- 27 Aralık 2016
- 34
- 33
- 3
- 41
- Konu Sahibi angel5angel
-
Cok gecmis olsun eminefurkanc, umarim su an iyisinizdirYeni yıla 38 derece ateş sıtma ile girdim. Oğlumunda ateşi 38.6 ya çıktı. Banada bulaştı. Bacak ağrısından bu gece hiç uyuyamadım. Sizlerinde bacakları ağrıyormu.
hosgeldin aramiza insaallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz. senin sat neydiArkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
gecmis olsun emine Allah sifanizi versin. cok yoruldugumda bacak agrisi oluyorYeni yıla 38 derece ateş sıtma ile girdim. Oğlumunda ateşi 38.6 ya çıktı. Banada bulaştı. Bacak ağrısından bu gece hiç uyuyamadım. Sizlerinde bacakları ağrıyormu.
Arkadaslar merhaba; uzun suredir takip ediyordum ama araniza yeni katildim. Insallah bende bir aksilik olmazsa Eylül annesi olacagim beta hcg 86 cikti ama dusuk mu diye cok korkuyorum
Sat 30kasım test pozitif çıktı rabbim hayırlısını versin hepimize kahverengi lekelenme var yerleşmedir diye umuyorum folık asit kullanıyorum. 14temmuzda boş gebelikten kürtaj olmuştum içim bir buruk sevinmekten korkar olmuşum
Çok bitkiniz. Şifayı kaptıkCok gecmis olsun eminefurkanc, umarim su an iyisinizdir
Canım çok teşekkürler. Ne güzel moral veriyorsun. Allah razı olsun.Canım endişelenme kesen oluşmuştur zaten inşallah progestanla normale döner inşallah
Merhaba Cenzeyhosgeldin aramiza insaallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz. senin sat neydi
Dtkoca;Canim hosgeldin. Düşük değil sanirim daha yenidir.Geç döllenmede olabilir. Hem artışı önemli iki günde bir yükselmesi lazim belli bir düzeyde. Iki kati gibi. Doktora gittiginde muhakkak o da bakar söyler. Endise etme inşaallah hep birlikte hayirlisiysa Eylül annesi oluruz. :)
Canim sende hosgeldin. Insaallah en kısa vakitte netlesir. Ama inanir misin bende hala kendimi tam o konuma koyamiyorum. Rabbime inancim sonsuz. Iyi oldugunada inanıyorum. Ama keseyi ve kalp atışını duymadan kendimi iyice kaptirmak istemiyorum sevincime rağmen. Herşey bizim için sonuçta. 6 yıllık evliyim ilk gebeligim o yüzden sanırım. Sanki bana hamilelik ugramayacakmis gibi.Ama inanıyorum inşaallah hepimiz hayırlı haberler alacağız. Bol dua edelim. Birde dikkat etmek gerek. Sonuçta artık bu bir sorumluluk. Orada bir can var. Artık acisini dogduklarinda bol bol poposunu ısırıp koklayarak çıkarırız. :)
Kese betahcg degerin 3000 lerdeyken görünür bildigim kadarıyla tabi emin degilimkızlar kese kaç haftalıkken görünüyor?
benimki daha çok yeni 75 çıktı.yarın tekrar kan vericem.inşaallah değerim yükselmiştirKese betahcg degerin 3000 lerdeyken görünür bildigim kadarıyla tabi emin degilim
Keseyi görememen normal bildiğim kadarıyla tabi ben 6000 lerdeyken görmüştüm ilk öğrendigimde 1200 dü ortalama 1hafta beklemiştim kesin sonuç olsun diyeBenim beta hgc 638 çıktı ama keseyi göremedik dün ve bugün kahverengi akıntım başladı iki tane iğne yaptırdım baya azaldı akintilarim hiç yataktan çıkmıyorum sırt üstü yaticam bugün sadece..birde beta hgc 638 kaç haftalık olabir görünmemesi normalmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?