2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
Ah ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.belki geç yerleşiyordur bizimkiler. Hakkımızda hayırlısı canım

canm onemli olan ultrason olcumleri demekki gec dollenme olmus.
Kahve akinti yerlesme kanamasi olablr. 3 haftalksa tam yerlesme zamanina denk geliyor.
Keseyi gordn mu veya bHCG bakldi mi
Kese görünmedi dün gitmiştim doktora beta hgc yi dün yaptırdım 638 çıktı bugünde yaptiracaktim ama hastane hafta sonu yapmıyoruz dedi özel hastanede yok bekliycem yani yarına kadar..

Ah ah o kadar iyi anlıyorum ki seni. Rabbim yüzlerimizi güldürsün. Bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.belki geç yerleşiyordur bizimkiler. Hakkımızda hayırlısı canım
Napıyım bende hayırlısı diyip bekliyorum ama üzülmemek elde değil..Seninde mi akıntın var

insallah canm ne guzel olr.
Ben zonguldaktayim kadin dogum doktoru buyuk snkti burda sen nerdesn
Eskişehirdeyim canım ben uzun süredir gittiğim doktorum vardı çok şükür sıkıntım yok o konuda ama doktor önemli tabi inş hemen memnun kalıcağın doktor bulursun canım

Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
Canım olabilir kahve akıntı belki hep devam edicek ama sağlıkla ilerlicek hamileliğin inşallah sıkıntı yapma ama dinlen bir iş yapma

Bhgc bugün baktımdım 857 çıktı değerim sizce perşembe günü dr ye gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyar mıyım

Eskişehirdeyim canım ben uzun süredir gittiğim doktorum vardı çok şükür sıkıntım yok o konuda ama doktor önemli tabi inş hemen memnun kalıcağın doktor bulursun canım
Canım bende eskişehir acıbadem hastanesine gidiyorum

Reactions: fml
Bhgc bugün baktımdım 857 çıktı değerim sizce perşembe günü dr ye gitsem keseyi ve kalp atışlarını duyar mıyım
Cnm çok çok küçük kese görürsün kalp atışını henüz duyamazsın idarara sıkışık girmeni tavsiye ederim daha net görünür

bende persembe randevu aldim benim en buyuk stresim oglum yanimda soz dinleyip duracak mi

kizlar persembeye randevu aldim sizce yarin tekrar kan verip oylemi gideyim yoksa gecen hafta verdigim kan tahlili yetermi?

Aa canım bende acıbademe gidiyorum ramazan beye sen hangi doktora gidiyorsun
Bende ceren hanıma gidiyorum canım çok cana yakın tel no sunu verdi sürekli mesajlaşıyor ilgili bi doktor acıbadem çok iyi bir hastane zaten

Reactions: fml
Kızlar buraya yazdım kimyasal yaşıyorum diye değer 18 di ertesi gün kanama oldu bende düşük yapıyorum diye dr gitmedim hormon sıfırlandı mı diye kan verdim değer 3 gün sonra 170 olmuş yani sanırım üstüne gördüm yarın Dr gidicem

Aaa hadi hayırlı haberlerle gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…