- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Hangi sektördesinTesekkurler canim zor ama napalim devlette calismayi ben istemedim, basa gelen cekilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi sektördesinTesekkurler canim zor ama napalim devlette calismayi ben istemedim, basa gelen cekilir :)
Can'ım Bebek olması bişiy değiştirmiyor benim ömrü hayatım boyunca uzundu saçlarım bebek oldu uçlarından aldırmaya devam ettim yani öyle bebeğin saça bi zararı olmuyor ya da saçın bebeğe. Ama önceleri hep açık kullanırdım bebekten sorma tepeden toplamaya başladımbebek olunca da aynı fikirde olacak mısın bakalım :) bütün arkadaşlarım kestirdi saçlarını bebek sahibi olunca ay :)
cevabın için teşekkürler canım. benim saç kıvırcık. kolay şekil almıyor. o yüzden benim için biraz sıkıntı. Kestirenler grubuna girecek gibiyim :)Can'ım Bebek olması bişiy değiştirmiyor benim ömrü hayatım boyunca uzundu saçlarım bebek oldu uçlarından aldırmaya devam ettim yani öyle bebeğin saça bi zararı olmuyor ya da saçın bebeğe. Ama önceleri hep açık kullanırdım bebekten sorma tepeden toplamaya başladım
bebek olunca da aynı fikirde olacak mısın bakalım :) bütün arkadaşlarım kestirdi saçlarını bebek sahibi olunca ay :)
Masallah canim. Benim son regl 27 agustos idi.sali gunu kan verdigimde degerim 1021 idi.hayirli olsun bebisin doktora gittin mi kontrole ultrason da cnmKızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun sizce nasıl
Evet ben hala kiz diyorum inşallah sağlıkla gelsin.....maalesef talip oldugum haziran ayi olmadı canım.artık önümüzdeki aylara kaldı.Ya bakalim eger bu sekilde atlatirsam ilk 3 ayi cidden baya hafif atlatmis olacagim :) insallah senin de cok yorucu gecmez, gerci onlar iyi olsun da biz çilesini cekeriz hic sorun degil :)
Ya cinsiyet icin de herkes bi sey diyor ama ben bi turlu hissedemiyorum, ne bicim anayım gercekten kiz da olsa erkek de olsa fark etmiyor sanirim :) Emineeemm de kız tahmin etmisti bakalim ogrenince yazarim zaten :)
Salı günü gidicem . Değer yüksek mi normal miMasallah canim. Benim son regl 27 agustos idi.sali gunu kan verdigimde degerim 1021 idi.hayirli olsun bebisin doktora gittin mi kontrole ultrason da cnm
Olsun canim oncelikle hayirlisi. En hayirli zamanda saglikla gelsinler yeter ki :)Evet ben hala kiz diyorum inşallah sağlıkla gelsin.....maalesef talip oldugum haziran ayi olmadı canım.artık önümüzdeki aylara kaldı.
Canim tam bilgim yok yanlis bilgi vermek.istemem biraz yuksek.gibi ikiz olabilir belkihayirlsi olsun hakkinda insallah saglikli bebis olsun:)Salı günü gidicem . Değer yüksek mi normal mi
İnşallah 1 dış gebelik 2 kaybım varCanim tam bilgim yok yanlis bilgi vermek.istemem biraz yuksek.gibi ikiz olabilir belkihayirlsi olsun hakkinda insallah saglikli bebis olsun:)
Rabbim bunu sana bagislasin insallah canim.dış gebelik.yasadigimda bi belirti var miydi canim bi aksilik olduguna dairİnşallah 1 dış gebelik 2 kaybım var
Evere beta Hcg düşüo ve kanamam olmuştuRabbim bunu sana bagislasin insallah canim.dış gebelik.yasadigimda bi belirti var miydi canim bi aksilik olduguna dair
Him rabbim bir daha yasatmasin canim..Evere beta Hcg düşüo ve kanamam olmuştu
Yok biz evlenmeden önce 4 yıl birliktelik yaşadık . O ara zaten yeterince tanıdını çıkarttığımız için herseyin evlenir evlenmez direk coxuk yapmaya karar verdk. Sadece ilk 1 ay bir durduk bakalım nasıl birsey mış evlilik dedik 3. Ay hamile kaldım. Şimdide 3 coxuk olayı bitsin evde ki esir hayatımızda bitsin modundayizay doğum sonrası ilk reglimi oldum çalışmaya başladık. 2.reglim 1 gün gecikince hamişim sandım değilmişim. ben de bunda bekledim 3 gün geçti. kamp yapıcaz akşam çıkıcaz pazar dönücez hafta sonu kampı abantta.
o bi geçsin istiyorum. hani hamile değilsem tatilimde üzülmeyim diye.
bide siz de mi evlenince hemen bebek yapmadınız ve yapınca da ardarda yapmayı istediniz? yoksa evlenince hemen mi yaptınız. biz evliliğin tadını çıkarıcaz dedik çıkardıktan sonra da ardarda yapıcaz dedik
Çünkü eşim çok seviyor kısa saçı. Ee bende yapayım bir çılgınlık dedim. Zaten evlendiğimiz zamanlarda saçlarım çok yıpranmıştı. Düğün nisan olayı falan derken. Sonra hamile kaldım dedim bu saçlar gitsin artık. Doğum yaptıktan sonra da baktım baya dökülüyor 3 numaraya vurdurdum. Şimdi tabi daha başka bir modelde saçlarım ama yine kısa. Bundan bir ay önce saçıkın sağ tarafını komple kazittim diğer tarafı uzun bıraktım. Ama şimdi hamilelikte baya düzene girecek saçlarım. Doğumdan sonra yine çok dökülmese bari.kısa seç seviyorsan mutluysan lafım yok ama neden dökülüyor diye bu kadar kısa kestin? ben uzun saç takıntılıyım da ama sebeplerim var ben de kısa kullandım bir ara (10yıl evvel) ve kendimi kötü hissettim.
Hoşgeldin aramıza sağlıkla kucakla yavrunuKızlar merhaba 25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun sizce nasıl