2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Şimdi yoldayım gidiyorum

Reactions: fml
ahhh ben o kadar ihmal ediyorum ki kendimi bende hipertiroid vardı dr ilaç vermedi ama devit3 vermişti kullan demişti şimdi 5 şişe evde öyle duruyor az kullandım onlara devam etsem olur mu acaba şimdi kullansam zarar verir mı bilemedim

Cnm belki zararlıdır doktorum özellikle uyardı hamileliğini öğrendiğin an bırak diye bence doktoruna danış

Kizlar doktor düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi persembe gel yine bakalım dedi. Keseyi karnımdan gordu. Sekilsiz biçimsiz kese dedi. Hayırlısı ne ise o olsun insallah

Kizlar doktor düşük tehlikesi var dedi. Progestan verdi persembe gel yine bakalım dedi. Keseyi karnımdan gordu. Sekilsiz biçimsiz kese dedi. Hayırlısı ne ise o olsun insallah
Hayırlısı olsun inş hakkınızda kesenin şekilsz olması kötü birşeymi

İyi akşamlar hanımlar. Hamilelerimiş artıyor. Maşallah :) Herkesi tebrik ediyorum.
Salı günü tekrar yaptırdığım beta hcg değeri beklediğim değerin biraz altında görünce biraz moralim bozulmuştu. Ertesi gün bel ve kasık ağrısı ile çok hafif bir kanama olunca düşük yaptığımı düşündüm. Doktoruma ayrıntılı msj attım. Progestan başla, pzt muhakkak gel keseyi görelim dedi. Bir daha kanama olmadı. Kasık ağrısıda geçti. Perşembe günü tekrar beta hcg ye baktırdım. Maşallah iki katından fazla artmıştı bu sefer. Ama sizin beta hcg lere göre benimkisi oldukça düşük. Sanırım benim geç döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…