- 16 Aralık 2015
- 318
- 285
- 33
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
Kızlar spnunda randevu aldım çarşamba öğleden sonra muayenem var hadi hayırlısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi yükselmiş canım ilk ne zaman verdin günlerimiz alnı galibaKızlar bugün kan verdim.2 dk önce sonucumu öğrendim :)
Değerim güzel artmış mı?
İlk 75.4
İkinci 184.10
Gayet iyi yükselmiş canım ilk ne zaman verdin günlerimiz alnı galiba![]()
Kaç gün arayla verdinizKızlar bugün kan verdim.2 dk önce sonucumu öğrendim :)
Değerim güzel artmış mı?
İlk 75.4
İkinci 184.10
Kaç gün arayla verdiniz
hiç gitmedim canım doktora ogun adet gunum bidaha cagırır kese için cunku ınofolık kullanıyorumda bırakmam gerekırmı onu danısmak için gıtmek ıstıyorum aslındacanım dün 129 çıktıysa acele etme çarşamba kese görünmesi zor 1500ü geçmesi lazım görünmesi için
Bat a 2 gün kaldıysa çok çok iyi benim 1 gün kala 148 di
Güzel artmış hayırlı olsunİki gün arayla verdim.cumartesi günü verdim.
İnş cnm hepimizde kucağımıza sağsalim alırızhepimizin cok yakın inşşalah saglıkla kalp atışlarınıda duyarııız
Güzel artmış hayırlı olsun![]()
gayet güzel canımKızlar bugün kan verdim.2 dk önce sonucumu öğrendim :)
Değerim güzel artmış mı?
İlk 75.4
İkinci 184.10
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebriklerHerkese merhaba geçin hafta çarşamba adete 5 gün kala sabah 5.31 çıktı akşam 8.61 çıktı 2 gün sonra cuma akşam adete 3 gün kala 47 çıktı bakalım bugünde Kah verdim kaç çıkıcak. Klomen artı çatlatma iğnesi ile hamile kaldım Allah'ın izniyle
hadi bakalım canım bebeğinide görürsün kalp atışınıda duyarsın inşallahKızlar spnunda randevu aldım çarşamba öğleden sonra muayenem var hadi hayırlısı![]()
canım ben cumartesi ördüm kesemi artık hcg bakmadı doktor en son geçen hafta salı 694tüHEPİNİZE:)))
Ben cuma verdim 47 çıktı canım ilk verdiğimde 5 ve 8 çıktı bakalım bu sabahkini bekliyorum. 5 aralık son adetim seninİlk cumartesi verdim bide bugün verdim :)
Aynımı seninde :)
Amin canım cümlemize inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım inşalahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler