2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ne zaman kaçtı sonucun cnm benimde adetten 1 gün önce 148,23 tü bi daha baktırmadım yarın 1 hafta olcak
29 kasım sat ve 12 aralık tek ilişki bugün 17.gun dün kan verdim yani 16. gün ve sonuç 621.91 çıktı

29 kasım sat ve 12 aralık tek ilişki bugün 17.gun dün kan verdim yani 16. gün ve sonuç 621.91 çıktı
Değerin çok iyi ama ikiz olmasıyla bazen alakalı bazen alakasız oluo ben baya araştırdım kimi dediğin gibi fazla fazla artış kimininde oldukça az çıkmış beta hcg si ama ikizmiş falan doktora gidince belli olur

Canım beta hcgnin çok çıkmasıyla ikizin hiç alakası yokmuş okuduğum kadarıyla benimde 12 aralık tek ilişki 26 kasım battı salı günü 15.günde 694 çıktı farklı farklı değerler sağlıkla gelsinler sıkıntı olmasında yeterki gerisi boşa

Kızlar ben yarın kan değerimi alacağım. Doktor randevumu 16 ocakta yani 8. Haftaya aldım. Kalp atışı haftası ilk doktor kontrolu olsun istiyorum. Bakıyorum siz şimdiden doktora gidiyorsunuz

Kızlar ben yarın kan değerimi alacağım. Doktor randevumu 16 ocakta yani 8. Haftaya aldım. Kalp atışı haftası ilk doktor kontrolu olsun istiyorum. Bakıyorum siz şimdiden doktora gidiyorsunuz
Canım seninde ilk bebeğinmi bilmiyorum benim çok bilgim yok doktorumla görüştüm 31 aralıkta gelmemi söyledi oyüzden gidicem ancak kese görünür herhalde o gün 5.haftam bitiyor kalp atışı ne zaman duyuluyor

sat baz alınıyor ultrasonda bende ocagin 15 20 si gibi gitmek istiyorum tekrar sağlık ocaginda öyle giderim doktora o zaman inşaallah kalp atışı duyulur

Günaydın herkese mutlu cumalar hamile anneler nerelerde oturuyorsunuz ben eskişehirde oturuyorum. Acıbademe gidicem ama varmı eskişehirde yaşayan doktor tavsiyesi olan olurmu

Günaydın herkese mutlu cumalar hamile anneler nerelerde oturuyorsunuz ben eskişehirde oturuyorum. Acıbademe gidicem ama varmı eskişehirde yaşayan doktor tavsiyesi olan olurmu

günaydın ben kayseride oturuyorum canım özel hüma kadın hastalıkları hastanesine gidiyorum.. nasılsın neler yapıyosun ağrın sızın var mı?

Reactions: fml
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese ben istanbul beylikduzundeyim

ben ilk etapta özele gitmek istemiyorum doğuma yakın giderim belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…