Ben vajinal usg istemiyorum bu yuzden insallah beni direkt normal usgye alirlar. Zaten artik degerim 9000 civari olmuştur. Ama bir yandan da daha 4 haftalik gorunur mu bilemiyorum. Normal usgde 5 6 haftada goruyorlar cunkubenim de erken yumurtlama. ultrason için gün sayıyorum, haftasonuna randevu aldım inşallah görebilirim. pzrtesi yaptırdığım ölçüm de 936 çıktı.
Hamilelikte bol su icmek cok onemli. Ben eskiden 1 bardak bile icmiyordum simdi arttirmaya basladim.hamiellerde idrar enfeksiyonu cok oluyor önlem almak lazim.sabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorum
sabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorum
su da şükür sıkıntım yok ama tek derdım yumurta bende tiksindim valla ondansabah ben de yiyemedim normalde yiyodum ama tiksindim ya brnim rn buyuk sorunum su su icemiyorum enfeksiyon olcak diye çok korkuyorum
bende daha henüz hiç bulantı olmadı...Kızlar mide bulantıyla basım dertte
Yumurta yiyemiyorum zorladım ve çıkarttım sonunda
Yumurta cok midemi bulandırıyor ya
aynen ben degünde 2,5 litre su ıcıyorum kesın bazen üstüne de cıkarım yani
Evet özel medipol hastanesindeozeldemi muayene oluyosunuz ? hangi hastane
Son adet tarihiniz ne acaba?Kizlar ben cuma gunu kesemi gördüm. Doktor 5 haftalik dedi. Bu cuma tekrar gidicem bebegi gorebilmek icin. Bugun kan degerim 19900 cikti. Cok mu yuksek sizce?
10 martSon adet tarihiniz ne acaba?
Merhaba aralık anneleri ben de geldim. Hayırlı olsun hamileliginiz. 5 nisanda aşılama olmuştum 13. gün yani dün kan degerim 104 çıktı. Doktor cuma tekrar kan testi istedi inşallah degerim yükselir
Amin canım Allahım bütün ısteyen herkese versin inşallahRabbim tüm acılarını unutturacak dünyalar tatlısı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zamnda inşallah canım benim