2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bı belirtiler yeni mi başladı? Bizimki de 60. Günde belli oldu ama belirtiler vardı daha önce. Doktor bana yeşil kaka bir haftadan fazla devam ederse ya enfeksiyondur ya da besin alerjisidir dedi. Bir haftaya kadar sorın yok.
 
O nasıl bir foto çok tatlı yaa masallah Canm ben sj bebişi kilo olarak normal yaptrym ondan sonra inşallah
Canım sen bebişin zayıf diye üzülüyorsun ya benimki seninkinde zayıf. 2. Ayında 4 kiloydu. Besin alerjisi yüzünden kilo alalamış. Çok canım sıkılıyor. Görenler kırkı çıktı mı diye soruyolar. İnşallah zamanla yakalar akranlarını.
 
Misk-i amber canım ne yaptın, düşüyo mu ateşi. İlaç benim kızda da hemen fayda etmedi. İkinciye vermiştik. Islak bez koymuştuk eklem yerlerine.
Gece hiç uyumadım sürekli takip ettim gece tekrar şurup verdim emzirmeye çalıştım gene bissüru ağladı. Herhalde iyi ağrı yapıyor bu iğneler yoksa gece uyku sersemi olurdu emerken uyur kalirdi

şimdide üzerine bi zibin giydirdim çıplak yatirinca iyi gazlanmis :) aman gazına razıyım ateş olmasında :)
Gece atesi normaldi simdide normal insallah tekrar etmeZ
annelik zor zanaat
alya90
yesiltazenane
@Bir garip
@zehrayalcin87
@Asi4261
efsunsuz
Orangutann
 
Son düzenleme:
Hiç üzme kendini diyeceğim ama elinde değil haklısın. Öyle güzel toparlıyorlarki çocuklar üzüldüğüne değmeyecek
 
Maşallah ya nasıl bu kadar. Alırdınız ne yiyorsun. benim 2. Ayda 800 gr almış bende ufak doğdu diye biraz alsın istiyorum

Valla ne bulursam onu yiyorum. Bazen yemek yemeyi bile unutuyorum özellikle öğle vakti. Benim oğlan biraz obur sanki. Fazla kilo alması da kötü. Endişe ediyorum ben.

Sütünüzü sağdığınızda iki göpsünüzden kaç CC çıkıyor deneyen var mı

Belli olmuyorki borsa gibi. 160 'la 125 arası.
 
Canım arkadaşım eve bebek tartısı bile almıştı. Çok morali bozuluyordu çünkü kızı ilk ay 500 gr ikinci ay 400 gr almıştı. Onun bebeğinin vücudu döküntü içinde kalıyordu emince. Ve sürekli fışkırarak kusuyordu. Onu çok oyaladılar süt alerjisi değil diye. Sonra süt ürünleri diyetine başladı ve maşallah çok güzel toparladı bebiş.
 
Benimki 73 günlük ben de yarım kundak yapıyorum. Yoksa elleri onu sürekli uyandırıyor.
 
Yaaa çok sağol. İnşallah benimki de toparlar. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam. Kızı kaç aylın oldu şimdi? Hala diyette mi?
 
Hiç üzme kendini diyeceğim ama elinde değil haklısın. Öyle güzel toparlıyorlarki çocuklar üzüldüğüne değmeyecek
İnşallah dediğin gibi olur. İnsanlar çok zayıf dedikçe oturup ağlayasım geliyor. Aslında sürekli memede ama alerjisi olduğu için alamamış. Diyetle toparlaması için dua ediyorum.
 
Yeni gördum kusura bakmayın.Ağzında pamukçuk olunca da reddetme olurmuş.Bi kontrol edin isterseniz.Umarım geçici bir durumdur.
 
Yaaa çok sağol. İnşallah benimki de toparlar. O kadar canım sıkılıyor ki anlatamam. Kızı kaç aylın oldu şimdi? Hala diyette mi?
1 yaşındayken arkadaşım diyeti bıraktı. Ama kademeli olarak geçti. Az yoğurt yedi baktı döküntü yok peynir falan derken diyeti tamamen bıraktı. Kızı şimdi 19 aylık yoğurt çorbası yiyor peynir yiyor. Ama onun alerjisi çok yoğunmuş. Bebek sürekli halsizdi uyuyordu. Meğer süt alerjisindenmiş. Diyete bir başladı çocuk da canlandı. Belki sizinkinin derecesi azdır.
 
Kızlar ücretsiz annelik iznini parça parça kullanabilir miyim? beatrices snn bilgin var mı? Örneğin 2 ay kullandım sonra ara versem sonra ise başlasam ?
6 aylık ücretsiz izin işe başlama ile başlar. İster 2 ay ister 15 gün kullan, o hak işe başladıktan 6 ay sonra bitiyor.
Yani parça parça kullanıp uç uca ekleyerek bir seneye yayamazsın, altıncı ayın sonunda kullanmasan da ücretsiz izin hakkın biter.
@zehrayalcin87 sen de az kullanabilir miyim diye sormuştun, kanunda geçmese de, dava sonuçlarından çıkan yargıtay uygulamaları böyle diyor.
Araştırdım sizin için:)
 
Günaydın, oh şükür..
bizde birazdan aşı olacağız, inş çıkmaz ateşi
 
Günaydın, ne tatlısın ya
Biz eşimle karar verdik, 6 ay ücretsiz izin kullanacağım, sonrasında annem bakacak. Böyle bir karar aldık, benim için evde olmak çok sıkıcı olacak ama bakıcıya güvenemiyorum, annem bu kadar küçükken bakmaktan çekiniyoru, kreşler 2 yaş altı almıyor.
İşyerine bilgi vereceğim eylül başında, kovarlarsada kovsunlar artık..
 
oyy kuzum kiyamam benim bebeginkide bazen oluyor ama bu kadar olmadi hic Rabbim sifa versin ins kotu bsy degildir kendiliginden gecer
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…