• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar gece bez değiştirmek başıma bela oldu bir kaç gündür :KK43:
Kızım gece dolu dolu kaka yapıyor. Mecbur altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu sefer de uykusu kaçıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Altını değişirken gece lambasını açıyorum sadece ama yine de su ile poposunu silince iyice uyku dağılıyor. Çözüm bulabilen var mı ?
Beslenmesinde mi bir değişiklik oldu. Uyumadan önce çok mu emiyor.
Kullandığım su sıcak olduğunda uyanmıyor ama biraz soğuk olsun yada ıslak mendil değsin hemen uyanıyor benimki. Bir de ben gece lambasını hiç açmıyorum artık. Telefonun fenerini açıp arka çaprazıma koyuyorum ona daha az ışık gitmiş oluyor.

kızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor

kızlar siz bebeğin odasını nasıl karanlık yapıyorsunuz? bizde banyonun ışığı açık, ordan gelen ışıkla oda loş oluyor. başka türlü oğlumu göremiyorum, bez değiştirmiyorum ama sürekli kontrol ediyorum ve ışık olmadan içim rahat etmiyor

Canım biz prizi değiştirdik ismini unuttum ama ışığı kisiyorum çok hafif los oluyor istediğin ayarı kendin veriyorsun ,aç kapa değil bizimki . Onu tavsiye ederim fiyatida 40 try

Ben hamileyken tuz gece lambası almıştım. Hafif sarı loş ışığı var. Biz de alıştık ona çok aydınlıkta değil full karablıkta. bebeğim yatacağı zaman onu yakınca farkediyor hatta bakıp duruyor yanan loş ışığa :) emzirirkende görmüş oluyorum yüzünü. Bende ışıksız göremem diye rahat edemem hafifte olsa görüyorum bu şekilde. Alacaksan sende ufak tuz lanbası alabilirsin biz havayı temizler diye almıştık bogazımız kuruyor diye bi faydası olmadı bence ama sağlıklıdır heralde :)

Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah :dua:
Canım çok geçmiş olsun ya şu öpme olayına çok sinirliyim oğlumu öpüyorlr sürekli eşimin tarafı yüzüde alerji oldugunu bile bile deli olcamm

Kızım gece dolu dolu kaka yapıyor. Mecbur altını değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu sefer de uykusu kaçıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Altını değişirken gece lambasını açıyorum sadece ama yine de su ile poposunu silince iyice uyku dağılıyor. Çözüm bulabilen var mı ?
Sorma canım benimde dün gece basıma geldi emmeye kalktı 04 gibi emdi falan sonra okdr gaz cıkarttı ki dedim cok kötü doldurdu değiştirdim ama 2 saat uykuya dalamadı ben normalde değiştrmiyrm bu gece de yapmaz umarım kaka

Bizim karanlık oluyor heryer kapalı oğlum sürekli kalktıgı için kontrole kalkamıyorum :) lazım olunca telefndn yararlanıyorn

Kızlar kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını aldım.Bebişleri hep aynı yöntemle uyutmak gerekiyormuş.bi emzirerek bi sallayarak bi pış pışla uyutmanalıymışız.Tutarlı olmalıymışız.
Bir de bebeği yatağında uyutmayı deneyip çok ağlayınca vazgeçip eski yöntemle uyutmamamlıymışız bu bebeğe çok ağlarsa istediğini elde eder mesajını verirmiş.
Maalesef Ben bunların hepsini yaptım:KK43:
Bebekler hep ayni olmuyorki, biz hep ayno sekilde uyutalim. Genelde biberondan sonra emzik veriyorum yatakda oyalanip uyuyor ama mesela bugun aksam az yedi erken acikti, bisey icmeden yatti. Birde bunun gazi var, atak haftasi var, disler var. .
Yanliz bu hafta bisey farkettim, sabah yatirdigimda cok agladi bende dayanamadom odadan ciktim ve bizimki sustu :KK57:
Eskiden daha cok agliyordu, acaba artik anliyorlarmi

Canım çok geçmiş olsun ya şu öpme olayına çok sinirliyim oğlumu öpüyorlr sürekli eşimin tarafı yüzüde alerji oldugunu bile bile deli olcamm

Çok teşekkür ederim canım. Mutlaka uyar. Annesi babası olarak biz ayrı üzülüyoruz şu öpme yüzünden geçen mikroplara, bebeğimiz kendi ayrı üzülüyo. Öyle acı çeker gibi bi ağlaması var ki anlatamam. Kim olursa olsun uyarıcam artık. Zaten geçmiş olsun diye arayanlardan şimdiden başladım. Öpmek yasak diye, ona göre kucağına kim alırsa alsın aynı şeyi duyacaklar. Oda perişan oldu 3 gündür bizde. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hiç bi kuzu hasta olmasın inşallah :dua:

Canım benim kızım hiç gece kakasini yapmamış..hep sabah 7bucuk ta uyandığında yapar..bide benim kızım uyumu halinde kakasini yaparsa hemen uyaniyor....

Günaydın güzel anneler.
Kızıma dün bant takmıştım,bi baktım bantı boynuna geçirmiş çekiştiriyor hemen çıkarttım.bi daha da son olur takmam artık:KK20:

Biz aynı odada kalıyoruz o yüzden mecbur Karanlık oluyor canım :)

Canım dün gece 4 gibi yine ateşi yükseldi, çok şükür düşürebildikte şimdi biraz daha iyi
Canım ateşi kaç saat aralıklarla yükseltiyor? Eğer aralıkları açılmaya başladıysa iyilesiyordur yavrucak.
Yani örneğin önceleri 4 saatte bir en yüksek seviyesine gelen ateş, şimdi 8 hatta 10-12 saatte bir yukseliyorsa, diğer bir deyişle ateşinin peak yaptığı aralık uzamış ise iyilesme seyrine girmiştir hastalik.
İnşallah kuzucugunun bagisikligini guclendirip çekip gider bir an once bu hastalık.

Back
X