- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.581
Çok çok geçmiş olsuninşallah hemen iyileşir kuzucuk. Salgından ben de çok korkuyorum. Öpme meselesi zaten ayrı bir sıkıntı. Herkes öpmek istiyor.
İnşallah canım çok çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok geçmiş olsuninşallah hemen iyileşir kuzucuk. Salgından ben de çok korkuyorum. Öpme meselesi zaten ayrı bir sıkıntı. Herkes öpmek istiyor.
Beslenmesinde mi bir değişiklik oldu. Uyumadan önce çok mu emiyor.Kızlar gece bez değiştirmek başıma bela oldu bir kaç gündür
Kızım gece dolu dolu kaka yapıyor. Mecbur altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu sefer de uykusu kaçıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Altını değişirken gece lambasını açıyorum sadece ama yine de su ile poposunu silince iyice uyku dağılıyor. Çözüm bulabilen var mı ?
kızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor
Ben hamileyken tuz gece lambası almıştım. Hafif sarı loş ışığı var. Biz de alıştık ona çok aydınlıkta değil full karablıkta. bebeğim yatacağı zaman onu yakınca farkediyor hatta bakıp duruyor yanan loş ışığa :) emzirirkende görmüş oluyorum yüzünü. Bende ışıksız göremem diye rahat edemem hafifte olsa görüyorum bu şekilde. Alacaksan sende ufak tuz lanbası alabilirsin biz havayı temizler diye almıştık bogazımız kuruyor diye bi faydası olmadı bence ama sağlıklıdır heralde :)kızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor
Canım çok geçmiş olsun ya şu öpme olayına çok sinirliyim oğlumu öpüyorlr sürekli eşimin tarafı yüzüde alerji oldugunu bile bile deli olcammKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Sorma canım benimde dün gece basıma geldi emmeye kalktı 04 gibi emdi falan sonra okdr gaz cıkarttı ki dedim cok kötü doldurdu değiştirdim ama 2 saat uykuya dalamadı ben normalde değiştrmiyrm bu gece de yapmaz umarım kakaKızlar gece bez değiştirmek başıma bela oldu bir kaç gündür
Kızım gece dolu dolu kaka yapıyor. Mecbur altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu sefer de uykusu kaçıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Altını değişirken gece lambasını açıyorum sadece ama yine de su ile poposunu silince iyice uyku dağılıyor. Çözüm bulabilen var mı ?
Bizim karanlık oluyor heryer kapalı oğlum sürekli kalktıgı için kontrole kalkamıyorum :) lazım olunca telefndn yararlanıyornkızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor
Bebekler hep ayni olmuyorki, biz hep ayno sekilde uyutalim. Genelde biberondan sonra emzik veriyorum yatakda oyalanip uyuyor ama mesela bugun aksam az yedi erken acikti, bisey icmeden yatti. Birde bunun gazi var, atak haftasi var, disler var. .Kızlar kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını aldım.Bebişleri hep aynı yöntemle uyutmak gerekiyormuş.bi emzirerek bi sallayarak bi pış pışla uyutmanalıymışız.Tutarlı olmalıymışız.
Bir de bebeği yatağında uyutmayı deneyip çok ağlayınca vazgeçip eski yöntemle uyutmamamlıymışız bu bebeğe çok ağlarsa istediğini elde eder mesajını verirmiş.
Maalesef Ben bunların hepsini yaptım![]()
Canım çok geçmiş olsun ya şu öpme olayına çok sinirliyim oğlumu öpüyorlr sürekli eşimin tarafı yüzüde alerji oldugunu bile bile deli olcamm
Canım benim kızım hiç gece kakasini yapmamış..hep sabah 7bucuk ta uyandığında yapar..bide benim kızım uyumu halinde kakasini yaparsa hemen uyaniyor....Kızlar gece bez değiştirmek başıma bela oldu bir kaç gündür
Günaydın güzel anneler.
Kızıma dün bant takmıştım,bi baktım bantı boynuna geçirmiş çekiştiriyor hemen çıkarttım.bi daha da son olur takmam artık![]()
Ne bantı canımGünaydın güzel anneler.
Kızıma dün bant takmıştım,bi baktım bantı boynuna geçirmiş çekiştiriyor hemen çıkarttım.bi daha da son olur takmam artık![]()
Biz aynı odada kalıyoruz o yüzden mecbur Karanlık oluyor canım :)kızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor
Canım ateşi kaç saat aralıklarla yükseltiyor? Eğer aralıkları açılmaya başladıysa iyilesiyordur yavrucak.Canım dün gece 4 gibi yine ateşi yükseldi, çok şükür düşürebildikte şimdi biraz daha iyi