2017 Aralık Anneleri

Yok canım daha yeni ya hiçbişey demedi yapmadı bakmadı. Geç yumurtladım ben ondan 1 hafta gerideyim aslında
Anladım sımdı degerını gordum bu durumda ben olsam 6 mayısta gıderdım veya durabılıyorsan 12 Mayıs cunku o zaman degerlerın cok guzel sevıyeye gelmıs olacak

Allah kolaylık versın canım, benımde oglumla alakalı sıkıntılarım var bızımkı psıkolojık ,ozel durumlarımız var bızım oglum cok saglıklı suanda ama onu etkıleyecek bır sırrımız var aıle ıcınde belkı okumussundur bdv 1.5 senedır gelıp gıdıp yazdıgım bır konu. Bende hamıleyım ve sankı kalbım ıkıye bolunmus gıbı oldum bır yanım hep oglumu dusunuyor, bır yanımda yenı bebegı ...

Benım oglumda oldu kaybolon ıkız sendormu acıkcası sadece kese gozukmustu bıraz tupe yakındı oldugu yer sonrakı hafta gıttıgımızde doktor cok sukur kesemız kaybolmus demıstı oyle dusuk veya kalp durması yasanmadı belkıde bos bır kesemıydı bılemıyorum tup bebektı o ondan oyle oldu sanıyorum.

bahsettıgın sendromun ne oldugunu hıc bılmıyorum ama oglum saglıklı benım fızıksel olarakta hıc sıkıntı yasamadık dogrusu sonradanda hıc sormadım ne oldu o kese dıye ama 5+3'te ıkı kese gordugumuzu cok ıyı hatırlıyorum . Buaraa aynı donemınız ınsallah saglıkla sonuna kadar gıtmek nasıp olur.

Oğlunda kı sorun amnıyosentezte cıkacak bırsey mı buarada ? Hayırılısıyla Rabbım alnımızın akıyla sonuca ulastırsın ınsallah

biliyorum konularını yıllardır. o yüzden sevinmiştim güzel haberine. inşallah oğlun da mutlu olacak, bu bebek ailenize neşe getirecek. yeter ki sağlık olsun. gerisi kolay. bu hastalık süreci bende boşwermişlik duygusu yarattı.
oğlumda epilepsinin hafif bir türü var. genetik tarama sonuçları çıkmadı ancak bir şey çıkacağını sanmıyoruz çünkü başka hiç bir hastalığı ve problemi yok. çocukluk çağı hastalığı gibi duruyor. metabolizma hastalığı çıkmadı. çok şkür çözümsüz birşeyi yok. devamlı ilaç kullanıyoruz sadece. ilerlememesi ve tamamen iyileşmesi için çabalıyorum. bir daha hamile kalırsam amniyosentez ile tespit edebileceğimizi söylemişti genetik profesörü.

biliyorum konularını yıllardır. o yüzden sevinmiştim güzel haberine. inşallah oğlun da mutlu olacak, bu bebek ailenize neşe getirecek. yeter ki sağlık olsun. gerisi kolay. bu hastalık süreci bende boşwermişlik duygusu yarattı.
oğlumda epilepsinin hafif bir türü var. genetik tarama sonuçları çıkmadı ancak bir şey çıkacağını sanmıyoruz çünkü başka hiç bir hastalığı ve problemi yok. çocukluk çağı hastalığı gibi duruyor. metabolizma hastalığı çıkmadı. çok şkür çözümsüz birşeyi yok. devamlı ilaç kullanıyoruz sadece. ilerlememesi ve tamamen iyileşmesi için çabalıyorum. bir daha hamile kalırsam amniyosentez ile tespit edebileceğimizi söylemişti genetik profesörü.
Tahmın etmıstım okurken , ınsallah atlatacak bu durumuda sonrası cok guzel olacak oglunun 3 yasında oldu sımdı sanırım dımı umarım hersey konuyu actıgın zamankınden daha ıyıdır , onada bu kardes veya kardesler :) haberı cok ıyı gelır
Hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah tek duam bu

Merhaba,sanırım bende Aralık annesiyim :) Sabah evde çift çizgiyi görünce,gidip kan tahlili yaptırdım. Sonuç 548.2 çıktı. Sizce nasıl? Doktora gitmedim,hatta daha hiç kimseye söylemedim :) (Sat 23 Mart)

Tahmın etmıstım okurken , ınsallah atlatacak bu durumuda sonrası cok guzel olacak oglunun 3 yasında oldu sımdı sanırım dımı umarım hersey konuyu actıgın zamankınden daha ıyıdır , onada bu kardes veya kardesler :) haberı cok ıyı gelır
Hepımızın hakkında hayırlısı olsun ınsallah tek duam bu

evet 3 yaş oldu tam olarak. hepimiz için allahtan hayırlısı olsun.

Neyse ben sıze yararlı ıkı uygulamadan bahsetmek ıstıyorum
1- benım gıbı gunde 5-6 tane ılacı olanlara
ılac hatırlatma programı kullanın
2- su hatırlatma programı :)
saat bası 1 bardak su hatırlatıyor ıcım almıyor ama mecburen ıcıp duruyorum

bılgınıze

Merhaba,sanırım bende Aralık annesiyim :) Sabah evde çift çizgiyi görünce,gidip kan tahlili yaptırdım. Sonuç 548.2 çıktı. Sizce nasıl? Doktora gitmedim,hatta daha hiç kimseye söylemedim :) (Sat 23 Mart)
Adetin kaç gün geçti canım ya da kaç günde bir adet görüyorsun. Değerin baya iyi çıkmış hayırlı olsun

Adetin kaç gün geçti canım ya da kaç günde bir adet görüyorsun. Değerin baya iyi çıkmış hayırlı olsun

5 gün gecikti. Doktora gitmek için bir kaç gün daha beklesem mi diye düşünüyorun. Gebelik istiyordum zaten ama şu an ne yapacağımı şaşırdım heyecandan :)

5 gün gecikti. Doktora gitmek için bir kaç gün daha beklesem mi diye düşünüyorun. Gebelik istiyordum zaten ama şu an ne yapacağımı şaşırdım heyecandan :)
Canım şuan gitsen kese gorunmeyebilir ama yerinde olsam giderdim çünkü Dr yine de rahme bakıyor kalınlığı iyi mi diye eğer yeterli kalinliga ulaşmadiysa ilaç veriyor diye biliyorum. Ayrıca folik asit kullanman gerekli. Yani adetin geçmiş değerin iyi çıkmış bence beklememelisin

X