2017 Aralık Anneleri

Canım bir kaç kez derken çok sık değil mi senin de benim en fazla 2 3 kez oluyor ve aşırı bir agri değil hafif oluyor
çok sık değil canım,2-3 defa hafif dalgalanma şeklinde.
bulantım da biraz geçti şükür,su içmeye bile korkuyorum ama

İstanbuldan kimse var mı kızlar ?
hastane araştıryorum da

çok sık değil canım,2-3 defa hafif dalgalanma şeklinde.
bulantım da biraz geçti şükür,su içmeye bile korkuyorum ama
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bulantin başladı mı senin ah kıyamam bende henüz yok bulantı ama midesi bulananlar arkadaşlar leblebi ve kraker yiyor. Bir de limonlu rezene çayı ı duydum ama onu Dr una sormadan içme canım. Hamilelikte bitki çayları sakıncalı diye biliyorum ama rezene o gruba dahil mi onu Dr daha iyi bilir

Kuzumm doktordan geldin mi ne dedi

Canım korkma göğüs ağrısı bazen geçiyor ertesi günü yine başlıyor kasık ayrıları da ilk hamile kaldigin zaman ki gibi şiddetli olmuyor hafifliyor

Surekli kasik batmasi yaşıcaz die bişe yok ki . Rahat ol. Stres iyi bişi değil beben icn

başladı canım ama şimdi geçti daha iyiyim,evet kraker iyi geliyormuş,onu da deneyeceğim,haftasonu doktora gidince danışayım bakalım ne diyecek

Arkadaşlar merhaba 6+4 benimde.cuma günü kalp atışını duyacaz inşallah. Yalnız cinsiyet çok merak ediyorum yani tabiki sağlıklı olsun da daha ilk çocuğum ve herkes erkekte şöyle olur kızda şöyle olur diyor anlamıyorum tecrübeli olanlar yazabilir mi vücutta neler oluyor diye Bide şimdiye kadar hiç midem kötü olmadı çok şükür Belki daha sonra başlar bilmiyorum

Gayet güzel artışların canım..3-4 güne ultrasonda kese görünür Allahın izniyle..Sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..

Benim de 7 mart inşallah sen de duyarsın. sırada cinsiyet heyecanı var
İnşallah canım
Benim döngüm 33 günde bir olduğu için nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum
Sat a göre benim de 7 haftalık olmalı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…