2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tabi şöyle bi durum var benim ilk öğrendiğimde değerim 1200 dü boş gebelik çıktı bir akrabam 25ile öğrendi digeri 40 ile ikisininde doğumu yaklaştı maşallah. Nasipten öte yol yok yani bol bol dua etmek gelir elimizden gönlümüzü ferah tutmak kalp atışını öğrenene kadar da dillendirmemek önemli diye düşünüyorum nazara inanırım parmagım kırılmıştı 6haftalıkken. 3aylık evliydim 3ay korundm korunmayı bıraktm gebe kalmıştm

Cnm adet gününe göre 4 haftalık olması lazım kesenin görünmemesi çol normal 5 haftalık olsun görürsün inş

Reactions: fml
Cnm adet gününe göre 4 haftalık olması lazım kesenin görünmemesi çol normal 5 haftalık olsun görürsün inş
İnş canım cok teşekkür ederim inş kucağıma aldığım günlerde görürüm hepimiz sağlıkla alalım çocuklarımız kucağımıza

Ala

Ayy ne guzel canim Allah saglikla kucaklarimiza almayi da nasip etsin insallah bilirim beklemek cok zor
amin canım gerçekten çok zor.böyle zor elde edince daha kıymetli oluyor sanırım :)
Herşeye dikkat ediyorum yürürken bile yumuşak adım atıyorum

amin canım gerçekten çok zor.böyle zor elde edince daha kıymetli oluyor sanırım :)
Herşeye dikkat ediyorum yürürken bile yumuşak adım atıyorum
Birde boyle okuyorum dis gebelik kimyasal gebelik vs. daha cok korkuyorum bende bir yilda ancak kavusabildim boyle olunca dedogin gibi daha bi kiymetli oluyor

Birde boyle okuyorum dis gebelik kimyasal gebelik vs. daha cok korkuyorum bende bir yilda ancak kavusabildim boyle olunca dedogin gibi daha bi kiymetli oluyor

Onları bende çok düşünüyorum canım.
İnşaallah bi sorun olmaz.sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz inşaallah.

Ah benimde içim içimi yiyo kızlar randevu almaya çalışıyorum pazartesi doluymuş salıya alabilirim inş
Değerim çok fazla artması kprkutuyo benide inş olumsuz birşey yoktur çok korkuyorum

Canım aynı durumdayız günlerimizde yakın. Yerleşme kanamasıdır inşallah canım gönlümüzü ferah tutalım. Ben de progestana başladım günde 3 tane. Doktor perşembe gel dedi ama yarın gideceğim.

Ahh ne olacak bizim bu halimiz. Hep bir tedirginlik. Acaba ne zamana kadar sürecek bu tedirginliklerimiz. Ben de keseyi gördüm ama kalp atışını duymadan inanamıyorum. Kalp atışı için de 18 ocakta randevum var. Biliyorum ki ozamana kadar içim içimi yiyecek.
Hepimiz olumlu, güzel haberler alalım inşallah.

Boş gebelikte kanama ya da lekelenmeyle belirti verdi mi peki?

Ah benimde içim içimi yiyo kızlar randevu almaya çalışıyorum pazartesi doluymuş salıya alabilirim inş
Değerim çok fazla artması kprkutuyo benide inş olumsuz birşey yoktur çok korkuyorum
İnşallah olumsuz birşey olmayacak, ikiz haberlerini bekliyoruz. İçini ferah tut. Sıkıntı yook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…