2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gercekten bütün bebeklerimizin maşallahı var insanın içi ısınıyor bakınca

Senin prenses erken yatmaya başladı mı canım uykusu ne durumda
Canım hasta oldugunda tum uyku egıtımı gitti bir hafta boyunca hep kucakta uyumak ıstedı ve 11 den once yatmamaya basladı yıne basa donduk. Baktım kı boyle olmayacak yenıden uyku egıtımıne basladım bugun 4. Gun bıttı cok sukur ıyıye gıdıyor. Aksamları 8-9 arası yatırıyorum canım

Canım sımdıkı doktorlar tum olasılıkları bastan soyluyorlar. Benım doktorum kan testı ıcın demıstı kı 5ten yukarı cıkarsa ıyı haber. Ikı gun sonra aynı saatte yenıden kan testını tekrarlarız ıkı katından fazla artmıs olursa hamılelıkten bahsedılebılır demıstı. Tabıkı sonrasında kese gorunecek, kalp atısı görunecek gıbı gelısmelerı takıp ederek saglıklı bır gebelıkmı ona sonradan bakılıyor. Mol gebelık nedır hıc bılmıyorum canım bu yönden yorum yapamıyorum ona

İyileşti dimi canım bebişler hasta olmasında çok zor gerçekten bikere uyku eğitimi alınca hastalıgında bozsada tekrar alışıyor eski düzene canım

Halk dilinde uzum gebeligi canim bu nedende 2017 martta kurtaj oldum 1 yildir korunuyodum ilk aydan denemede boyle dis gebelik ihtimalini duyunca yikildim acikcasi yukselme ihtimali var diyorsunuz yani 2 gunde bir kan vermeliyim ?

Halk dilinde uzum gebeligi canim bu nedende 2017 martta kurtaj oldum 1 yildir korunuyodum ilk aydan denemede boyle dis gebelik ihtimalini duyunca yikildim acikcasi yukselme ihtimali var diyorsunuz yani 2 gunde bir kan vermeliyim ?
Tabıkı 5ten buyuk oldugu ıcın hamıle olma durumun var. Ikı gun sonra aynı saatte gebelık bakılsın kanda yıne. Cıkan deger öncekı degerın ıkı katından fazla ıse hayırlı olsun. Sonra hemen bi jinekologla görüşürsün muayenelere baslanır kafanda net olur hersey. Bu kan testının ıkı kere yapılması yeterlı dıye konusmustuk doktorumla. Hakkınızda hayırlısı olsun

İyileşti dimi canım bebişler hasta olmasında çok zor gerçekten bikere uyku eğitimi alınca hastalıgında bozsada tekrar alışıyor eski düzene canım
Canım tam ıyılesmedi aslında bır hafta ılacları kullandık daha bugun bıraktık hafif bir öksürük kaldı ona da cok dıkkat edıyorum bı tık bıle kötülesse acil dr umun bakması lazımmıs. Boyle mınık bebeklerde bır gunde bıle oksuruk asagı ınebılır ve bebegı tıkayabılırmıs. Gercekten bıze hersey gelsın ama bebıslerımıze allah saglık versın hastalık gostermesın. Uyku egıtımı konusunda bence ıplerı bırakınca gercekten ıpın ucu kacıyor oyle bır davranısı varkı sankı hıc uyku gıtımı alınmamıs ve sankı hıc erken uyumak nedır desteksız uyumak nedır bılmıyor gıbı. Kucagımdan ınsırdıgım an avazı coktıgu kadar bagırıyor ve gozu yaslar ıcınde kalıyordu. Yurek dayanmaz gercekten bızı de gectım bebeklerımızın kendı huzuru ıcın dogru sekılde uyumalarını ıstıyorum, cabalıyorum bakalım umarım sonuc alırım

Yukselsin bir daha kurtajla yüz yuze gelmeyeyimde 5 10 kerede yaptırırım kan testi insallah dediginiz gibi olur keske bende sizin kadar iyi dusunsem doktor oyle bir adetin gecmis ve sonuc cok dusuk dis gebelik olabilir dedi kani vereli 12 saat oldu hala atamadim o gerginliği

Sımdıkı doktorlar gercekten en kotusunu soyluyor hele de hassas degılse ne ses tonuna ne beden dılıne dıkkat etmeyebılıyorlar. Iyı dusunelım iyi olsun, allahım sesine kulak versın insallah. Benım de kan sonucum dusuktu gec döllenme olmustu mesela kendı ıcınde dusuk olmasının bırsuru sebebı olabılır bence sen gereklı kan testını yaptır gerısını allaha bırak

Sende mi düşük yasadin canim cok gecmis olsun rabbim gonlune gore verir insallah gec dollenme oldugunu doktormu soyledi

Sende mi düşük yasadin canim cok gecmis olsun rabbim gonlune gore verir insallah gec dollenme oldugunu doktormu soyledi
Hayır dusugum olmadı canım allahıma sukur ama gec dollenme olmus, doktor son adet tarıhıne göre kan testı sonucunu ve muayenendekı yumurtalıklarının durumuna bakıp soyluyor bunu bana oyle soyledı. Sonuc saglıklı bır kızım oldu bu tip seyler sorun olmuyor önemlı olan ıstenılen artıs saglansın kan degerınde ınsallah

Allah bagislasin canim benim insallah benim de oyle olur dua et bana

Canim daha önce alerji testleri yapıldı birşey yok dendi ancak ishali hiç geçmiyor gelişimi de yavaş ilerliyor o yüzden alerji konusunda ısrar ediyor doktorumuz. Bundan dolayı da tekrar başka bir alerji doktoruna gitmemizi önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…