2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim ilk bebegim olacak hicbir sey bilmiyorum. Beslenme nasil olmali ilk ayda acaba. Folik asite hemen başlamalı miyiz?
Hemen başla canım hiç vakit kaybetme benimde ilk gebeliğim ben bir ay önceden başladım eczaneden folik asit alabilrisin folidoce kullanıyoruö ben içinde b12+iyot desteği var

Kızlar bitki çaylarıyla alakalı bilginiz varmı ben melisa papatya çayı tüketirdim hep severimde çok içsem zararı olurmu acaba bebeğime

Kizlar bende tam anlayamasamda kimyasal gebelik yasiyorum sanirim hastaneden geldim biraz once degerim dususe gecmis ama bende kanama olmadi lekelrnme seklinde degirim suan 59 bebegim tutunamadi bana hepinize saglikli bi hamilelik ve saglikli dogumlar diliyorum kismet degilmis bana 5 yil beklemistik nasip olmadi

Günaydın. Sakın üzülme, kromozamsal bozukluklardan dolayı vücut kendiliğinden atıyormuş, ben de yaşamıştım ve hemen ardından 2. ay hamile kalmıştım. Kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diye söylemişti doktorum. İnşallah birdahakine hayırlısıyla.

Üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş benimde kanamam başlamadan kimyasal gebelik yaşamıştım sıfırlanana kadar adet gelmeyebiliyor sonrasında inan hemen hamile kalırsın canım sağlıklı hayırlı zamanda

Gunaydın kızlar ben de dun tekrar test yaptırdım 56 idi 129,50 olmus sizce azmı bu degerler sızın degerlerınız cok yuksek gerçi bata 2 kaldı bugun

Reactions: fml
Gunaydın kızlar ben de dun tekrar test yaptırdım 56 idi 129,50 olmus sizce azmı bu degerler sızın degerlerınız cok yuksek gerçi bata 2 kaldı bugun
günaydın kızlarr
Canım bence normall ben bata bir gün kala yaptırdım 20,61 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 54,42 çıktı bidaha kan yaptırmadım dr gerek yok dedi 10 gün sonra kese kontrolüne gel demişti kese kontrolüne gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla..

inşallah allahım tamamına erdirir hepimizinkiniii ben çarşamba sabahı gıdıcem umarım kese oluşmuştur ilk süreçten tedirginim biraz herkesın degerlerı farklı oldugu ıcın

inşallah allahım tamamına erdirir hepimizinkiniii ben çarşamba sabahı gıdıcem umarım kese oluşmuştur ilk süreçten tedirginim biraz herkesın degerlerı farklı oldugu ıcın

evet bende tedirginim canım baya hemde. cumartesiyi bekliyorum bende inşaallaahh keselerimizi görürüz

Bulantım başladı hafiften kızımda 7.haftada başladı 20.haftada tamamen bitti. Bu bebişin de erken başladı gözümü korkuttu. Çok yoģun olursa bulantı için bilelik varmış ondan alıcam kullanan birini tqnıyormusunuz faydası oluyor mu ?¿

Reactions: fml
canım dün 129 çıktıysa acele etme çarşamba kese görünmesi zor 1500ü geçmesi lazım görünmesi için

Bat a 2 gün kaldıysa çok çok iyi benim 1 gün kala 148 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…