• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ben takipteyim sizi hayirli haberlerinizi okuyup inanin heyecaniniza ortak oluyorum ne mutlu size. Bat a 6günüm var ben hala bekliyorum insallah bende guzel haberlerle donerim size de birlikte keyifle bebislerimize geri sayim yapariz burda

bayanlar altta yazan gebelik haftası falan nerden yapılıyor ben unuttum

Kızlarr günaydın sabah gebelik testi yaptım koyulaşacak mı diye ilk öğrendiğimden de silik çıktı yaa çok moralim bozuldu kimyasal filan mı geçiriyorum yoksa ben bi akıl verin bana moralim çok bozukk

• Beğen
Reactions: fml
Kızlarr günaydın sabah gebelik testi yaptım koyulaşacak mı diye ilk öğrendiğimden de silik çıktı yaa çok moralim bozuldu kimyasal filan mı geçiriyorum yoksa ben bi akıl verin bana moralim çok bozukk
Gunaydin cnm sıkma canını sağlıklıysa olur sağlıklı değilse olmaz zaten öyle düşün 2 testinde fotosunu atabilirmisin

Gunaydin cnm sıkma canını sağlıklıysa olur sağlıklı değilse olmaz zaten öyle düşün 2 testinde fotosunu atabilirmisin

sabah ki testin fotosunu çekmedim canım yanıma dahi almadım moralim bozulunca.. ama ilkini atarım

• Beğen
oh ne güzel hepimiz 2 eylülde doğuruyoruz inşallah görünen bu tabii ben daha erken olur gibi düşünüyorum sanki :)

hs35 hs35 bu pazar günkü testim canım bugünkü bunun kadar belli değildi

Eklentiler

• 20161225_185312.webp
    20161225_185312.webp
    5 KB · Görüntüleme: 74
hs35 hs35 bu pazar günkü testim canım bugünkü bunun kadar belli değildi
Canım inş bı sıkıntı yoktur bu testlere fazla güvenme kan testi yaptır..benimde dün yaptığım testle bugünkü farklı gibi..üsteki resim bugün yaptığım alttaki dün yaptığım.

Eklentiler

• 20161227_092722.webp
    20161227_092722.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 20161226_203950-1.webp
    20161226_203950-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 87
Canım inş bı sıkıntı yoktur bu testlere fazla güvenme kan testi yaptır..benimde dün yaptığım testle bugünkü farklı gibi..üsteki resim bugün yaptığım alttaki dün yaptığım.

Aynen canım testlere güven olmaz galiba seninkide benim testlerim gibi olmuş sen kan testi yaptırmışmıydın peki.. ben yarın tekrarlıcam kan testini inşaallah

Cnm bencede güvenip moralni bozma hiç kan testinde netleşir
yarın yapcam canım tekrar kan testini
Bi de kızlar benim sat 29 kasım sata göre 4 haftalık görünüyor tam ondan düşük çktı kan değerim ve testlerde o yüzden silikdir diye düşünüyorum inş. yanılmıyorumdur.

• Beğen
yarın yapcam canım tekrar kan testini
Bi de kızlar benim sat 29 kasım sata göre 4 haftalık görünüyor tam ondan düşük çktı kan değerim ve testlerde o yüzden silikdir diye düşünüyorum inş. yanılmıyorumdur.
Aynen cnm doğru diyosun

Back
X