2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
aa ilgnc bir durum.
Allahin mucizesi iste, ne beklerken ne olmus Gelismelerden haberdar edin.

Doktora gittin mi.. akıntının şiddeti nasıl..ben günlük ped takıyorum 4_ 5 saatte yarısı doluyor..Allah yardimcimiz olsun

Doktora gittiniz mi? Progestan kullanmıyor musunuz?
Doktora yarın gideceğim. Progestan kullanıyorum. Günde üç tane. Ped kullanıyorum dolmadı bi günde. Kahverengi telve gibi peçeteye geliyor tuvalete gidince.

Doktora yarın gideceğim. Progestan kullanıyorum. Günde üç tane. Ped kullanıyorum dolmadı bi günde. Kahverengi telve gibi peçeteye geliyor tuvalete gidince.
İçini ferah tut canım. O kahverengi kanama çoğu hamile kadında oluyor ve sağlıcakla doğuruyorlar.

Bulantınız var mı? Bir tek bende mi var acaba. Çok kötü değilim ama bulantım oluyor. Bir yıl içinde ki üçüncü hamileliğim bu. Hepsinde de erkenden başlamıştı. Çok şikayet ettim, çok ağlandım bulantılardan. Ama bu sefer hamile kalmadan önce kendi kendime söz verdim. Eğer hamile kalırsam bu sefer şikayet etmeyeceğim diye.

Reactions: fml
Benm daha önceki tecrübemde çok rahattı hiç olmamıştı ama bu sefer tam bulantımı bilemiyorum ama midem bir garip oluyo tarif edemiyorum ayağa kalktığımda gözlerim kararı falan uyumak istiyorum halsizlik çok

Cnm çok çok küçük kese görürsün kalp atışını henüz duyamazsın idarara sıkışık girmeni tavsiye ederim daha net görünür
Canım benim direk alttan muayene etti bilgin olsun hazır git alttanda yapabilir

Bende ceren hanıma gidiyorum canım çok cana yakın tel no sunu verdi sürekli mesajlaşıyor ilgili bi doktor acıbadem çok iyi bir hastane zaten
Canım ramazan bey benim uzun yıllardır doktorum 2010dan beri falan ailemde kuzenlerim ablam onda doğum yaptı bende çok memnunım inşallah böyle devam eder belki karşılaşırız hastanede bir dahaki randevun ne zaman

Çok sevindim senin adına ozaman erkek bebek geliyor olabilir canım

Cok sukur benim de bugun 222 olmus minigimm bu artisi goremeyecegim diye cok korkmustum.
Inanilmaz bir duygu ya icine dustugu andan itibaren insanin tum dunyasi o oluyor.
Gözün aydın canım aynen öyle oluyor gerçekten ☺

Hiç yok bulantım ama uykularım düzensiz canım kötü rüyalar görüyorum uyanıyorum hep sabır sizde de oluyormu böyle

14 ünde gitcem canım

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…