2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Boş gebelikte kanama ya da lekelenmeyle belirti verdi mi peki?
Bat günü kahverengi lekelenme olmuştu kürtajdan 1hafta öncede kanama başlamıştı ama düşük şeklinde. Tabi bunlar sadece boş gebelikte olmuyor birçok tanıdıgım kahverengi lekelenme yaşadı sağlıklı gebelikti hepside benim nasibim böyleymiş. Olumlu düşünüp stres yapmayalım derim hayırlısı neyse o olur söylediğim gibi dillendirmemek lazım diye düşünüyorum çevremdeki herkes öğrenmişti gebeliği kürtaj açıklaması yapmaktan bunalmıştm artık

Arkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
Canım düşük değil bat ne zamandıki

Merhaba arkadaslar
Ben de araniza katilmak istiyorum

Gebelgm cok yeni ama Allah nasip ederse eylulde alacagm kucagima.
Cuma gunu keseyi gorduk.
2 hafta sonra kalp atisina cagrdi. Heyrcan ve sabrla bekliyorum.
Sizler naslsnz?
Canım merhaba hoşgeldin aramıza kesen kaç mmydi normalde benim bat 3 gün önce senden ama geç döllenme olduğundan aynıyız muhtemelen

Görünmemesi normal canım 1500 altında kese görünmüyor bildiğim kadarıyla

Ah benimde içim içimi yiyo kızlar randevu almaya çalışıyorum pazartesi doluymuş salıya alabilirim inş
Değerim çok fazla artması kprkutuyo benide inş olumsuz birşey yoktur çok korkuyorum
Canım korkma hiç ben kötü birşey olduğunu hiç düşünmüyorum sen artışa çok geç baktın 2 yada 3 günde bir baksaydın normal artmıştır yani bir günde iki kattan fazla artmış senin bence sadece o kadar gönlünü ferah tut canım

İnş öyledir cnm illaki bir şekilde olumsuzluk düşüyo işte aklıma

Reactions: fml

Eminim her sey cokkk guzel olacak inanalim ve birbirimize dua edelimm

canim merhaba, gec dollenme mi olmus doktor birsey dedi mi?
638 hangi zaman aralginin degeri

insallah canim, cok haklisin. Ben de ayni durumdayim, kalp atislarini duymak icn bitiyorum...
Benim de 15inde gtmem lazim.
Zaman nasil gecicek bilmem.
Ben de keseyi gordgmde 4+5deyim daha erkendi ama dayanamadim gtttim.cok sukur gorduk de...
Ama Kalp atislarina da dayanamayp erken gtmem umarim

Canım benimde 4+4 günlük dedi doktor 6.5 mm haftanla uyumlu dedi ama normalde ben tam 5.haftamda gitmiştim geç döllenme olmuş
bana ayrntili bilgi vermedi, zaten sevmedm doktorumu cok soguk bir kadin. Uyusamadk yeni doktor ariyorm. Kalp atislarini duymak icn. Ben de 4+5de gtmstm degerlermz de cok yakin.

bHCG 2000den sonra yani ortalama 5.haftada diyeblrz. Ben 4+5de gordum.

Bende sanırım 4 haftalığım.
Adet tarihim 5 aralıktı.
Tüp bebek olduğu için erken test yaptırdım.
75.4 çıktı.yarında kan vericem.
Doktoruma sorarım kaç haftalığım diye :)

bana ayrntili bilgi vermedi, zaten sevmedm doktorumu cok soguk bir kadin. Uyusamadk yeni doktor ariyorm. Kalp atislarini duymak icn. Ben de 4+5de gtmstm degerlermz de cok yakin.
Aynen canım doğum tarihlerimizde aynı olur belki ☺ o günlere ulaşırsak inşallah sağsalim nerde oturuyosun bu arada

Aynen canım doğum tarihlerimizde aynı olur belki ☺ o günlere ulaşırsak inşallah sağsalim nerde oturuyosun bu arada
insallah canm ne guzel olr.
Ben zonguldaktayim kadin dogum doktoru buyuk snkti burda sen nerdesn

canim merhaba, gec dollenme mi olmus doktor birsey dedi mi?
638 hangi zaman aralginin degeri
Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan

Canım sat 26 kasım netten hesaplayinca 5 haftalık dio çözemedim doktorum 3 haftalık diyo kahverengi akıntım var iki gündür çok kötü hissediyorum şuan
canm onemli olan ultrason olcumleri demekki gec dollenme olmus.
Kahve akinti yerlesme kanamasi olablr. 3 haftalksa tam yerlesme zamanina denk geliyor.
Keseyi gordn mu veya bHCG bakldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…