• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
kendini hazırla geçici değil bence sjfhsk benim çikolata yemediğim gün asla olmazdııı ama onu yapmak istemiyorum
Yapma yapma mahvoluruzjdjdj
Ben hala asla tatlı, cıkolata ıstemıyorum😄ama çiğköftee limonlu ekşili şeyler vee hamurişi benden sorulur😄
Benim de öyle ama bi tatlı isteği de geldi offf sjjss 😂
benim de önceliğim ekşilik jdsk
Bugün yine limon yedim tuzlayıp iyice şirazem kaydıjdjdj 🤣🤣

E elektroforez canım gecmıs olsun ne yaptın gıttınmı hastaneye aşı vurdular mı..
Doktoruma yazdim, bir de Turkiyeden bir doktorla gorustum, belki toksoplazma testi yaparlar ama ev kedisi zaten bir sey olmaz dedi. Burdaki doktorum da ekstra bir sey yazmamis. Simdilik iyiyiz👯‍♀

Yok canım kullanmıyorum ama çarşamba günü gidip şikayetlerimi söylicem gerçi ilaç ta kullanamıyorum midemde sıkıntı var biraz. Kalça kemiğim ağrıyo otururken eğilirken bıçak batıyo gibi bu ağrı da mı ondan yani :KK43:
Ondan tabiki hepsinin kaynağı magnezyum eksikliği ne oturabiliyordum ne ayakta durabiliyordum bıçak saplanıyordu kuyruk sokumuma resmen. Doktorum hemen başlattı çok şükür fayda gördüm inşallah sen de görürsün magnezyumun bir yan etkisi yok zaten

Yaa bu tatlı killidi bende de açılıyo sanırım jdjdd Canım inanılmaz baklava çekiyo 17 hafta çok tatlı meyveden bile tiksindim noldu şimdijdjd 😂
Ayy ben de ben de 2 gündür çikolataya karşı boş değil gibiyim hala tatlı midemi bulandırıyor ama Hafiften bir güncelleme mi geliyor dedim 😝

Maxi-Cosi Leona2-Cabriofix Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebek Arabası Essential Graphite

Benim listemde bir bu var . Ama hiç emin değilim indirime de girmesi lazım zaten . Bu arada şu takıp çıkarılan puset olayını denemek istiyorum önce tabi mağazada çünkü çok zorsa onla uğraşamam Ama arkadaşım İlk zamanlarda örneğin bir misafirliğe gidiyorsun onunla gidiyoruz Hastaneye oraya buraya temas ettirmeden arada evde bile odadan odaya uyandırmadan taşımak iyi oluyor demişti Bilmiyorum çok arkadaşımdan da görüş alıyorum sizin de fikirlerinizi dikkate almak isterim Kaydediyorum paylaşılanları zaten

Maxi-Cosi Leona2-Cabriofix Tek Elle Katlanabilen Ultra Kompakt Çift Yönlü Seyahat Sistem Bebek Arabası Essential Graphite

Benim listemde bir bu var . Ama hiç emin değilim indirime de girmesi lazım zaten . Bu arada şu takıp çıkarılan puset olayını denemek istiyorum önce tabi mağazada çünkü çok zorsa onla uğraşamam Ama arkadaşım İlk zamanlarda örneğin bir misafirliğe gidiyorsun onunla gidiyoruz Hastaneye oraya buraya temas ettirmeden arada evde bile odadan odaya uyandırmadan taşımak iyi oluyor demişti
Ben 1 seneye yakın daha doğrusu sığdığı kadar sadece pusetle kullanacağım, sonra arabanın kendi oturma koltuğunu kullanmaya başlarım. Puset oto koltuğu olarak da kullanıldığı için aşırı pratik olur diye düşünüyorum sonrasında zaten otokoltuk alınacak mecbur. Çok küçükken pusetten al arabaya yerleştir arabadan al pusete yerleştir onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası

Back