Hangi yöntem kadın yazar kitap anne olursa olsun isterse feriştahı bile gelse ben ağlayarak herhangi bir şeyin eğitimini bebeklere vermeyi uygun bulmuyorum.
Bence kendini suçlu hissetme demek ki o anda bebeğinin ihtiyacı oymuş ve sende onu yapmışsın.
Evet bir rutin yapmak önemli ama bebeklerin her anı bir değil ki . Kızımın dişleri çıkıyor hemde 3 tanesi birden çenesini titreterek ağlıyor normalde gece 2 kez kalkan kuzum 5-6 kez Hatta bazen daha fazla kalkıyor. Ağzından diş geliyor kolay mı? Normalde ben ne ayakta sallıyorum ne oturarak ama şu günlerde acısı geçsin yeter ki avunsun diye her şeyi yapıyoruz... zaten o kadar çabuk büyüyorlar ki her anları çok kıymetli bence .
Birde bebeklerin tabiidir her istediği olmalı :) iki Yaşa kadar bence kucaksa kucak memeyse meme. yavrum benim ne konuşabiliyor ne anlayabiliyor ne yürüyebiliyor bildiği tek şey ağlamak . Tabi ki ağlayınca istediği olacak başka nasıl bileceğiz :)
Boşuna evhamlanma keyfini çıkar bebeğimle geçen günlerin:) zira geri gelmeyecek bir daha