2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
bebek olunca da aynı fikirde olacak mısın bakalım :) bütün arkadaşlarım kestirdi saçlarını bebek sahibi olunca ay :)
Can'ım Bebek olması bişiy değiştirmiyor benim ömrü hayatım boyunca uzundu saçlarım bebek oldu uçlarından aldırmaya devam ettim yani öyle bebeğin saça bi zararı olmuyor ya da saçın bebeğe. Ama önceleri hep açık kullanırdım bebekten sorma tepeden toplamaya başladım
 
Can'ım Bebek olması bişiy değiştirmiyor benim ömrü hayatım boyunca uzundu saçlarım bebek oldu uçlarından aldırmaya devam ettim yani öyle bebeğin saça bi zararı olmuyor ya da saçın bebeğe. Ama önceleri hep açık kullanırdım bebekten sorma tepeden toplamaya başladım
cevabın için teşekkürler canım. benim saç kıvırcık. kolay şekil almıyor. o yüzden benim için biraz sıkıntı. Kestirenler grubuna girecek gibiyim :)
 
bebek olunca da aynı fikirde olacak mısın bakalım :) bütün arkadaşlarım kestirdi saçlarını bebek sahibi olunca ay :)

kuzum sen tam okumamışsın yazdıklarımı üzüldüm. bebeğim var zaten ve kestirmedim. herkes bakımı zor diye kestirmiştir ve dökülüyor diye. ki sana da dedim illa kestireceksen şimdi değil doğurunca kestir dökülecek diye. bebeğim var zaten :)
 
Ya bakalim eger bu sekilde atlatirsam ilk 3 ayi cidden baya hafif atlatmis olacagim :) insallah senin de cok yorucu gecmez, gerci onlar iyi olsun da biz çilesini cekeriz hic sorun degil :)
Ya cinsiyet icin de herkes bi sey diyor ama ben bi turlu hissedemiyorum, ne bicim anayım :KK70: gercekten kiz da olsa erkek de olsa fark etmiyor sanirim :) Emineeemm Emineeemm de kız tahmin etmisti bakalim ogrenince yazarim zaten :)
Evet ben hala kiz diyorum inşallah sağlıkla gelsin.....maalesef talip oldugum haziran ayi olmadı canım.artık önümüzdeki aylara kaldı.
 
ay doğum sonrası ilk reglimi oldum çalışmaya başladık. 2.reglim 1 gün gecikince hamişim sandım değilmişim. ben de bunda bekledim 3 gün geçti. kamp yapıcaz akşam çıkıcaz pazar dönücez hafta sonu kampı abantta.
o bi geçsin istiyorum. hani hamile değilsem tatilimde üzülmeyim diye.

bide siz de mi evlenince hemen bebek yapmadınız ve yapınca da ardarda yapmayı istediniz? yoksa evlenince hemen mi yaptınız. biz evliliğin tadını çıkarıcaz dedik çıkardıktan sonra da ardarda yapıcaz dedik
Yok biz evlenmeden önce 4 yıl birliktelik yaşadık . O ara zaten yeterince tanıdını çıkarttığımız için herseyin evlenir evlenmez direk coxuk yapmaya karar verdk. Sadece ilk 1 ay bir durduk bakalım nasıl birsey mış evlilik dedik 3. Ay hamile kaldım. Şimdide 3 coxuk olayı bitsin evde ki esir hayatımızda bitsin modundayiz
 
kısa seç seviyorsan mutluysan lafım yok ama neden dökülüyor diye bu kadar kısa kestin? ben uzun saç takıntılıyım da ama sebeplerim var ben de kısa kullandım bir ara (10yıl evvel) ve kendimi kötü hissettim.
Çünkü eşim çok seviyor kısa saçı. Ee bende yapayım bir çılgınlık dedim. Zaten evlendiğimiz zamanlarda saçlarım çok yıpranmıştı. Düğün nisan olayı falan derken. Sonra hamile kaldım dedim bu saçlar gitsin artık. Doğum yaptıktan sonra da baktım baya dökülüyor 3 numaraya vurdurdum. Şimdi tabi daha başka bir modelde saçlarım ama yine kısa. Bundan bir ay önce saçıkın sağ tarafını komple kazittim diğer tarafı uzun bıraktım. Ama şimdi hamilelikte baya düzene girecek saçlarım. Doğumdan sonra yine çok dökülmese bari.
 
Biz bugün doktora gittik. Sabah köpeğim karnıma sicrayınca akşama kadar geçmeyen bir sancım oldu. Bende korktum açıkçası. Birde sari alıntılar falan fazlalasinca gidip bir bakalım dedik. Yeni bir doktora gittik ve mukkeml bir kadın olduğunu düşünüyorum. Antalyada hem doğum ücretleri hemde muane ucretleri kesinlikle istanbula göre çok daha uygun. Bir kez daha iyiki buraya taşınmışız dedim. Hemde sıra bile beklemiyorum valla. Genelde tüm özel hastanelerde sıra oluyor. Neyse. Bebeğimi göremedim ama kesesini gördüm. O bile yetti. Bebeğim 5+4 günlük olmuş bile. Dedim ben size gelmek istemiyorum. Bir daha cinsiyeti öğrenmek icin geleceğim. O zaman görüşürüz. Tamam dese de 8. Haftada yeniden gel sen yine de kalbine bakalım bebeğe bakalım sağlıklı mi diye kontrol edelim dedi. Şuan için kararsızım. Ama sanırım gideceğim. İkili üçlü testlerden konuştuk hiç birini yaptırmama kararı aldım. Çünkü ne olursa olsun doğuracağım ve ilayi emzirdim dönemlerde başka bir bebeğe süt annelik yapmıştım. Çocuğu bir sürü teste soksalarda down sendromlu olduğunu tespit edememişler. Üstelik bu bebeğin babası doktormus. Bunları anlattım haklısın %80 ini tahmin edebiliyor dedi. Ee o zaman strese girmeye gerek yok dedim. Kaşık ağrısını batmalari sordum. Normal dedi. Bebek rahime yerleşiyor ve rahmin büyüyor olacak dedi. Sarı akıntı ları sordum onlarinda normal olduğunu ve bol bol su içmeyi unutmamam gerektiğini söyledi. Birde ilayi sürekli kucağıma aldığım için korktuğumu söyledim. Ani hareketler yapmazsan sıkıntı olmaz dedi. İşte bizde havadisler böyle. Bebeğim şuanda 0.840 cm boyunda
 
X