- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
iyiyim canım şükür bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum, bazen karın ağrım oluyor biraz ozaman anlıyorum sanki bebeğimin varlığını, sen nasılsıngünaydın ben kayseride oturuyorum canım özel hüma kadın hastalıkları hastanesine gidiyorum.. nasılsın neler yapıyosun ağrın sızın var mı?
benimde uzun süredir gittiğim doktorum acıbademe geçti şu an ücretleri çok yüksek muayene okadar olmasada doğum falan çok pahalı bakalım daha uzun süre var ama düşünmeye başladık :)ben ilk etapta özele gitmek istemiyorum doğuma yakın giderim belkide
iyiyim canım şükür bazen hiç hamile gibi hissetmiyorum, bazen karın ağrım oluyor biraz ozaman anlıyorum sanki bebeğimin varlığını, sen nasılsın
DAHA BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM. SONUÇLARIN ÇIKMASINI BEKLİYORUM. ÇIKSIN YAZARIM İNŞALLAH
ay ne güzel doktorumuzda var :) bende gribim limonlu ballı su, ballı süt içiyorum öksürükte geliyor sanki annemde vicks sür diyor ayaklarına ama zararı olurmu bilemiyorum siz ne düiünürsünüzGünaydın herkese. Hayırlı cumalar. Grip oldum çok kötü. İnşallah bebişime bi şey olmaz. Kıbrıstayım. Yakın doğu Üniversitesinde doktorum.
Canım güzel haberlerim var keseyi gördük çok şükür,15 gün sonra kalp atışı için gidicem. Doktor kalp atışını duymadan kimseye haber vermeyin dedi. Düşük önleyici hap ve vitamin verdi. İçim biraz da olsun rahatladı. Enazından dış gebelik değil.İnşallah canım dua edicem
Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum. Kivi portakal suyu. Öksürük için bal pekmez yutuyorum. Vicks duymadım araştıralım ben de yapayım zararlı değilse.ay ne güzel doktorumuzda var :) bende gribim limonlu ballı su, ballı süt içiyorum öksürükte geliyor sanki annemde vicks sür diyor ayaklarına ama zararı olurmu bilemiyorum siz ne düiünürsünüz
ayy çok sevindim canıım demiştim sana değilmi her zaman aynı şey niye olsun ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllhCanım güzel haberlerim var keseyi gördük çok şükür,15 gün sonra kalp atışı için gidicem. Doktor kalp atışını duymadan kimseye haber vermeyin dedi. Düşük önleyici hap ve vitamin verdi. İçim biraz da olsun rahatladı. Enazından dış gebelik değil.
Umarım hepimiz güzel günler görürüz, 2017 de anne oluruz. Kendim için ne istiyorsam , aynısını tüm bekleyenler için de diliyorum.
annem gece ayaklarının altına sürüp çorap giyip uyu geçiriyor dedi tamam sizden haber bekliyorum :)Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum. Kivi portakal suyu. Öksürük için bal pekmez yutuyorum. Vicks duymadım araştıralım ben de yapayım zararlı değilse.
Canım sanırım ben yanlış ifade ettim yanlış anladın. Gittiğim doktor ydü de çalışıyor. Doktor değilim ben:) öğretmenim:)annem gece ayaklarının altına sürüp çorap giyip uyu geçiriyor dedi tamam sizden haber bekliyorum :)
çocuklara ayak altına sürülünce zararı yok belki gebelere de zararı olmaz ama sırt ve göğüs falan sürme benceannem gece ayaklarının altına sürüp çorap giyip uyu geçiriyor dedi tamam sizden haber bekliyorum :)
ayy evet yakın doğuda doktorum diyince öyle anlaşıldıCanım sanırım ben yanlış ifade ettim yanlış anladın. Gittiğim doktor ydü de çalışıyor. Doktor değilim ben:) öğretmenim:)
tamam canım yarın doktorumada sorayım ona göre kullanıcamçocuklara ayak altına sürülünce zararı yok belki gebelere de zararı olmaz ama sırt ve göğüs falan sürme bence
canımm çokmu minik kese birde alttanmı baktı karındanmı??Canım güzel haberlerim var keseyi gördük çok şükür,15 gün sonra kalp atışı için gidicem. Doktor kalp atışını duymadan kimseye haber vermeyin dedi. Düşük önleyici hap ve vitamin verdi. İçim biraz da olsun rahatladı. Enazından dış gebelik değil.
Umarım hepimiz güzel günler görürüz, 2017 de anne oluruz. Kendim için ne istiyorsam , aynısını tüm bekleyenler için de diliyorum.
Canım herkesin farklı farklı oluyor belirtileri benimde karnım ağrıyor ayaklarını sıcak tut kesinlikle biraz daha azalır belki böyleceKızlar bende gece biraz rahatsızlandım. Kasıklarımda ağrım oluyordu ama sabaha doğru birden fazlalaştı. Bir süre sonra hafifledi. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşünüyorum. Bol limonlu su içiyorum tedbir amaçlı. Kasıklarında benim ki gibi ağrısı olan var mı acaba? Eğer daha fazla şiddetlenirse doktora gitmeyi düşünüyorum. Gerçi ilk gebeliklerde daha fazla ağrı olabiliyormuş. Minyonumda. Umarım inşaallah öyledir. Bu arada bende İstanbul'da oturuyorum. Medical Park hastanesinde aşılama oldum. Aslında en önce devleti düşünüyordum her zaman ama aşılama yapan hastaneler evime çok uzak olduğu için buradan fiyat aldık. İyi ki de gitmişiz. Devlet hastanesine gideceğim yol parasına denk geliyordu. Aşılamayı oldum ama bu başlangıç hakikaten. İnşaallah hepimiz keseleri görüp kalp atışlarını duyarız. Sağlıklı ilerler herşey. Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız. Cumanın hürmetine bol dua edelim. :)
Allah razı olsun canım. Dikkat ediyorum. Neredeyse çok fazla yataktan çıkmıyorum. Umarım sağlıklı sıhhatli olur hepsi. Bu kadar küçükken bile insan kendini düşünmeyi bırakıyormuş hakikaten. Bir ağrım olsa onun için dua ediyorum. Rabbim hepsini korusun inşaallah. :)Canım herkesin farklı farklı oluyor belirtileri benimde karnım ağrıyor ayaklarını sıcak tut kesinlikle biraz daha azalır belki böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?