gunde 1 fincan icebilirsiniz diyolar Turk kahvesine iki gundur benim de ara ara bugun daha azdi simdi de bebege mi bise oldu diye yoruyorum bulanti olsa dert olmasa dert ya olmasa iyi tabi ama kafadaki deli dusunceler gitmiyo henuz kalp atisini gormedim ben ctesi bi gelseydi hayirlisiyla
yumusaticidan ilk hamileligimde tiksindim kullanmadim sonrasinda da hala da tiksinirim bi de ben ogretmenim cocuklar bazen yaklasiyolar normalde yakin olmayi severim ama resmen cocuklari uzaklastiriyorum en ufak bi koku bile bunaltiyo
Hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah canım. Hoşgeldin. Seninle aynı gün doğum yapacağız kısmetse. Haftaya çarşamba keseyi görmek için çağırdı Dr ama çok heyecanlıyım sana bişey dedi mi Dr kese ile ilgili bir de kan değerin kaç çıktı canım seninçok şükür bende geldim aranıza bugün aldım mutlu haberi, Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah canım. Hoşgeldin. Seninle aynı gün doğum yapacağız kısmetse. Haftaya çarşamba keseyi görmek için çağırdı Dr ama çok heyecanlıyım sana bişey dedi mi Dr kese ile ilgili bir de kan değerin kaç çıktı canım senin
İlk hamileliğimde benim de olmamıştı. Şanslısın.. Bu daha yaramaz çıktı.BENDE DAHA BULANTI HİÇ OLMADI... ÇOK ŞÜKÜR MÜ DESEM YOKSA BU DURUM ANORMAL Mİ BİLEMEDİM...
Hamile kalmadan 3 ay önce başladım ben de.Folik asit başlayan var mı?
Hemen başla ona, daha fazla erteleme.Bu hafta başla dedi folic iod kullan dedi...
Markadan emin olamadım o yüzden daha başlamadım
Ben de kahvesiz yapamazdım. Canım hiç istemiyor kahve, tamamen soğudum.Yumurtayi benim de pek icim almiyotbirkac gundur bulantim yok cok sukur, o yuzden su icebiliyorum ama bulanti varken olmuyor yahu bir de kahve tiryakisi olan biriyim ama canim hic mi hic istemiyor. Kokusu bile pek hosuma gitmiyor diyebilirim. Ozellikle kafeinsiz kahve almistim, 1 turk kahvesi icerim zaten ama haydi yetmezse onu da icerim diye,tabii hesaplar tutmadi. Iyi de oldu aslinda
Canım ben çok erken öğrendim daha adetime 2 3 gün vardı o yuzdenn76 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladigimda 179 çıktı. Dr iki katına çıktığı için bir sorun olmadığını söyledi. Rahim kalınlığını mi biseyi ölçtü. Bi hesaplar yaptı çarşamba gel dedi. Bu arada maşallah canım değerin gayet iyi çıkmış.amin canım Allah sanada hepimize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, 287,10 çıktı değerim. Senin kaç? beni de haftaya çağırdı kese için. Çok heyecanlı ve güzel bir duygu
Canım ben çok erken öğrendim daha adetime 2 3 gün vardı o yuzdenn76 çıkmıştı iki gün sonra tekrarladigimda 179 çıktı. Dr iki katına çıktığı için bir sorun olmadığını söyledi. Rahim kalınlığını mi biseyi ölçtü. Bi hesaplar yaptı çarşamba gel dedi. Bu arada maşallah canım değerin gayet iyi çıkmış.
Herkese merhaba
Ben de insallah aralik annesi olacagim.4,5 yasinda dunya guzeli bir kizim var .Guzel paylasimlar yapmak dilegiyle ..
ay gerçekten mi?Hayırlı günler anne adayları geçen hafta Perşembe devlet hastanesine gittiğimde iki kese görmüştük sadece .Pazartesi de yine devlet hastanesine gittim yine sadece kese göründü iki tane bomboş bugün özele gitmeğe karar verdik elhamdulillah hem kese içinde bebeği Hemde kalp atışını gördük ama sadece bir tane ikinci kese kaybolmus. MasaAllah bebeğim tam günüyle uyumlu çıktı 7+1 ve 1 cm boyunda. Bebeği göremeyenler üzülmesin 3 gün önce sadece kese vardı .ultrason aleti cok önemli
Bisey olmaz canm ben de oyleyim cok hassasim hic laf soz kaldiramiyorum cok agladim zirladim sacma sapan seylere tabi abartmamak lazim stres iyi degil uzme kendini :)Kızlar ya bişey soracaktım size dunden beri kuşku içindeyim. Dün biraz strese girdim kardeşime ulaşamayınca sonra da eve gelince çok sinirlendim baya bağırdım çağırdım sakinlesemedim hemen hormonlar yüzünden sanırım. Ama sonra da bi evham kapladı içimi ya bu sinir stres zarar verdiyse diye. Sizin bilginiz var mı arkadaşlar bir kerelik stres dusuge neden olmaz dimi lütfen fikri olan varsa paylaşabilir mi
ben de korkuyorum icmeye calisiyorum sabahtan beri 2 bardak icebildim limonla bi gun iyi geldi ertesi gun ondan da tiksindim normalde ben de icerdim suSu bulantıyı arttırıyor mu sizde de? Çok su içen biriyim, su içmeye korkar oldum.
Gözünaydın canım..Kişiden kişiye değişiyor rakamlar..2 gün sonra tekrar baktır 2 katı ve üzeri artıyorsa artışlar normal demektir..Benim gecikmemin 2.günü 432 çıkmıştı..2 gün sonra baktırdığımda 2 kat artar diye beklerken 4 kat artmış ve 1542 çıkmıştı..Güzel haberler alman dileğiyle...kizlar adetim 3 gun gectikten sonra idrar e
testi yaptim pozitif cikti bugun 5 . gun kan verdim 929.6 cikti sizce normal mi dusuk mu deger
Şimdi de kafayi buna taktim dusuk mu acaba sorun mu var acaba acaba acaba acaba işte :)Gözünaydın canım..Kişiden kişiye değişiyor rakamlar..2 gün sonra tekrar baktır 2 katı ve üzeri artıyorsa artışlar normal demektir..Benim gecikmemin 2.günü 432 çıkmıştı..2 gün sonra baktırdığımda 2 kat artar diye beklerken 4 kat artmış ve 1542 çıkmıştı..Güzel haberler alman dileğiyle...