- Konu Sahibi angel5angel
benımde 4 aralık canım bende cuma verdım 56 pazar da 129 cıktııı aynıyız sanırsamBen cuma verdim 47 çıktı canım ilk verdiğimde 5 ve 8 çıktı bakalım bu sabahkini bekliyorum. 5 aralık son adetim senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 4 aralık canım bende cuma verdım 56 pazar da 129 cıktııı aynıyız sanırsamBen cuma verdim 47 çıktı canım ilk verdiğimde 5 ve 8 çıktı bakalım bu sabahkini bekliyorum. 5 aralık son adetim senin
canım ben cumartesi ördüm kesemi artık hcg bakmadı doktor en son geçen hafta salı 694tü
kalp atısı için ne zaman cagırdı canım seni
Ben cuma verdim 47 çıktı canım ilk verdiğimde 5 ve 8 çıktı bakalım bu sabahkini bekliyorum. 5 aralık son adetim senin
Bi gün öndesinbenımde 4 aralık canım bende cuma verdım 56 pazar da 129 cıktııı aynıyız sanırsam
Birlikte gün sayarız inşallahAa benimde 5 aralık :)
Aynı gidicez demekki :)
Birlikte gün sayarız inşallahYaş maç hangi şehir ve ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
Bende İstanbul'dayım canım benim demirim düşük çıktı yarın sırf onun için gitmeyi düşünüyorum haftaya bilme gözükür Can'ım. Hastane nereyi düşünüyorsunYaş 28 canım ist.da oturuyorum
Haftaya gitsemmi diye düşünüyorum.ama kese görünürmü acaba?
Bende İstanbul'dayım canım benim demirim düşük çıktı yarın sırf onun için gitmeyi düşünüyorum haftaya bilme gözükür Can'ım. Hastane nereyi düşünüyorsun
Bende 28 yaşındayım :) tedavisiz kaldım canım folık asıt aldım 9aydır falan beklıyordum gcen ay adette hormon testi yaptırdım tedavıye başlamak amaclı bu ayın 12.sinde randevu almıstım oylesıne bi test yapayım dedim şok oldum siz de tedavisiz mi canlar
Yaş 25 canım ben Bi buçuk şenadir esenler medipole gidiyorum ame en son gittıgımde çok kötü ayrıldım doktor azarladı 8.61 E iğne etkisi falan olabilir dedı ama azarladı yanı bildiğin ama yine arıycam o doktoru ne zamen geliyim falan diye bende medipol mega ıstıyorum ama nasipEvime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)
Vaktı saati gelmiş demekki benim 2 senedir olmiyordu nasip bu zamanaşmışBende 28 yaşındayım :) tedavisiz kaldım canım folık asıt aldım 9aydır falan beklıyordum gcen ay adette hormon testi yaptırdım tedavıye başlamak amaclı bu ayın 12.sinde randevu almıstım oylesıne bi test yapayım dedim şok oldum siz de tedavisiz mi canlar
Tedavi nerde gördün Can'ım ayy maşallah ya nasip bu zamanaymışBenim tüp bebek canım :)
5 senedir sebepsiz yere olmadı.çok bekledik sonunda muradımızz erdik inşaallah![]()
Benim tüp bebek canım :)
5 senedir sebepsiz yere olmadı.çok bekledik sonunda muradımızz erdik inşaallah![]()
öyle tabıkıı rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasınVaktı saati gelmiş demekki benim 2 senedir olmiyordu nasip bu zamanaşmış
Yaş 25 canım ben Bi buçuk şenadir esenler medipole gidiyorum ame en son gittıgımde çok kötü ayrıldım doktor azarladı 8.61 E iğne etkisi falan olabilir dedı ama azarladı yanı bildiğin ama yine arıycam o doktoru ne zamen geliyim falan diye bende medipol mega ıstıyorum ama nasip
Vaktı saati gelmiş demekki benim 2 senedir olmiyordu nasip bu zamanaşmış
Tedavi nerde gördün Can'ım ayy maşallah ya nasip bu zamanaymış
Burcu hoca süper ama randevu sıkıntı ve saatlerce kapısında bekliyorsun Bi süre sonra sıkıntı beklemek şahsen çalışıyorum bekleyemem orda başka da tavsiye yok maalesef. Benim gittiğim Nur Cansu ama sen erkek doktor seçicim bayan doktorla olmuyorİyi doktora denk gelmek çok önemli canım yaa.esenler medipolde burcu hanımı ayten hanımı tavsiye ediyolar.
Sen kimi önerirsin?
Vaktı saati gelmiş demekki benim 2 senedir olmiyordu nasip bu zamanaşmış