2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yaş 28 canım ist.da oturuyorum
Haftaya gitsemmi diye düşünüyorum.ama kese görünürmü acaba?
Bende İstanbul'dayım canım benim demirim düşük çıktı yarın sırf onun için gitmeyi düşünüyorum haftaya bilme gözükür Can'ım. Hastane nereyi düşünüyorsun

Bende İstanbul'dayım canım benim demirim düşük çıktı yarın sırf onun için gitmeyi düşünüyorum haftaya bilme gözükür Can'ım. Hastane nereyi düşünüyorsun

Evime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)

Bende 28 yaşındayım :) tedavisiz kaldım canım folık asıt aldım 9aydır falan beklıyordum gcen ay adette hormon testi yaptırdım tedavıye başlamak amaclı bu ayın 12.sinde randevu almıstım oylesıne bi test yapayım dedim şok oldum siz de tedavisiz mi canlar

Benim tüp bebek canım :)
5 senedir sebepsiz yere olmadı.çok bekledik sonunda muradımızz erdik inşaallah

Evime en yakın medipol var
Medipol mega ve medipol esenler.ikisinden birinde karar kılıcam.
Benim demirime filan bakılmadı daha.bende gittiğimde yaptırıyım testleri.
Senin yaşın kaç canım :)
Yaş 25 canım ben Bi buçuk şenadir esenler medipole gidiyorum ame en son gittıgımde çok kötü ayrıldım doktor azarladı 8.61 E iğne etkisi falan olabilir dedı ama azarladı yanı bildiğin ama yine arıycam o doktoru ne zamen geliyim falan diye bende medipol mega ıstıyorum ama nasip

Vaktı saati gelmiş demekki benim 2 senedir olmiyordu nasip bu zamanaşmış

Benim tüp bebek canım :)
5 senedir sebepsiz yere olmadı.çok bekledik sonunda muradımızz erdik inşaallah

inşallah canım onemlı olan olmus olması allahımm hayırlısıyla yuzumuzu guldursuun tamamına erdirsiin cok degısık bı duygu allahın mucızesi ben bişey olur dıye doyasıya sevınemedım bıle

İyi doktora denk gelmek çok önemli canım yaa.esenler medipolde burcu hanımı ayten hanımı tavsiye ediyolar.
Sen kimi önerirsin?

İyi doktora denk gelmek çok önemli canım yaa.esenler medipolde burcu hanımı ayten hanımı tavsiye ediyolar.
Sen kimi önerirsin?
Burcu hoca süper ama randevu sıkıntı ve saatlerce kapısında bekliyorsun Bi süre sonra sıkıntı beklemek şahsen çalışıyorum bekleyemem orda başka da tavsiye yok maalesef. Benim gittiğim Nur Cansu ama sen erkek doktor seçicim bayan doktorla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…