- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi angel5angel
Gebelik serüvenim kimyasal ile sona erdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım güzel haberlerim var keseyi gördük çok şükür,15 gün sonra kalp atışı için gidicem. Doktor kalp atışını duymadan kimseye haber vermeyin dedi. Düşük önleyici hap ve vitamin verdi. İçim biraz da olsun rahatladı. Enazından dış gebelik değil.
Umarım hepimiz güzel günler görürüz, 2017 de anne oluruz. Kendim için ne istiyorsam , aynısını tüm bekleyenler için de diliyorum.
Gebelik serüvenim kimyasal ile sona erdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Canım geçmiş olsun. Önce canın sağolsun. Rabbim hayırlı vakitte tekrar nasip eyler inşaallah.Gebelik serüvenim kimyasal ile sona erdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
çok üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki. belirtiler varmıydı hiç hissettinizmi değerler ve bedensel olarak bende dr daha gitmedim merak ediyorum kanama şeklindemi oluyor kimyasal gebelikGebelik serüvenim kimyasal ile sona erdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Canım bende yaşadım zor biliyorum ama üzülme hayırlısı böyleymiş Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda bu hamile kalabildiğinin göstergesi hiç sıkma canınıGebelik serüvenim kimyasal ile sona erdi hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
Bildiğin adet oldum canım değer 18 kızımda 10 du ilk ama o şimdi 10 aylık rızkı olan doğuyor benim bi tane var yine olur Allah olmayanlara versinçok üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekki. belirtiler varmıydı hiç hissettinizmi değerler ve bedensel olarak bende dr daha gitmedim merak ediyorum kanama şeklindemi oluyor kimyasal gebelik
Zaten 10 aylık bir kızım var çok ùzülmedim vakti saati şimdi deilmiş demekCanım bende yaşadım zor biliyorum ama üzülme hayırlısı böyleymiş Allahım sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah en kısa zamanda bu hamile kalabildiğinin göstergesi hiç sıkma canını
Siz kesenizi görmüşmüydünüz bir yorum yapamayacağım normal kanamayla kimyasal gebelik oluyor lekelenmeyle değilAz önce wc de pembe kan gibi peçetede gördüm düşürmekmi bu
Yok henuz doktora gitmedim. Bir arkadaşım şimdi git dedi. Sizce gitmelimiyimSiz kesenizi görmüşmüydünüz bir yorum yapamayacağım normal kanamayla kimyasal gebelik oluyor lekelenmeyle değil
beta hcg baktırmışmıydınız kaç çıkmıştı?Yok henuz doktora gitmedim. Bir arkadaşım şimdi git dedi. Sizce gitmelimiyim
canım sen bilirsin ama sağlık ocağıyla iş olmaz orasıda bizim burası gibi belliki bir özel hastaneye git bugün hem kan aldır hem bir baksın doktor istersen yani takvimin doğruysa kesen görünür diye düşünüyorumSağlık ocağında salı günü aldırdım. Labaratuvarda kaybolmuş dediler yine aldılar bugün ptesi sonuc. Şimdi doktora gitsemmi. Yine wc gittim bi şey yok
benim onlara bakılmadı henüz tsh yüksekti onun içinde ilaç kullanıyorum yarın bakılır kana heralde, ama kanınız baya düşük sıkıntı yaşıyorsunuzdur kesinbayanlar sizlerin kan ve glukoz değerleri normal mı. benim glukoz 105 çıktı 74-106 sınırdı. kansızlik var bende 11.0-306.8 benim 7.4 cikti
vitamin D de baya düşük çıktı 30-100 benim 13.69 çıktı evet halsizlik baş dönmesi nefes darlığı ara sıra birde iştahsızlık sanırım onların eksikliğinden dolayibenim onlara bakılmadı henüz tsh yüksekti onun içinde ilaç kullanıyorum yarın bakılır kana heralde, ama kanınız baya düşük sıkıntı yaşıyorsunuzdur kesin
Cnm ben 2 temmuzda küraj olmuştum ondan sonra bir sürü test yaptırdım dvitamini 15 ti benmde devit3 damla verdi doktorum günde 9 damla kullandım hamile kalana kadar kullan demişti yaklaşık 2 hafta önce baktırdım 78 olmuş bırakmtımvitamin D de baya düşük çıktı 30-100 benim 13.69 çıktı evet halsizlik baş dönmesi nefes darlığı ara sıra birde iştahsızlık sanırım onların eksikliğinden dolayi