Allah kolaylık versın canım, benımde oglumla alakalı sıkıntılarım var bızımkı psıkolojık ,ozel durumlarımız var bızım oglum cok saglıklı suanda ama onu etkıleyecek bır sırrımız var aıle ıcınde belkı okumussundur bdv 1.5 senedır gelıp gıdıp yazdıgım bır konu. Bende hamıleyım ve sankı kalbım ıkıye bolunmus gıbı oldum bır yanım hep oglumu dusunuyor, bır yanımda yenı bebegı ...
Benım oglumda oldu kaybolon ıkız sendormu acıkcası sadece kese gozukmustu bıraz tupe yakındı oldugu yer sonrakı hafta gıttıgımızde doktor cok sukur kesemız kaybolmus demıstı oyle dusuk veya kalp durması yasanmadı belkıde bos bır kesemıydı bılemıyorum tup bebektı o ondan oyle oldu sanıyorum.
bahsettıgın sendromun ne oldugunu hıc bılmıyorum ama oglum saglıklı benım fızıksel olarakta hıc sıkıntı yasamadık dogrusu sonradanda hıc sormadım ne oldu o kese dıye ama 5+3'te ıkı kese gordugumuzu cok ıyı hatırlıyorum . Buaraa aynı donemınız ınsallah saglıkla sonuna kadar gıtmek nasıp olur.
Oğlunda kı sorun amnıyosentezte cıkacak bırsey mı buarada ? Hayırılısıyla Rabbım alnımızın akıyla sonuca ulastırsın ınsallah