2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yeni yıla 38 derece ateş sıtma ile girdim. Oğlumunda ateşi 38.6 ya çıktı. Banada bulaştı. Bacak ağrısından bu gece hiç uyuyamadım. Sizlerinde bacakları ağrıyormu.

Arkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum

Arkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
hosgeldin aramiza insaallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz. senin sat neydi

Canim hosgeldin. Düşük değil sanirim daha yenidir.Geç döllenmede olabilir. Hem artışı önemli iki günde bir yükselmesi lazim belli bir düzeyde. Iki kati gibi. Doktora gittiginde muhakkak o da bakar söyler. Endise etme inşaallah hep birlikte hayirlisiysa Eylül annesi oluruz. :)

Canim sende hosgeldin. Insaallah en kısa vakitte netlesir. Ama inanir misin bende hala kendimi tam o konuma koyamiyorum. Rabbime inancim sonsuz. Iyi oldugunada inanıyorum. Ama keseyi ve kalp atışını duymadan kendimi iyice kaptirmak istemiyorum sevincime rağmen. Herşey bizim için sonuçta. 6 yıllık evliyim ilk gebeligim o yüzden sanırım. Sanki bana hamilelik ugramayacakmis gibi. Ama inanıyorum inşaallah hepimiz hayırlı haberler alacağız. Bol dua edelim. Birde dikkat etmek gerek. Sonuçta artık bu bir sorumluluk. Orada bir can var. Artık acisini dogduklarinda bol bol poposunu ısırıp koklayarak çıkarırız. :)

Hayırlı sabahlar tek sayılarda ramazan hurması yaş hurma ceviz kuru incir ve ayva yemek lazımmış birçok faydası varmış bu besinlerin aklıma gelmiken söyleyeyim

Reactions: fml
Evet çok şifalı yiyecekler. Tabi ölçüsüne dikkat etmek gerek. Ben hepsini çok severim ama ayvayı neredeyse ısırarak yerim çok güzeldir kendisi. Yiyelim de şifa olsun inşaallah. Aklıma gelmişken de söyleyeyim bozada emzirirken birebir süt yapıyor kızlar aklınızda bulunsun. :) Erken ama çok faydalı bir bilgi.

gunaydin kizlar hurmaya dikkat edin dogumu kolaylastirici hizlandirici ozelligi var ben doguma yakin yemistim

Dtkoca;
Tesekkurler umarim oyledir uzun sure bekleyince insan korkuyor ister istemez su an yoldayim carayim aksam falan demeyip hemen bi kan testi yaptiricam artis var mi diye

Merhaba arkadaslar
Ben de araniza katilmak istiyorum

Gebelgm cok yeni ama Allah nasip ederse eylulde alacagm kucagima.
Cuma gunu keseyi gorduk.
2 hafta sonra kalp atisina cagrdi. Heyrcan ve sabrla bekliyorum.
Sizler naslsnz?

Benim beta hgc 638 çıktı ama keseyi göremedik dün ve bugün kahverengi akıntım başladı iki tane iğne yaptırdım baya azaldı akintilarim hiç yataktan çıkmıyorum sırt üstü yaticam bugün sadece..birde beta hgc 638 kaç haftalık olabir görünmemesi normalmi.

Reactions: fml
Keseyi görememen normal bildiğim kadarıyla tabi ben 6000 lerdeyken görmüştüm ilk öğrendigimde 1200 dü ortalama 1hafta beklemiştim kesin sonuç olsun diye

Eklentiler

• IMG_6218.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…