- 20 Mayıs 2016
- 24
- 27
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
Bat günü kahverengi lekelenme olmuştu kürtajdan 1hafta öncede kanama başlamıştı ama düşük şeklinde. Tabi bunlar sadece boş gebelikte olmuyor birçok tanıdıgım kahverengi lekelenme yaşadı sağlıklı gebelikti hepside benim nasibim böyleymiş. Olumlu düşünüp stres yapmayalım derim hayırlısı neyse o olur söylediğim gibi dillendirmemek lazım diye düşünüyorum çevremdeki herkes öğrenmişti gebeliği kürtaj açıklaması yapmaktan bunalmıştm artıkBoş gebelikte kanama ya da lekelenmeyle belirti verdi mi peki?
Canım düşük değil bat ne zamandıkiArkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
Canım merhaba hoşgeldin aramıza kesen kaç mmydi normalde benim bat 3 gün önce senden ama geç döllenme olduğundan aynıyız muhtemelenMerhaba arkadaslar
Ben de araniza katilmak istiyorum
Gebelgm cok yeni ama Allah nasip ederse eylulde alacagm kucagima.
Cuma gunu keseyi gorduk.
2 hafta sonra kalp atisina cagrdi. Heyrcan ve sabrla bekliyorum.
Sizler naslsnz?
Görünmemesi normal canım 1500 altında kese görünmüyor bildiğim kadarıylaBenim beta hgc 638 çıktı ama keseyi göremedik dün ve bugün kahverengi akıntım başladı iki tane iğne yaptırdım baya azaldı akintilarim hiç yataktan çıkmıyorum sırt üstü yaticam bugün sadece..birde beta hgc 638 kaç haftalık olabir görünmemesi normalmi.
Canım korkma hiç ben kötü birşey olduğunu hiç düşünmüyorum sen artışa çok geç baktın 2 yada 3 günde bir baksaydın normal artmıştır yani bir günde iki kattan fazla artmış senin bence sadece o kadar gönlünü ferah tut canımAh benimde içim içimi yiyo kızlar randevu almaya çalışıyorum pazartesi doluymuş salıya alabilirim inş
Değerim çok fazla artması kprkutuyo benide inş olumsuz birşey yoktur çok korkuyorum
İnş öyledir cnm illaki bir şekilde olumsuzluk düşüyo işte aklımaCanım korkma hiç ben kötü birşey olduğunu hiç düşünmüyorum sen artışa çok geç baktın 2 yada 3 günde bir baksaydın normal artmıştır yani bir günde iki kattan fazla artmış senin bence sadece o kadar gönlünü ferah tut canım
kese 5.4 mm canm sat 28 kasimdiCanım merhaba hoşgeldin aramıza kesen kaç mmydi normalde benim bat 3 gün önce senden ama geç döllenme olduğundan aynıyız muhtemelen
Dusunme de zaten canim bence oyleAğzından bal damlıyor maşşalahinş öyledir kötü düşünmek istemiyorum
bHCG 2000den sonra yani ortalama 5.haftada diyeblrz. Ben 4+5de gordum.kızlar kese kaç haftalıkken görünüyor?
Ahh ne olacak bizim bu halimiz. Hep bir tedirginlik. Acaba ne zamana kadar sürecek bu tedirginliklerimiz. Ben de keseyi gördüm ama kalp atışını duymadan inanamıyorum. Kalp atışı için de 18 ocakta randevum var. Biliyorum ki ozamana kadar içim içimi yiyecek.
Hepimiz olumlu, güzel haberler alalım inşallah.
canim merhaba, gec dollenme mi olmus doktor birsey dedi mi?Benim beta hgc 638 çıktı ama keseyi göremedik dün ve bugün kahverengi akıntım başladı iki tane iğne yaptırdım baya azaldı akintilarim hiç yataktan çıkmıyorum sırt üstü yaticam bugün sadece..birde beta hgc 638 kaç haftalık olabir görünmemesi normalmi.
insallah canim, cok haklisin. Ben de ayni durumdayim, kalp atislarini duymak icn bitiyorum...Ahh ne olacak bizim bu halimiz. Hep bir tedirginlik. Acaba ne zamana kadar sürecek bu tedirginliklerimiz. Ben de keseyi gördüm ama kalp atışını duymadan inanamıyorum. Kalp atışı için de 18 ocakta randevum var. Biliyorum ki ozamana kadar içim içimi yiyecek.
Hepimiz olumlu, güzel haberler alalım inşallah.
Canım benimde 4+4 günlük dedi doktor 6.5 mm haftanla uyumlu dedi ama normalde ben tam 5.haftamda gitmiştim geç döllenme olmuşkese 5.4 mm canm sat 28 kasimdi
Arkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
bana ayrntili bilgi vermedi, zaten sevmedm doktorumuCanım benimde 4+4 günlük dedi doktor 6.5 mm haftanla uyumlu dedi ama normalde ben tam 5.haftamda gitmiştim geç döllenme olmuş
bHCG 2000den sonra yani ortalama 5.haftada diyeblrz. Ben 4+5de gordum.
Aynen canım doğum tarihlerimizde aynı olur belki ☺ o günlere ulaşırsak inşallah sağsalim nerde oturuyosun bu aradabana ayrntili bilgi vermedi, zaten sevmedm doktorumucok soguk bir kadin. Uyusamadk yeni doktor ariyorm. Kalp atislarini duymak icn. Ben de 4+5de gtmstm degerlermz de cok yakin.
insallah canm ne guzel olr.Aynen canım doğum tarihlerimizde aynı olur belki ☺ o günlere ulaşırsak inşallah sağsalim nerde oturuyosun bu arada
Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuancanim merhaba, gec dollenme mi olmus doktor birsey dedi mi?
638 hangi zaman aralginin degeri
canm onemli olan ultrason olcumleri demekki gec dollenme olmus.Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?