- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.481
- 108
- 34
- Konu Sahibi angel5angel
-
aa ilgnc bir durum.Kızlar buraya yazdım kimyasal yaşıyorum diye değer 18 di ertesi gün kanama oldu bende düşük yapıyorum diye dr gitmedim hormon sıfırlandı mı diye kan verdim değer 3 gün sonra 170 olmuş yani sanırım üstüne gördüm yarın Dr gidicem
Benim için de çok tuhaf bir durum oldu haber vericem :)aa ilgnc bir durum.
Allahin mucizesi iste, ne beklerken ne olmus Gelismelerden haberdar edin.
Doktora gittin mi.. akıntının şiddeti nasıl..ben günlük ped takıyorum 4_ 5 saatte yarısı doluyor..Allah yardimcimiz olsun
Doktora yarın gideceğim. Progestan kullanıyorum. Günde üç tane. Ped kullanıyorum dolmadı bi günde. Kahverengi telve gibi peçeteye geliyor tuvalete gidince.Doktora gittiniz mi? Progestan kullanmıyor musunuz?
İçini ferah tut canım. O kahverengi kanama çoğu hamile kadında oluyor ve sağlıcakla doğuruyorlar.Doktora yarın gideceğim. Progestan kullanıyorum. Günde üç tane. Ped kullanıyorum dolmadı bi günde. Kahverengi telve gibi peçeteye geliyor tuvalete gidince.
Benm daha önceki tecrübemde çok rahattı hiç olmamıştı ama bu sefer tam bulantımı bilemiyorum ama midem bir garip oluyo tarif edemiyorum ayağa kalktığımda gözlerim kararı falan uyumak istiyorum halsizlik çokBulantınız var mı? Bir tek bende mi var acaba. Çok kötü değilim ama bulantım oluyor. Bir yıl içinde ki üçüncü hamileliğim bu. Hepsinde de erkenden başlamıştı. Çok şikayet ettim, çok ağlandım bulantılardan. Ama bu sefer hamile kalmadan önce kendi kendime söz verdim. Eğer hamile kalırsam bu sefer şikayet etmeyeceğim diye.
1 Aralikti canim az once tekrar tahlil sonuc cikti, sukur artis olmusCanım düşük değil bat ne zamandıki
Cok sukur benim de bugun 222 olmus minigimm bu artisi goremeyecegim diye cok korkmustum.Ben de ilk ogrendgmde 87ydi canim
Canım benim direk alttan muayene etti bilgin olsun hazır git alttanda yapabilirCnm çok çok küçük kese görürsün kalp atışını henüz duyamazsın idarara sıkışık girmeni tavsiye ederim daha net görünür
Canım ramazan bey benim uzun yıllardır doktorum 2010dan beri falan ailemde kuzenlerim ablam onda doğum yaptı bende çok memnunım inşallah böyle devam eder belki karşılaşırız hastanede bir dahaki randevun ne zamanBende ceren hanıma gidiyorum canım çok cana yakın tel no sunu verdi sürekli mesajlaşıyor ilgili bi doktor acıbadem çok iyi bir hastane zaten
Çok sevindim senin adına ozaman erkek bebek geliyor olabilir canımKızlar buraya yazdım kimyasal yaşıyorum diye değer 18 di ertesi gün kanama oldu bende düşük yapıyorum diye dr gitmedim hormon sıfırlandı mı diye kan verdim değer 3 gün sonra 170 olmuş yani sanırım üstüne gördüm yarın Dr gidicem
Gözün aydın canım aynen öyle oluyor gerçekten ☺Cok sukur benim de bugun 222 olmus minigimm bu artisi goremeyecegim diye cok korkmustum.
Inanilmaz bir duygu ya icine dustugu andan itibaren insanin tum dunyasi o oluyor.
Hiç yok bulantım ama uykularım düzensiz canım kötü rüyalar görüyorum uyanıyorum hep sabır sizde de oluyormu böyleBulantınız var mı? Bir tek bende mi var acaba. Çok kötü değilim ama bulantım oluyor. Bir yıl içinde ki üçüncü hamileliğim bu. Hepsinde de erkenden başlamıştı. Çok şikayet ettim, çok ağlandım bulantılardan. Ama bu sefer hamile kalmadan önce kendi kendime söz verdim. Eğer hamile kalırsam bu sefer şikayet etmeyeceğim diye.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar sat 29 kasım test yaptım silik çıktı nasipse bende eylül 5 annesi olucam yarın randevum var çok heyecan yaptım
Geç döllenme olmuştur belki canımMerhaba arkadaslar. Ben de bugun kan testi yaptirdim. Son adet 28 kasım. Hcg 548 cikti. Nette 5 haftalik yaziyor ama 5 hafta icin az degil mi degerim?
14 ünde gitcem canımCanım ramazan bey benim uzun yıllardır doktorum 2010dan beri falan ailemde kuzenlerim ablam onda doğum yaptı bende çok memnunım inşallah böyle devam eder belki karşılaşırız hastanede bir dahaki randevun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?