2017 Aralık Anneleri

arkadaşlar merhaba, biz keseyi gördük. 5+1 de. hatta iki kese gördük. zaman içinde kaybolabiliyormuş biri. böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Gözün aydın canım geç döllenme miydi senin ki. Kaç hafta kaç gunluksün şuan. Hayırlısıyla keseyi Dr görmeyi nasip etsin allah hepimize
Sağol canım son adet tarihime göre 5 haftalık görünüyo ama doktor bişey demedi evet geç yumurtladım 22.gün. yumurtlayalı 13 gün olduu :)) doktor ayda 1 kere gelceksin dedi hiç tatmin olmadım halbuksam haftaya kese görünür. Özele devam etcem bakalımm

arkadaşlar merhaba, biz keseyi gördük. 5+1 de. hatta iki kese gördük. zaman içinde kaybolabiliyormuş biri. böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Belki ikizdir canım bhcg değerin en son kaçtı ve adetinin üzerinden ne kadar geçmişti tahlil yaptirdiginda. belki ona göre İkiz olup olmadığını tahmin edebiliriz

Canım sen eğer Dr undan memnun değilsen değiştir bence de. Geç döllenmeyse 5 haftalik ta olsa kese gözükmez canım. Bir hafta sonra filan görünür belki sen başka Dr a da git bence

Merhaba arkadaşlar. Benim de tahmini doğum tarihi 09-12-2017 gözüküyor. Her şey gönlümüzce olur umarım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız ama aklımda deli sorular ilk hamileliğim doktorlarda pek bu konuda yardımcı olamamakta belki birbirimize destek olabiliriz diye düşünmüştüm. Ankara'da ikamet ediyorum tamamen güvenebileceğim bir doktor bulmak istiyorum. Belki aranızda Ankara 'da bulunan arkadaşlar vardır bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kristinnn canım hayırlı ugurlu olsun , tedavıyle mı oldu gebelıgın bılmıyorum ama oglumda kaybolan ıkız sendromu yasamıstık bız tup bebektı kendısı ,

buarada daha once konu actıgın ıcın bılıyorum oglun bırazcık rahatsızlanmıstı , gebelıgı ertelemıstınız , sımıd nasılsınız?

Canım sen eğer Dr undan memnun değilsen değiştir bence de. Geç döllenmeyse 5 haftalik ta olsa kese gözükmez canım. Bir hafta sonra filan görünür belki sen başka Dr a da git bence
Aynen canım. Kaç değer olunca gözüküyoki kese. Acaba direk 2 hafta sonramı gitsem kalp atışınıda duyarım belkii

Aynen canım. Kaç değer olunca gözüküyoki kese. Acaba direk 2 hafta sonramı gitsem kalp atışınıda duyarım belkii
Canım bana Dr 5000 Olunca karından görünür demişti ama biz vajinal ultrasonla bakicaz demişti. Vajinal ultrasonda da sanırım 1500 filan olması gerekiyormuş ama kalp atışları için kese gorundukten sonra bu 10 gün geçmesi gerekir diyorlar

Eğer bir sorunun yoksa ılk gebelıgınse , 6 haftayı bekleyebılırsın yanı 6+? fılan ancak bır sorunun varsa gecmıste kotu bır hıkayen varsa hemen doktora gıtmen gerekıyor kı onlem amaclı ılac verebılır.
Ben 4+0 hamıle oldugumu ogrendım
5+3 kese ve yolk sac gordum
6+4 ınsallah kalp atıslarını duyucam doktor normalde keseye ayrı cagırmadı ama cok uzun bır zaman atlayınca dayanamadım gıttım

