2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar. Kızım dün akşam düştü, üst duduğını masanın kenarına vurdu. Dişi dudağını kasti sandık, kanama durunca uyuttum. Sabah baktım tam orta dişlerinin ortasındaki diş eti şişmiş ve yara :KK43: öğlen uykusundan kalkınca dişçiye götüreceğim.

Dil gelişimi konuşulmuş. Malum ben Türkçe öğretmeniyim ama hiç takmıyorum konuşma olayını. Çünkü biliyorsunuz gelişimde bireysel farklılıklar var. Her çocuk başkadır.

Dil gelişimde 18-24 ay telegrafik dönem diye adlandırılır. Yani çocuk genellikle iki kelimelik cümleler kurmaya başlar. Mesela “Anne gel.”der ama henüz tümleçleri, nesneleri kullanamaz. Yani daha iki yaşına kadar vakti var. İnşallah vakti gelince minnoşların hepsi bülbül gibi şakısın :)

Geçmiş olsun canim gittiniz mi dişçiye?

Masalah tontise:) devam sütü içiyor mu hala?
Canım bız aynı şehirdeyiz. Sen nasıl gıydırıyorsun oglunu uyurken. Ben cıtcıtlı ustune uzun kol pijama penye battaniye. Ama kızım sırılsıklam oluyor uyurken.Tek çıtçıt gıydırsem ustunu ortsem de ince olur ve zaten ustunu acar. Ben su an evde atlet kısa kol ile duruyorum gece de ustumu ortmuyorum. Sabaha karsı soguyor hava o zaman ortuyorum ama bılemedım.

Canım bız aynı şehirdeyiz. Sen nasıl gıydırıyorsun oglunu uyurken. Ben cıtcıtlı ustune uzun kol pijama penye battaniye. Ama kızım sırılsıklam oluyor uyurken.Tek çıtçıt gıydırsem ustunu ortsem de ince olur ve zaten ustunu acar. Ben su an evde atlet kısa kol ile duruyorum gece de ustumu ortmuyorum. Sabaha karsı soguyor hava o zaman ortuyorum ama bılemedım.
Canım yatak mı terletiyor acaba. Yatak yüzeyleri hep polyester sonuçta. Ben yatağın üstüne bir havlu seriyorum, sonra çarşaf geçiriyorum. Üstünü örtünce de kollarını ve omuzlarını örtmüyorum, örtersem çok terliyor.

Canım yatak mı terletiyor acaba. Yatak yüzeyleri hep polyester sonuçta. Ben yatağın üstüne bir havlu seriyorum, sonra çarşaf geçiriyorum. Üstünü örtünce de kollarını ve omuzlarını örtmüyorum, örtersem çok terliyor.
Bılmıyorum ki canım park yatagınkı pamuklu demıslerdı alırken hava alıyor falan dedıler onda da terlıyor. Bizim yatakta da terliyor. Diğer yatak polyester gibi onda zaten terliyor. Bir de senin gibi deneyeyim. Fikir için tesekkurler

Kızlar icine giydirdiginiz citcitli bodylerin kalınlığı nasil? Ben ebebekten almıştım onlar baya kalındı kışın giydirdim. Gecen yaz bahar bebe citcitli body almistim simdi onlari giydiriyorim ama bir kac tane daha almam lazim. Bahar bebelerin tanesi 20 tl di gecen sene pahali degil mi sizce?birde beyaz bodylerdeki yemek lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz?

Haftasonu gittik, dişleri sallanmıyor, bir sorun yok dedi. İsterseniz film çektirin dedi ama istemiyorum canım. yukarısı yara duruyor, henüz iyileşmedi

Insallah iyileşir bir an once. Bencede boşuna radyasyon almasin cocuk gecmezse gidersiniz..hem en güzel hem en zor zamanlari .... düşe kalka yüreğini agzina getiriyorlar insanin. Demekki cocugu olmayan insanlar bundan yaşlanmıyormus gerçekten.

Bende citcitli kolsuz body üzerine ince uzun pijama giydiriyordum. Ama bugün iyice sıcak oldu body üstüne tisort altina ince pijama giydirdim. Ben sort tisort oturuyorum su anda. Icine giydirdiğim body de ince oğlumun. Bahar bebe nin atleti.

X