2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım peki esenlerdeki hastane güzelmi?
Arasında ciddi fiyat farkı var.esenler çok uygun diğerine göre.
Sadece yoğun bakım üniteleri yokmuş.öyle bir durumda megaya yönlendiriyolarmış.
Gidip bakıcam incelicem hastaneyi :)

Merhaba arkadaslar. Bizim bir tanidigimiz var cok kilollu oldugu için 3 aya kadar utrasonda bebegi görmemişti doktor. Ben de hala gitmedim doktora benim kilom da 75 acaba gobek bolgemdeki aşırı yağdan ötürü kese gorunmeyebilir mi?

Odaları küçükmüş canım. Birde ben orda sıra beklerken şahit oldum kadın doguma gelmiş normal katta bekliyordu yatak yokmuş diye kızı saatlerce bekleme salonunda beklettiler eşimde dedı seni hayatta buraya doğuma getirmem dedı

Arkadaşlar hamile kaldığım güne göre hesaplayınca 4 hafta 5 günlük çıkıyor adete göre hesaplayınca 4 hafta 0 günlük

Arkadaşlar hamile kaldığım güne göre hesaplayınca 4 hafta 5 günlük çıkıyor adete göre hesaplayınca 4 hafta 0 günlük
adete gore hesaplayinca daha uzun olmasi gerekmezmi. benim sat gore 5 haftalik ama hamile kaldigim gune gore 3 haftalik

alttan muayene ile görünür canım merak etme

benim gorumcemde hamile ve o kilolardaydi karindan ultrasonda gorundu canim

inşallah canım onemlı olan olmus olması allahımm hayırlısıyla yuzumuzu guldursuun tamamına erdirsiin cok degısık bı duygu allahın mucızesi ben bişey olur dıye doyasıya sevınemedım bıle

Aynen bende öyleyim canım.bi yandan korkuyorum ama bi yandanda korkup kendimi strese soktuğum için kızıyorum.
Srtrsten etkileniyor bebekler

Bunu ikinci duyuşum canım.bu sitede esenler medipol sayfasında da aynı şeyi yazmışlar.eksi puan verdim şuan :)

Evime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)
canım demirin düşük çıksada ilaç verilmiyor benim düşük çıktı ama demir ilacı 3.aydan sonra başlıcaz şu an yan etkileri bebeğe çok oluyormuş oyüzden kan üzümü et tüketiceksin dedi, şu an sadece folik asit alıyorum

İdrara sıkışık git cnm daha rahat görünür

benimde kan ve demir dusuk sadece 2 gun once 1 defa devit ictim. cogu kadin dogumcularda devit muhakkak ic diyorlarmis her dr farkli soyluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…