2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Cnm benm tam bilgim yok ama dikis falan atiyolar diye duydum doktorun bilgi vermedimi

doktorum bilgi verdi 12.ci fta dikiş atılacak,fakat benim merak ettiğim transferden sonra benim durumumda olan varsa neler yapıkları,hangi ilaçları kullandıkları

Eylül annesi olmak çok isterim ama kısmet olmadı bugün kırmızı kartı gördüm Allah hepinize sağlıklı hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Kızlar canlar belim çok ağrıyor normaldir dimi korkuyorum bir sıkıntı olucak diye

Eylül annesi olmak çok isterim ama kısmet olmadı bugün kırmızı kartı gördüm Allah hepinize sağlıklı hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Cnm benim zamani degilmis demekki rabbim en kisa zamanda saglikli sihhatli nasip etsin ins

Diğer hamişler nerede yeni güzel haberler var kalabalıklaşıyoruz ne güzel

Benimde bazen midem tas gibi oluyo her zerresini hissediyorum gibi

Reactions: fml
Ayyy hayirli olsun cnm bende ayniyim sat 25 kasim bende adet gunumde kan verdim 57 cikti sonuc sen kan verdimmi benimkide 2 eylul gozukuyo hayirlisiyla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza rabbim isteyen herkese versin
Cuma aksami kan verdim cnm 148,23 cikmisti ins sonuna kadar birlikte takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…