- 29 Ağustos 2016
- 230
- 338
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.601
Bugun 6 ay aşımızı olduk kızlar 3 bacaktan bi ağızdan damla. 9.5 kg 67cm boy çıktı kızımın. Ateş mateş olmaz inşaaalllaaah. Bıngıldağımız yumuşak henüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bebeğimde parmakçıydı yüzümü parmağımı tutup uyumayı cok seviyor. Bende bebek yaptırdım amigurumi bebeklerden yanına koyuyom ninnisini açıyorum odada biraz durup dışarı cıkıyorum oynaya oynaya emzikle tabi dalıyor uykuya. Atak zamanları yada feci huysuz olduğu zamanlar yanıma yatırıp sakinleştirip öyle yatırıyorum. Her zaman sorunsuz yatmıyor ama pes etmeyince alışıyorlar. Sende bebek yaptırabilirsin şimdi, alışır sizde rahat edersiniz:)
Peki gun icindeki uykularina gecis zor oldu mu hani duzeni bozuldu diye. Bizimki bir kez erken kalkmak zorunda kaldi o gun mahvetti bizi gece de yine gec yatti![]()
Hayır canım çok ağlamadığı sürece ben uyucak diye bakıyorum. Annem ilk zamanlar yanımdsydı karışma o uyucak derdi hep bende hayır çok kımıldıyor nasıl uyusun diyordum gerçektende uyuyordu. Şimdilerde emzikle kendi haline bırakıyorum biraz el kol kımıldıyor bişeyler tutmaya çalışıyor sonra kımıldamıyor gözler açık yavaş yavas gidiyor gözlerde. Oynarken emziği düşürünce gidip agzına koyuyorum gülüyor o sıra alcam sanıyor hiç oralı olmuyorum direk arkamı dönüp uzaklaşıyorum :))))Deniyorum ama oynayıp dikkatini dağıtıyor gibi geliyor. Dün mesala yatağında kendiliğinden uyudu
Hayır canım çok ağlamadığı sürece ben uyucak diye bakıyorum. Annem ilk zamanlar yanımdsydı karışma o uyucak derdi hep bende hayır çok kımıldıyor nasıl uyusun diyordum gerçektende uyuyordu. Şimdilerde emzikle kendi haline bırakıyorum biraz el kol kımıldıyor bişeyler tutmaya çalışıyor sonra kımıldamıyor gözler açık yavaş yavas gidiyor gözlerde. Oynarken emziği düşürünce gidip agzına koyuyorum gülüyor o sıra alcam sanıyor hiç oralı olmuyorum direk arkamı dönüp uzaklaşıyorum :))))
Canım benimki de 8.30 ta yatıyor. Ben yatmadan önce gece 12 ye doğru emziriyorum uykuda gözü kapalı. Eğer uyanırsa 2-3 gibi tok olduğunu bildiğim için emzik veriyordum ağzına toksa dalıyordu. Sonra gece iki kere kalkan bebek 1 kere acıktığında kalkmaya başladı. bu da saat 5-6 gibi tekrar emzirip yatırıyorum. 7.30 8 gibi tamamen uyanmış oluyor.benimde park yatağı yanımda hemen kolumu uzatıp veriyordum emziği toksa bi kaç dk içinde yatıyor. Sonra kendisi alışıp bi kere kalkmış oluyor. Sende bi dene bakalım :))Merhaba arkadaşlar artık kızımın ellerini tutarak pışpış yaparak uyuttuğumu yazmıştım. Dün yatağında kendiliğinden uyudu gece de uyanıp kendi kendine uykuya daldı. Kızım anne yanı beşik mantıgında uyuyor yatğını yatağıma sıfırladım çünkü uyurken beni görüp daha kolay uyuyor gece emzirmesi de kolay. Gece 2 kere uyanıyor ort, 8.30 9.00 arası uyuyor. Muhtemelen 2 aya odasını ayırırım
