• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar spnunda randevu aldım çarşamba öğleden sonra muayenem var hadi hayırlısı :KK46:

Herkese merhaba geçin hafta çarşamba adete 5 gün kala sabah 5.31 çıktı akşam 8.61 çıktı 2 gün sonra cuma akşam adete 3 gün kala 47 çıktı bakalım bugünde Kah verdim kaç çıkıcak. Klomen artı çatlatma iğnesi ile hamile kaldım Allah'ın izniyle

canım dün 129 çıktıysa acele etme çarşamba kese görünmesi zor 1500ü geçmesi lazım görünmesi için
hiç gitmedim canım doktora ogun adet gunum bidaha cagırır kese için cunku ınofolık kullanıyorumda bırakmam gerekırmı onu danısmak için gıtmek ıstıyorum aslında

• Beğen
Reactions: fml
Kizlarrr benim adet duzensizligim var 2 aydir yine olmadim test yaptim silik cikti sonra 2 test daha yaptim onlarda silik cikti simdi doktordan geldim keseyi net goremiyorum dedi doktor..kan verdimm :110: nedir ne degildir anlamis degilimm

Herkese merhaba geçin hafta çarşamba adete 5 gün kala sabah 5.31 çıktı akşam 8.61 çıktı 2 gün sonra cuma akşam adete 3 gün kala 47 çıktı bakalım bugünde Kah verdim kaç çıkıcak. Klomen artı çatlatma iğnesi ile hamile kaldım Allah'ın izniyle
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrikler

Back
X