak için savaş veriyorum malum :) uyumamak için direniyo üç günlük bebe. Elleri devamlı yüzünde veya yakasına yapışıyo zıbını bırakmıyo :).
Emzik olarak kızım avent soothie kullanıyo. Oi oi nin uyku arkadaşının emziği benziyo. Alsam acaba erken mi .ne düşünüyorsunuz?
Kış olsa ben kundak yapardım kesin ama bu sıcakta bana daral geliyo . Bebeği hiç saramam.
 
Dil falan bilen bakicilar mi bunlar biz ne kadar kazaniyoruz ki 3 bin 4 bin tl bakıcı parasi verelim
 
Canım evet herkeste aynı etki olmayabilir.
Hala yemek var. Bugun de denerim olmadı..
 
Ben orman seruveni olani baldim.daha gelmedi pelus degil oyuncaklari.
Bandigo mi indigo mu neydi simdi hatirlayamadim adini.
 
Selam kızlar. Bugün tam iki aylık olduk cuma günü aşı ve kontrol var inşallah sorunsuz atlatırız. Kehribar kolye konuşulmul ben aldım aldığım yeri söyleyebiliyormuyum bilmiyorum ama sertifikalı. Her zaman takmıyorum. Bir haftada 2 defa falan takmışımdır. Ben çok bir etkisini göremedim henüz :) bizim oplan hep ağlak yalandan ağlamayı biliyor istediği olana kadar zorla kendini ağlatıyor herşeye sinirleniyor sürekli zıplamak hoplamak istiyor. İki gündürde üstümde yatmaya alıştı napçam bilmiyorum ben bu veletle mutlu haftalarınız olsun sevdiklerinizle
 

Eklentiler

  • image.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 90


canim o cok ucuk bir fiyat ya,bir de dolar yani.zaten ne kazaniyoruz ki.benim duydugum 1000-1500tl arasi degisiyordu.ben de o sekilde anlasmaya calisacagim daha fazla verirsem zaten calismamin da anlami olmaz,bebegi birakmaya degmez.indallah makul ucretle birini buluruz ya
 
Kızlar lütfen bilgili ilgili bi dr bulmama yardımcı olurmusunuz ist avrupa yakası
Biz medipol megaya gidiyoruz, genel olarak çocuk drları çok içime sinmedi. Orada Gamze Kaya var genç bir dr ama diğerlerine göre daha ilgili, öail attığımda vs geri dönüş alabiliyorum. Aradığımda müsait değilse asistanına not bırakıyorum öutlaka geri dönüş yapıyor.
 
Dil falan bilen bakicilar mi bunlar biz ne kadar kazaniyoruz ki 3 bin 4 bin tl bakıcı parasi verelim

beatrices canlarımız için güvenilir biriyse dünyaları veririz elbet ama türkiye koşullarında bu fiyatlar yüksek geldi bana. Benim max. Verebileceğim tutar 2000 tl


Hanımlar haklısınız, ben hiç Türk bakıcı bakmadım işin doğrusu. Eğitimli yabancı bakıcılar bunlar, kimisi psikolog, kimisi çocuk gelişimci.
Ben evden çalışmaya devam edeceğim için en azından Aralık ayına kadar, bakıcı arayışımı sonlandırdım. Ondan sonra da kreş düşünüyorum zaten.

Ama Türk alacaksanız size tavsiyem öyle ya da böyle bir sigorta yapmanız. Türk bakıcıların SGK / Çalışma bakanlığı şikayetleri inanılmaz arttı, beni sigortalı çalıştırmadı diye bir şikayet ettiğinde dava sonucu ödeyeceğiniz ücret 25-40bin arası değişiyor. Aman dikkat.
Hatta bdv'de bir arkadaş konu açmıştı yakın zamanda, inanılmaz tazminat ödüyordu.

Herkesin en iyi bakıcıyı bulmasını dilerim:)
 
Yaaa çok zoorrr işimizzzz, bizimki aşıdan sonra çok huysuz oldu hala çok huysuz, çok sinirli, yumruklarını sımsıkı kapıyor ağlıyor. İnşallah sizin güzel geçer, ters etki yapar inşallah
 
Arkadaşlar aranizda müzikli dönence kullanan var mi? Yada tavsiyesi olan
 
En sevdigim yatis sekli zevkine boyle yatiriyorum bende sicaklayinca besigini istiyor cok tatli gorunuyorsunuz masAllah
 
Kreş baktım ama bizim buradakiler 2 yaş altı kabul etniyormuş, birde kreşten ziyade bakıcı tavsiye ediliyor. Güvenli bağ kurulması için bu gerekli diye okudum, anne bakıcıyla beraber 6 hafta bebeğe birlikte bakmalıymış vs.
Benim kafam gerçekten karıştı bu konuda, bazılarına göre her ağladığında gitmemem gerekli , bazılarına göre aksine her ağladığında gidip sakinleştirip güvenli bağ oluşturmam gerek.
Sen bu konuları çok araştırıyordun, ne uyguluyorsun? Her ağladığında yanında mısın?
Bakıcıdan ziyade kreş bana daha güvenli geliyordu ama insanların yorumlarından sonra kafam çok karıştı
 
Yaaa çok zoorrr işimizzzz, bizimki aşıdan sonra çok huysuz oldu hala çok huysuz, çok sinirli, yumruklarını sımsıkı kapıyor ağlıyor. İnşallah sizin güzel geçer, ters etki yapar inşallah
İnşallah canım ya . Bazen çok sinirleniyorum sonra gözlerimin içine bakarak yalandan ağlıyor gibi yapıyor yine kıyamıyorum. İşin sonu hep canın sağolsun evladım oluyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…