• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
selam canım..ben pembe mavi de aygün küçükerdoğan a gidiyorum..ben de diğer arkadaşı hatırlayamadım..çekirge doruk ta bir bey dr un adını vermiştim diye hatırlıyorum
Canım çok teşekkürler doktorundan memnunmusun ilgili mi ben başka bir doktora gidiyordum ama biraz ilgisiz degıstırıcem o yüzden bu arada hayırlı olsun inşallah ben işe başlayacağım günü sabır sızlıkla beklıyorum ne kadar zor olsa da bebegınden ayrılmak yıne de güzel yanları var ben kendım 3 senedır iki çocukla yalnız basıma ev hayatını baya tecrübe ettim benım de işe donme şansım az hatta öyleki ıkı uç her oku snede bir şehir degısıryourz arkadaş bile edinemedin hop başka yere eşim sureklı çalışan 15 günde bir pazar sadece evde bazen çalışmak kaçış diye düşünüyorum bütün yük bende İnan zorlanıyorum

Kızlar bebeği dönmeyen varmı biz 27 Ağustos doğumluyuz sadece yarım dönüyor bugün doktora gittik geri kalmış bu konuda dedi canım sıkıldı :KK58::KK35:

merhaba canım bizdee 21 ağustos doğumluyuz.. benim tospikte tam dönmedi hiç hep yarıım dönüyor.. ama tembellikten diye düşünüyorum hep... çünkü yürüteçte falan baya hareketli.. yüz üstü yatmayı sevmediği için yarım dönüyor ama kolunu altından çekemiyor ve öyle yan kalıyor.. yarın bizde doktora gideceğiz bende bir danışayımm

Kızlar bebeği dönmeyen varmı biz 27 Ağustos doğumluyuz sadece yarım dönüyor bugün doktora gittik geri kalmış bu konuda dedi canım sıkıldı :KK58::KK35:
Canım bizde aynı durumdayız..onu yan yaptırdığımda kendisi dönüyor..biz de 4 eylul dogumluyuz.ama kızım desteksiz oturuyor..yus ustuyken geri geri gidiyor..kendi etrafında dönüyor..bende buaralar hastaneye goturucem.

Benim
merhaba canım bizdee 21 ağustos doğumluyuz.. benim tospikte tam dönmedi hiç hep yarıım dönüyor.. ama tembellikten diye düşünüyorum hep... çünkü yürüteçte falan baya hareketli.. yüz üstü yatmayı sevmediği için yarım dönüyor ama kolunu altından çekemiyor ve öyle yan kalıyor.. yarın bizde doktora gideceğiz bende bir danışayımm
kızda yürüteçte herşeyi yapıyor desteksiz bir kaç dakka oturuyor elinden tutunca adım atıyor ters ters kendini itiyor ama dönmüyor çocuk gelişimcisi pek bişey demedi her çocuk farklı dedi ama doktor geri kalmış dedi

Canım bizde aynı durumdayız..onu yan yaptırdığımda kendisi dönüyor..biz de 4 eylul dogumluyuz.ama kızım desteksiz oturuyor..yus ustuyken geri geri gidiyor..kendi etrafında dönüyor..bende buaralar hastaneye goturucem.[/QU benim kızda yeni yeni desteksiz oturmaya başladı bi kaç dakka ama yürüteçte uçuyor resmen

Aslında canım ben internetten okudum..mesala emeklemeden yürüyen cocuk varmış..bunda dönmeden desteksiz oturan varmış..normalmis..ama işte icim rahat olsun diye ben doktora gidicem..

Benim

kızda yürüteçte herşeyi yapıyor desteksiz bir kaç dakka oturuyor elinden tutunca adım atıyor ters ters kendini itiyor ama dönmüyor çocuk gelişimcisi pek bişey demedi her çocuk farklı dedi ama doktor geri kalmış dedi
Bazı bebekler emeklemeden popo üstünde giderek yürümeye başlıyorui canım, her bebeğin farklı . Neden geri kalsın canım desteksiz oturuyormuş bebeğin benim bebeğim destekli bile oturamıyor mama sandalyesinde yana atıp kendini yatıyor ama Yüz üstü sırt üstü döne döne odanın bir ucundan bir ucuna gidiyor . Her bebeğin gelişimi farklı ayno zamanda yaptıkları da farklı bence .

Back
X