2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
günaydın ben kayseride oturuyorum canım özel hüma kadın hastalıkları hastanesine gidiyorum.. nasılsın neler yapıyosun ağrın sızın var mı?
iyiyim canım şükür bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum, bazen karın ağrım oluyor biraz ozaman anlıyorum sanki bebeğimin varlığını, sen nasılsın

ben ilk etapta özele gitmek istemiyorum doğuma yakın giderim belkide
benimde uzun süredir gittiğim doktorum acıbademe geçti şu an ücretleri çok yüksek muayene okadar olmasada doğum falan çok pahalı bakalım daha uzun süre var ama düşünmeye başladık :)

iyiyim canım şükür bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum, bazen karın ağrım oluyor biraz ozaman anlıyorum sanki bebeğimin varlığını, sen nasılsın

aynen bende öyleyim canım göğüslerim bile ağrımıyor ama dolgunlar hissediyorum :) kasık bacak ve bel ağrısı oldumu seviniyorum herşey yolunda diye :)

Reactions: fml
Günaydın herkese. Hayırlı cumalar. Grip oldum çok kötü. İnşallah bebişime bi şey olmaz. Kıbrıstayım. Yakın doğu Üniversitesinde doktorum.
ay ne güzel doktorumuzda var :) bende gribim limonlu ballı su, ballı süt içiyorum öksürükte geliyor sanki annemde vicks sür diyor ayaklarına ama zararı olurmu bilemiyorum siz ne düiünürsünüz

İnşallah canım dua edicem
Canım güzel haberlerim var keseyi gördük çok şükür,15 gün sonra kalp atışı için gidicem. Doktor kalp atışını duymadan kimseye haber vermeyin dedi. Düşük önleyici hap ve vitamin verdi. İçim biraz da olsun rahatladı. Enazından dış gebelik değil.
Umarım hepimiz güzel günler görürüz, 2017 de anne oluruz. Kendim için ne istiyorsam , aynısını tüm bekleyenler için de diliyorum.

ay ne güzel doktorumuzda var :) bende gribim limonlu ballı su, ballı süt içiyorum öksürükte geliyor sanki annemde vicks sür diyor ayaklarına ama zararı olurmu bilemiyorum siz ne düiünürsünüz
Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum. Kivi portakal suyu. Öksürük için bal pekmez yutuyorum. Vicks duymadım araştıralım ben de yapayım zararlı değilse.

ayy çok sevindim canıım demiştim sana değilmi her zaman aynı şey niye olsun ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh

Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum. Kivi portakal suyu. Öksürük için bal pekmez yutuyorum. Vicks duymadım araştıralım ben de yapayım zararlı değilse.
annem gece ayaklarının altına sürüp çorap giyip uyu geçiriyor dedi tamam sizden haber bekliyorum :)

annem gece ayaklarının altına sürüp çorap giyip uyu geçiriyor dedi tamam sizden haber bekliyorum :)
Canım sanırım ben yanlış ifade ettim yanlış anladın. Gittiğim doktor ydü de çalışıyor. Doktor değilim ben:) öğretmenim:)

çocuklara ayak altına sürülünce zararı yok belki gebelere de zararı olmaz ama sırt ve göğüs falan sürme bence

canımm çokmu minik kese birde alttanmı baktı karındanmı??

Kızlar bende gece biraz rahatsızlandım. Kasıklarımda ağrım oluyordu ama sabaha doğru birden fazlalaştı. Bir süre sonra hafifledi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünüyorum. Bol limonlu su içiyorum tedbir amaçlı. Kasıklarında benim ki gibi ağrısı olan var mı acaba? Eğer daha fazla şiddetlenirse doktora gitmeyi düşünüyorum. Gerçi ilk gebeliklerde daha fazla ağrı olabiliyormuş. Minyonumda. Umarım inşaallah öyledir. Bu arada bende İstanbul'da oturuyorum. Medical Park hastanesinde aşılama oldum. Aslında en önce devleti düşünüyordum her zaman ama aşılama yapan hastaneler evime çok uzak olduğu için buradan fiyat aldık. İyi ki de gitmişiz. Devlet hastanesine gideceğim yol parasına denk geliyordu. Aşılamayı oldum ama bu başlangıç hakikaten. İnşaallah hepimiz keseleri görüp kalp atışlarını duyarız. Sağlıklı ilerler herşey. Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız. Cumanın hürmetine bol dua edelim. :)

Canım herkesin farklı farklı oluyor belirtileri benimde karnım ağrıyor ayaklarını sıcak tut kesinlikle biraz daha azalır belki böylece

Bende izmirliyim ama gorevden dolayi tatvan da yasiyorum bu yil tayin isteyip denizliye gitmeyi dusunuyoruz.Izmirde riskli gebelik doktorum var burdada iyi bi doktorum var cok sukur.Yazin bide denizlide bulmam gerekcek sanirim

Canım herkesin farklı farklı oluyor belirtileri benimde karnım ağrıyor ayaklarını sıcak tut kesinlikle biraz daha azalır belki böylece
Allah razı olsun canım. Dikkat ediyorum. Neredeyse çok fazla yataktan çıkmıyorum. Umarım sağlıklı sıhhatli olur hepsi. Bu kadar küçükken bile insan kendini düşünmeyi bırakıyormuş hakikaten. Bir ağrım olsa onun için dua ediyorum. Rabbim hepsini korusun inşaallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…