sağolasın CuteMom oğlum daha iyi çok şükür. kontrol altında. gelişim geriliği de çıkmadı. her türlü ona odaklanmış durumdayken bir kere ihmalimz oldu, açıkcası 4 yaş arası da ideal olur diye düşünüyorduk ama hemen düşünmemiştik. kendiliğinden oldu. ben daha hamilelik haberine alışaşamışken iki kese çıktı. dr da dedi inş ikiz değildir diye. riskli gebelik kategorisine giriyormuş sanırım. ilk haftalarda kaybolabilir dedi. bir iki hafta daha bekleyip gideceğiz tekrar.
bir sorun olmuyor değil mi kalan bebekte? açıkcası zaten rahatsızlığı olan bir oğlum olduğu için temkinliyim. amniyosentez düşünüyorum. birşey çıkacaksa da bileyim istiyorum.
bir yerde okudum kaybolan ikiz durumunda serebral palsi ihtimali olabilir yazıyor.
bu arada senin de hamileliğin hayırlı olsun, görünce ve aynı anda olduğumuzu farkedince çok sevinmdim.

Belki ikizdir canım bhcg değerin en son kaçtı ve adetinin üzerinden ne kadar geçmişti tahlil yaptirdiginda. belki ona göre İkiz olup olmadığını tahmin edebiliriz

canım değerimde anormal bir artış yoktu. ben de o yüzden hiç ihtimal vermemiştim. adet günümde 136 idi,4 gün sonra 932 çıkmıştı. bu değerin üzerinden 5 gün geçince de karından ultrasonda keseler göründü.

Canım 4+0 ken bchg değerin kaçtı senin. İlk o gün yaptırdın sanırım

İlk gebeliğimdee çok heyecanlıyım ya hiç sabrım yok sankii. Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım nerdeyse 9 haftalık olcak o zaman . Hayatta bekleyemem

Allah kolaylık versın canım, benımde oglumla alakalı sıkıntılarım var bızımkı psıkolojık ,ozel durumlarımız var bızım oglum cok saglıklı suanda ama onu etkıleyecek bır sırrımız var aıle ıcınde belkı okumussundur bdv 1.5 senedır gelıp gıdıp yazdıgım bır konu. Bende hamıleyım ve sankı kalbım ıkıye bolunmus gıbı oldum bır yanım hep oglumu dusunuyor, bır yanımda yenı bebegı ...

Benım oglumda oldu kaybolon ıkız sendormu acıkcası sadece kese gozukmustu bıraz tupe yakındı oldugu yer sonrakı hafta gıttıgımızde doktor cok sukur kesemız kaybolmus demıstı oyle dusuk veya kalp durması yasanmadı belkıde bos bır kesemıydı bılemıyorum tup bebektı o ondan oyle oldu sanıyorum.

bahsettıgın sendromun ne oldugunu hıc bılmıyorum ama oglum saglıklı benım fızıksel olarakta hıc sıkıntı yasamadık dogrusu sonradanda hıc sormadım ne oldu o kese dıye ama 5+3'te ıkı kese gordugumuzu cok ıyı hatırlıyorum . Buaraa aynı donemınız ınsallah saglıkla sonuna kadar gıtmek nasıp olur.

Oğlunda kı sorun amnıyosentezte cıkacak bırsey mı buarada ? Hayırılısıyla Rabbım alnımızın akıyla sonuca ulastırsın ınsallah

Tamam işte ben 20 gün sonra gitsem görünür heralde herşey. İnşallah bi sorun çıkmaz

İlk gebeliğimdee çok heyecanlıyım ya hiç sabrım yok sankii. Doktor 1 ay sonra gel deyince şaşırdım nerdeyse 9 haftalık olcak o zaman . Hayatta bekleyemem
hiç gebelikle alakalı test fılanm yapılmadı mı?
Devlet hastanesı mı buarası ? Normalde kalp atıslarında bır suru test ıstemelerı gerekıyor , saglık ocaklarındada yaptırabılırız veya hastanede de tsh kan sayımları toksoplazma bır suru sey bakılmalı

Yok canım daha yeni ya hiçbişey demedi yapmadı bakmadı. Geç yumurtladım ben ondan 1 hafta gerideyim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…