- 9 Ağustos 2016
- 7.121
- 23.008
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #15.001
o tiksindiğim çikolataları şu an ağzıma tıka tıka yiyesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sımdı gıdıp cıgköfte alıcamo tiksindiğim çikolataları şu an ağzıma tıka tıka yiyesim var
Yaa bu tatlı killidi bende de açılıyo sanırım jdjdd Canım inanılmaz baklava çekiyo 17 hafta çok tatlı meyveden bile tiksindim noldu şimdijdjdo tiksindiğim çikolataları şu an ağzıma tıka tıka yiyesim var
ay onu da yiyesim var her şeyi yiyesim vaaarBende sımdı gıdıp cıgköfte alıcam
daha şerbetli tatlılar kilidi açılmadı ben de sdfhskYaa bu tatlı killidi bende de açılıyo sanırım jdjdd Canım inanılmaz baklava çekiyo 17 hafta çok tatlı meyveden bile tiksindim noldu şimdijdjd
Normalde de çikolata sevmem şerbetli tatlı severim bence ondan direk baklavayla başladık jdjdj umarım geçicidir yoksa eyvah yaniay onu da yiyesim var her şeyi yiyesim vaaar
daha şerbetli tatlılar kilidi açılmadı ben de sdfhsk
Ben de babymallden aldım prego Mios modeliniBabymall da herseeey var,sırf onun ıcın ankaraya gıdıcem ben,sen ıstanbuldaydın ordada var oraya gıt canım
kendini hazırla geçici değil bence sjfhsk benim çikolata yemediğim gün asla olmazdııı ama onu yapmak istemiyorumNormalde de çikolata sevmem şerbetli tatlı severim bence ondan direk baklavayla başladık jdjdj umarım geçicidir yoksa eyvah yani
Ben hala asla tatlı, cıkolata ıstemıyorumama çiğköftee limonlu ekşili şeyler vee hamurişi benden sorulurkendini hazırla geçici değil bence sjfhsk benim çikolata yemediğim gün asla olmazdııı ama onu yapmak istemiyorum
benim de önceliğim ekşilik jdskBen hala asla tatlı, cıkolata ıstemıyorumama çiğköftee limonlu ekşili şeyler vee hamurişi benden sorulur
Yapma yapma mahvoluruzjdjdjkendini hazırla geçici değil bence sjfhsk benim çikolata yemediğim gün asla olmazdııı ama onu yapmak istemiyorum
Benim de öyle ama bi tatlı isteği de geldi offf sjjssBen hala asla tatlı, cıkolata ıstemıyorumama çiğköftee limonlu ekşili şeyler vee hamurişi benden sorulur
Bugün yine limon yedim tuzlayıp iyice şirazem kaydıjdjdjbenim de önceliğim ekşilik jdsk
Doktoruma yazdim, bir de Turkiyeden bir doktorla gorustum, belki toksoplazma testi yaparlar ama ev kedisi zaten bir sey olmaz dedi. Burdaki doktorum da ekstra bir sey yazmamis. Simdilik iyiyiz♀E elektroforez canım gecmıs olsun ne yaptın gıttınmı hastaneye aşı vurdular mı..
Ondan tabiki hepsinin kaynağı magnezyum eksikliği ne oturabiliyordum ne ayakta durabiliyordum bıçak saplanıyordu kuyruk sokumuma resmen. Doktorum hemen başlattı çok şükür fayda gördüm inşallah sen de görürsün magnezyumun bir yan etkisi yok zatenYok canım kullanmıyorum ama çarşamba günü gidip şikayetlerimi söylicem gerçi ilaç ta kullanamıyorum midemde sıkıntı var biraz. Kalça kemiğim ağrıyo otururken eğilirken bıçak batıyo gibi bu ağrı da mı ondan yani
Yaa iyiyiz cok sukur. İki doktor da kendi kedin sorun olmaz dedi. Carsamba randevum var zaten, toksoplazma testine gerek var mi diye soracagim. Bir de yakasi kapali giyiyorum, bayaaa façalanmis gibi gezmiyim dedimE elektroforez seni merak ettim canım ne yaptın?
oy ağzımın suyu aktı bol ekşili kısır yapayımYapma yapma mahvoluruzjdjdj
Benim de öyle ama bi tatlı isteği de geldi offf sjjss
Bugün yine limon yedim tuzlayıp iyice şirazem kaydıjdjdj
Ben bu markanın başka bir modelini arkadaşıma yollamıştım nasıl diye şu alttaki ayak kısmı çocuk büyüyünce sınırlandırıyor çocuk rahatsız oluyor demişti
bu nasıl acaba fiyat olarak da insaflı
Ayy ben de ben de 2 gündür çikolataya karşı boş değil gibiyim hala tatlı midemi bulandırıyor ama Hafiften bir güncelleme mi geliyor dedimYaa bu tatlı killidi bende de açılıyo sanırım jdjdd Canım inanılmaz baklava çekiyo 17 hafta çok tatlı meyveden bile tiksindim noldu şimdijdjd
Ben 1 seneye yakın daha doğrusu sığdığı kadar sadece pusetle kullanacağım, sonra arabanın kendi oturma koltuğunu kullanmaya başlarım. Puset oto koltuğu olarak da kullanıldığı için aşırı pratik olur diye düşünüyorum sonrasında zaten otokoltuk alınacak mecbur. Çok küçükken pusetten al arabaya yerleştir arabadan al pusete yerleştir onunla uğraşmak istemiyorum açıkçasıMaxi-Cosi Leona2-Cabriofix Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebek Arabası Essential Graphite
Benim listemde bir bu var . Ama hiç emin değilim indirime de girmesi lazım zaten . Bu arada şu takıp çıkarılan puset olayını denemek istiyorum önce tabi mağazada çünkü çok zorsa onla uğraşamam Ama arkadaşım İlk zamanlarda örneğin bir misafirliğe gidiyorsun onunla gidiyoruz Hastaneye oraya buraya temas ettirmeden arada evde bile odadan odaya uyandırmadan taşımak iyi oluyor demişti