çok sık değil canım,2-3 defa hafif dalgalanma şeklinde.Canım bir kaç kez derken çok sık değil mi senin de benim en fazla 2 3 kez oluyor ve aşırı bir agri değil hafif oluyor
İstanbuldan kimse var mı kızlar ?
hastane araştıryorum da
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bulantin başladı mı senin ah kıyamam bende henüz yok bulantı ama midesi bulananlar arkadaşlar leblebi ve kraker yiyor. Bir de limonlu rezene çayı ı duydum ama onu Dr una sormadan içme canım. Hamilelikte bitki çayları sakıncalı diye biliyorum ama rezene o gruba dahil mi onu Dr daha iyi bilirçok sık değil canım,2-3 defa hafif dalgalanma şeklinde.
bulantım da biraz geçti şükür,su içmeye bile korkuyorum ama
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bulantin başladı mı senin ah kıyamam bende henüz yok bulantı ama midesi bulananlar arkadaşlar leblebi ve kraker yiyor. Bir de limonlu rezene çayı ı duydum ama onu Dr una sormadan içme canım. Hamilelikte bitki çayları sakıncalı diye biliyorum ama rezene o gruba dahil mi onu Dr daha iyi bilir
Canım korkma göğüs ağrısı bazen geçiyor ertesi günü yine başlıyor kasık ayrıları da ilk hamile kaldigin zaman ki gibi şiddetli olmuyor hafifliyorKızlar ilk başlarda göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarım vardı
Bugün göğüslerimin şişkinliği indi gibi kasık batması da yaşamıyorum bikaç gündür
6 haftalık hamileyim
Biraz korkuyorum açıkçası
Surekli kasik batmasi yaşıcaz die bişe yok ki . Rahat ol. Stres iyi bişi değil beben icnKızlar ilk başlarda göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarım vardı
Bugün göğüslerimin şişkinliği indi gibi kasık batması da yaşamıyorum bikaç gündür
6 haftalık hamileyim
Biraz korkuyorum açıkçası
Canım şimdi yeni hastaneye geldik birazdan muayene olurum herhaldeKuzumm doktordan geldin mi ne dedi
başladı canım ama şimdi geçti daha iyiyim,evet kraker iyi geliyormuş,onu da deneyeceğim,haftasonu doktora gidince danışayım bakalım ne diyecekAnladım canım çok teşekkür ederim. Bulantin başladı mı senin ah kıyamam bende henüz yok bulantı ama midesi bulananlar arkadaşlar leblebi ve kraker yiyor. Bir de limonlu rezene çayı ı duydum ama onu Dr una sormadan içme canım. Hamilelikte bitki çayları sakıncalı diye biliyorum ama rezene o gruba dahil mi onu Dr daha iyi bilir
Çok güzel sevindim senin adına canımKızlar dün minnoş umun kalp atisalrini duydum çok heyecan verici iki kalpli olmak7 + 1 im
Canım şimdi yeni hastaneye geldik birazdan muayene olurum herhalde
Benim de 7 martÇok güzel sevindim senin adına canım
Ben de merakla bekliyorum
Senin sat kaçtı canım
9 mart benim yakın galiba bizimki
Merhaba aralık anneleri, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alma dileğiyle
Bende istanbuldayım hangi semttesin cnmİstanbuldan kimse var mı kızlar ?
hastane araştıryorum da
anadolu yakasındayım canım doktoruna karar verebildin mi ?Bende istanbuldayım hangi semttesin cnm
Gayet güzel artışların canım..3-4 güne ultrasonda kese görünür Allahın izniyle..Sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı
İnşallah canımBenim de 7 martinşallah sen de duyarsın. sırada cinsiyet heyecanı var