Canım benimki de 8.30 ta yatıyor. Ben yatmadan önce gece 12 ye doğru emziriyorum uykuda gözü kapalı. Eğer uyanırsa 2-3 gibi tok olduğunu bildiğim için emzik veriyordum ağzına toksa dalıyordu. Sonra gece iki kere kalkan bebek 1 kere acıktığında kalkmaya başladı. bu da saat 5-6 gibi tekrar emzirip yatırıyorum. 7.30 8 gibi tamamen uyanmış oluyor.benimde park yatağı yanımda hemen kolumu uzatıp veriyordum emziği toksa bi kaç dk içinde yatıyor. Sonra kendisi alışıp bi kere kalkmış oluyor. Sende bi dene bakalım :))
Anladım canım senin düzen sen çalıştığın için farklıymış :)) Allah yardımcın olsunBiz 6.30 gibi giydirip babaanneye bırakıyoruz orda da uyanırsa emzirip uyutup cıkıyorum :) gece 12 12.30 gibi mıkırdandığında emziriyorum cunku ben de 9.30 gibi uyuyorum :) dediğin gibi gece beslenmesini azalttım bu hafta
Bugun 6 ay aşımızı olduk kızlar 3 bacaktan bi ağızdan damla. 9.5 kg 67cm boy çıktı kızımın. Ateş mateş olmaz inşaaalllaaah. Bıngıldağımız yumuşak henüz.
Süslü kız bebek saç bantları var ya Çiçekli olanlardanNe bantı canım
Boyuna kg.na maşallah canımBugun 6 ay aşımızı olduk kızlar 3 bacaktan bi ağızdan damla. 9.5 kg 67cm boy çıktı kızımın. Ateş mateş olmaz inşaaalllaaah. Bıngıldağımız yumuşak henüz.
maşallah cok guzelMerhaba arkadaşlar artık kızımın ellerini tutarak pışpış yaparak uyuttuğumu yazmıştım. Dün yatağında kendiliğinden uyudu gece de uyanıp kendi kendine uykuya daldı. Kızım anne yanı beşik mantıgında uyuyor yatğını yatağıma sıfırladım çünkü uyurken beni görüp daha kolay uyuyor gece emzirmesi de kolay. Gece 2 kere uyanıyor ort, 8.30 9.00 arası uyuyor. Muhtemelen 2 aya odasını ayırırım
Hep öyleler canım.uyanmadığı sürece sıkıntı Yok canım bebekler gece hareketli olurmuş.Kızlar merhaba, benim bebek uyudugunda bildiginiz saat yönünde sürekli dönüp duruyor geceleri onu duzeltmekten yoruldum . Çok aşırı hareketli uykusunda bile oyun oynamak deyip dönüyor , sizinkilerde öyle mi ?
4. Ay aşısında eli yüzü çok sıcak olmuştu gece ama ölçmemiştim o zaman. Şimdi de korkuyorum ateşi olur kalkamazsam diyeGeçmiş olsun , 4. ayda ateşiniz olmuş muydu? Bizim 2 gün düşmedi, pazartesi bizim de aşılarımız.
Canım ateşi kaç saat aralıklarla yükseltiyor? Eğer aralıkları açılmaya başladıysa iyilesiyordur yavrucak.
Yani örneğin önceleri 4 saatte bir en yüksek seviyesine gelen ateş, şimdi 8 hatta 10-12 saatte bir yukseliyorsa, diğer bir deyişle ateşinin peak yaptığı aralık uzamış ise iyilesme seyrine girmiştir hastalik.
İnşallah kuzucugunun bagisikligini guclendirip çekip gider bir an once bu hastalık.
Allahım inşallah öyledir. Rabbimin nasip ettiğine boynum kıldan ince ama şu an bu bizi aşırı zorlar. Test yapmaya korkuyorum eşim almış yap diyip duruyor, aşırı streslendim sütüm inmedi dünO korkuyu bi kere bende yaşadım test yaptım çizgi çıkcak diye yumurtladım resmen. Test yap rahatla canım. Emziren kadınlarda çok gecikme oluyor.
Geçmiş olsun canım. Allah miniğin de sizin de yardımcısı olsun tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallahKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah